Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud byla uzákoněna pracovní povinnost tak cikáni i když většinou neměli kvalifikaci tak pracovali jako popeláři či na dráze u traťovek jako traťoví dělníci a na jiných pozicích protože byl zákon o přiživnictví a kdo byl takto označen tak mu hrozil kriminál.Po roce 89 byly tyto zákony zrušeny nastaveny soc.dávky tak že čím více dětí tím více dávek, a tak proč by táta od deseti dětí chodil do práce za deset tisíc kdy má ze sociálky jen za to že má kupů dětí přes 40 tisíc .Strop na soc dávky na jednu rodinu bez ohledu na počet dětí už tady měl dávno být hned jak ho zavedli Slováci to pak nastartovalo exodus cikánů do Čech za vyššími soc.dávkami.V tom naše vlády mají trestní zodpovšdnost že nic neudělaly .A potuploval to i Zeman svými nadstandartními vztahy se Slovenskem místo aby kontroloval cikánskou migraci.Kocáb jako ministr přiléval taky jen olej do ohně svými nekritickými postoji čili jeho rady mají občani Šluknovska u zadku.Kocábová nadace to je jako když svěříte praseti dozor nad kukuřičným polem.
  • Pan Kocáb, jako obvykle, nemá pravdu. Začalo to ostatně tím jeho Trendem...
    Romové jsou inteligentní a vzdělavatelní jako kdokoliv jiný. Jenže se jakémukoliv vzdělávání houfně a programově vyhýbají. Takže jsou nekvalifikovaní a nevzdělaní, jenže pro nádeníky a pomocné dělníky v této zemi prostě není dost práce. Nelze jim ji tedy dát (jak celkem stupidně pořád požadují). Tím jsou neustále bez prostředků, s kterými se ostatně odmítají naučit hospodařit. Pak je ovšem pro ně jednoduché a nezbytné vzít těm druhým, co jsou vzdělaní a kvalifikovaní, co potřebují. A druhá věc, tzv. nepřizpůsobiví neustále poukazují na to v jaké bídě a v jakém prostředí vybydlených domů se zasviněným okolím musí žít. Ale nikdo už nepřizná, ani oni sami, že to všechno dělají oni. Nikdo nemůže očekávat, že tento zubožený stát bude neustále napravovat co sami tzv. nepřizpůsobiví vyvádějí. Pokud tedy si někdo stěžuje, že se má tak špatně že prostředky k obživě musí získávat krádežemi a násilím, že musí po něm někdo neustále draho uklízet a dávat mu stále nové a nové bydlení, že musí jeho děti dávat do zvláštních škol, protože jinak v normální škole rozvracejí výuku a nic se při normálním způsobu vzdělávání nenaučí (schválně), pak buď musí úplně obrátit a začít se chovat podle zákonů této země, nebo k tomu musí být přinucen násilím. Jinak se nic nezmění a všelijací ti páni Kocábové si jenom tak přihlouple cintají na vestu. Jejich nápady jsou totiž k ničemu.
  • Za totáče jsem pracoval jako stavbyvedoucí na stavbě na Slovensku na které pracovalo 60 Romů, tenkrát název Rom nikdo neznal byli to obyčejní cikáni. Téměř každý měl početnou rodinu s šesti až desíti dětmi. Žádné masivní sociální dávky nebrali. Bohatě jim stačily tak zvané rodinné přídavky na děti. Pro vyplácení těchto přídavku byla stanovena jedna zásadní podmínka - každý měsíc musel ten, kdo pobíral přídavky odpracovat 20 směn. Není mně jasné, proč tato ubohá vláda není schopna vytvořit zásadní pravidla pro pobírání sociálních dávek a doslova rozdává peníze ze státního rozpočtu, který je tvořen z našich daní.
  • Vše co dosud napsáno, pravda jest. Pravdolakář Kocáb je obyčejný mystifikátor. Vodu káže a víno pije. Není nic jednoduššího, než vše složit na vládu. A jak jinak, pouze na tuto. To, že předešlé, i ta, ve které byl sám Kocáb, měli snahu jenom rozdávat a mít klid, to Kocáb záměrně nevidí. Proto jeho aktivitu nelze brát nijak jinak, než oprášit svoji politickou slávu. Bohužel, měl zůstat u hudby a bylo by pro národ i pro něj mnohem lepší. A Rusové by odešli i bez něj.
    • Místo hudby a politických koryt je třeba Kocába rekvalifikovat na funkci kopáče uranu pro Temelín.Aby tam ,ve svižném pracovním tempu,odpracovával škody,tomuto národu nadělané.
  • Vážený pane Kocábe romskou menšinu se pokouší evropa integrovat již 600 let a stále marně!
    Konečně se vzpamatujte a přestaňte je litovat za to že oni nechtějí. Litujte ty co v jejich sousedství musí žít.
    Pokud mi nevěříte těch 600 let, projděte si internet, nastudujte historii a potom se k problému vyjadřujte. Vaše neznalost, nevšímavost a otupělost je nehorázná. Jako politik by jste si mohl najít originál důvodové zprávy k návrhu zákona o kočujicích cikánech z roku 1927. Tam najdete celou historii jejich asimilace a integrace.
    • Kocáb je normální gauner,který si z boje proti diskriminaci cikánů udělal výborně placenou živnost.Ale ta konečná odměna,která ho nakonec čeká,už tak lákavá nebude.Každému vlastizrádnému lumpovi,je třeba dát to co zaslouží.
  • No pan Kocáb s panem exprezidentem jsou jedni z největších viníků této vyhrocené situace. Stále podporují a podporovali nepřizpůsobilé, ať v roli ministra, zmocněnce nebo prezidenta. Např. situace v Chánově a jejich angažmá! Např. ať pan Havel rozšíří svůj Hrádeček a pomůže řešit situaci...
  • Přijde cikán k doktori: Pán doktor, hrozně mi bolí ruky, záda, že se nemůžu vohnout, dajte mi invalidní důchod. - A kde pracujete? - No makám v kamenolomu. - A jak dlouho už tam pracujete? - Zítra nastupuju!
  • Pane Kocábe, běžte raději hrát !!! Keců již bylo dost. *5*
  • Rómové jsou inteligentnější a agresivnější, než většina tzv. bílé populace. Kocábové Uhlové a Džamily jsou toho důkazem, nemají dost IQ, aby si to uvědomili. Naletěli Rómům na starý trik, který zná dokonce každá kočka a pes. Předstíráním juvenilního (dětského, závislého) chování , spojeného s agresivitou nutím okolí, aby mě živilo a staralo se o mě.
  • Nečas má strach do Šluknovska jet,protože hněv lidí se konečně obrátí na správnou stranu! A on to ví,proto tu návštěvu odkládá! A pro cikánobijce otázka. Stojí nás daňové poplatníky více ProMoPro,Pandury,Casa,Opencard,Blanka,Pandury,Poldovka,Krejčíř,Kožený,Pitr,atd. či soc.dávky pro Romy,kteří i kdyby náhodou chtěli pracovat,tak v tom výběžku práci neseženou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit