Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle de*ent by měl viset, nejdřív politické body za rusáky, Nato jako zločinecká organizace mu nevadí. Cikány chrání ale bydlet u nich nechce skladatel hudby pro oslavy 1 máje krypl blbej *16* *16* *16*
  • jsou zde narážky na podmínky ve kterých národ cikánský a jiní soc nepřizpůsobivý žijí.
    Řekněme si na rovinu komu patří ty tisíce zdevastovaných bytů které dostaly do užívání a které zničily. -OBCÍM a MĚSTŮM -
    Co dělali na úřadech birokrati když někdo devastoval majetek měst a obcí? Normální hospodář si vymíní v nájemní smlouvě možnost kontroly užívání svěřené věci. Co města a obce? Mohou jít zkontrolovat nájemníky v městských bytech? Jestli ano, kdy nebo jak často kontroly probíhaly.
    Pokud by probýhaly určitě by našli nedostatky v užívání svěřené věci, bytu, a mohli by zakročit zákonem danými prostředky.
    Srali na to. Žádný takový nájemník nikdy nepikal za zničení cizího majetku.
    Bylo by vhodné aby začal teda pikat nezodpovědný úředník. Jistě má majetek ze kterého lze nahradit část škod které byť nepřímo zavinil svou leností, neschopností, neochotou či blbostí.
  • To ten blbec Kocábů pořád ještě žvaní ty svoje hovadiny?...to snad ne...a může mi nějak vysvětlit, jak chce tu čerbnou verbež integrovat?....copak to jde?...to je jako kdyby chtěl naučit prase zpívat
  • Milí chlapci.
    Před dvaceti lety jste něco začli a teď nevíte,co s tím,a to ve všech sférách.
  • když nemaš co říct tak aspon neotravuj tady s rasistickýma zvástama
  • Sám si potkan,jen to nevíš!
  • Jeden lepší jak druhý,škoda slov.
  • Cikáni byli, jsou a budou xindl.
    Jediné řešení je všechnu tu sebranku vyhubit, jenže oni jsou jako potkani, jednoho zabiješ a dalších deset se narodí...
  • Za totáče jsem pracoval jako stavbyvedoucí na stavbě na Slovensku na které pracovalo 60 Romů, tenkrát název Rom nikdo neznal byli to obyčejní cikáni. Téměř každý měl početnou rodinu s šesti až desíti dětmi. Žádné masivní sociální dávky nebrali. Bohatě jim stačily tak zvané rodinné přídavky na děti. Pro vyplácení těchto přídavku byla stanovena jedna zásadní podmínka - každý měsíc musel ten, kdo pobíral přídavky odpracovat 20 směn. Není mně jasné, proč tato ubohá vláda není schopna vytvořit zásadní pravidla pro pobírání sociálních dávek a doslova rozdává peníze ze státního rozpočtu, který je tvořen z našich daní.
  • cikáni jsou opravdu velmi ineligentní stvoření a naši zákonodárci si opravdu nevidí do pusy, když pouze kritizují situaci, jaká stále tady je...Kocáb jako kritik alibista...možná to naši pánové také vědí, ale raději lezou do zadku Bruselu a sobě klid, než uskutečnit skutečné řešení, viz Slovensko...no, je to alibismus na nejvyšším stupni, pánové, a vy všichni, kteří jste za toto zodpovědní... a v podstatě vaše zažitá malá česká připosranost....na které cikáni úspěšně parazitují
  • Souhlas. A shodneme se na tom,že ty zákony nedělali Romové,ale gádžové,kteří za dvacet let ukradli biliony a teď se radují,že je nenáháníme do uranových dolů,ale honíme Romy po Šluknovském výběžku a oni potichu okusují zbytky masa na ohlodané kosti po Chilském péru!!!
  • Místo hudby a politických koryt je třeba Kocába rekvalifikovat na funkci kopáče uranu pro Temelín.Aby tam ,ve svižném pracovním tempu,odpracovával škody,tomuto národu nadělané.
  • Premiér Nečas neni lhostejný, ale totálně neschopný. Vláda je rozhádaná. Ani Paroubek s Topolánkem na sebe neházeli tolik špíny, jako jsou schopni všichni neschopní členové této koalice. Podplácení, odposlouchávání, vydíráni a lhaní se stalo základním pilířem této sebranky.
  • Kocáb je normální gauner,který si z boje proti diskriminaci cikánů udělal výborně placenou živnost.Ale ta konečná odměna,která ho nakonec čeká,už tak lákavá nebude.Každému vlastizrádnému lumpovi,je třeba dát to co zaslouží.
  • Hned po údajné revoluci došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky.Ti upravili zákony tak ,aby vyhovovaly lumpům a zlodějům.Proto i to otevření sběren i v nočních hodinách.Cílem lumpů,kteří jsou ve vedení státu ,v posledních jednadvaceti létech,je co nejvíce pro sebe nakrást a tuto zemi co nejvíce zbídačit.Tak z nás udělat kolonii Západu.Ani Nečas a jeho vládní banda nevybočuje z řady.Hlavně je třeba poděkovat obyčejnému českému blbovi,že těm prolhancům zase skočil na špek.Po další revoluci mu pak zajistit takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.
  • Možná,že Nečasovi došlo,že vstup do ODS byl vstupem do nesprávného vlaku.
  • Mrzí mě,že většina se upíná k nenávisti k Romům,ale nějak zaniká,proč jsou otevřeny tzv. slušnými sběrny surovin i v noci? Proč sběrny vykupují evidentně kradené zboží a naše tzv. slušné orgány nic nedělají a nezavřou,jak Roma,tak sběrnu i s majitelem? Nebýt nabídka výkupu,tak by Romové nekradli želeyo,ale třeba jen brambory na poli,atd.. Proč tzv. majitelé a podnikatelé inkasují nájemné od Romů přímo z jejich dávek,tím pádem nemají žádné neplatiče,ale naše daně jdou do tzv. podnikatelů? A mohl bych pokračovat,jak většinová společnost si neumí poradit s menšinou a ještě pár bílých na tom hanebně bohatne!!!
  • Rómové jsou inteligentnější a agresivnější, než většina tzv. bílé populace. Kocábové Uhlové a Džamily jsou toho důkazem, nemají dost IQ, aby si to uvědomili. Naletěli Rómům na starý trik, který zná dokonce každá kočka a pes. Předstíráním juvenilního (dětského, závislého) chování , spojeného s agresivitou nutím okolí, aby mě živilo a staralo se o mě.
  • Vážený pane Kocábe romskou menšinu se pokouší evropa integrovat již 600 let a stále marně!
    Konečně se vzpamatujte a přestaňte je litovat za to že oni nechtějí. Litujte ty co v jejich sousedství musí žít.
    Pokud mi nevěříte těch 600 let, projděte si internet, nastudujte historii a potom se k problému vyjadřujte. Vaše neznalost, nevšímavost a otupělost je nehorázná. Jako politik by jste si mohl najít originál důvodové zprávy k návrhu zákona o kočujicích cikánech z roku 1927. Tam najdete celou historii jejich asimilace a integrace.
  • Kocábko, blbejma kecama svoji neschopnost neomluvíš. Je to především výsledek tvého a Džamilina tápání, že to teď tak dopadlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit