Přejít na výpis diskuzí
Nečasův poradce Joch: Bezplatné vzdělání na vysokých školách je perverzní
29.2.2012 | Danica Klein
81 příspěvků
-
No tak nevím co je pezverzní. Ti co to dnes říkají studovali zadara...takže jsou to perverzní lidé?...asi ano....daleko víc perverzní mi přijde, že jsme tak blbej národ, kterej si nechá líbit opravdu kde co.První tři dny nemocenské nedostaneme nic, zatímco poslanci berou sto procent hned od prvního dne nemoci. Vláda z obyčejných lidí dře prachy pomalu už i za to ,že smějí dýchat, kam jeden strčí nos , hned tam po něm chtěj prachy, prašivejm fláterníkům se tu dávaj prachy za majetek , kterej jim stejně nepatřil, cikáni jsou pod ochranou policie, slušní lidé když projeví nějakou nespokojenost, tak jsou z nich hned extremisti a dostanou přes hubu a spousta dalších do nebe volajících drzostí, že se to ani nedá všechno vyjmenovat za den. Sametovou revoluci taky začali studenti a ti darebáci v čele s kolaborantem Havlem se toho hned chytli aby se přiživili.Ti studenti si aspoň dokážou dupnout, zatímco ostatní jen potichu nadávají ale jinak se nic neděje. Ze všech těch keců o pravdě, lásce, svobodě a demokracii už je mi zle... *11* *11* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Jochu ty máš nějaké vzdělání? Jesle,školka,základka a dál? Podle tvých názorů dál asi moc nebylo,co. Poradím ti,drž raději hubu nebo ..... *12*
-
Issová s mádlem navedli mého vnuka, ten mne doporučil volit ODS.Nechal jsem se od vnuka přesvědčit. Včera mne přišel nadat.
-
Svatá pravda, 90% studentú se jenom fláká za moje daně a odkládají si jenom nástup do reálneho života za peníze jiných *16*
-
Perverzní je že se celý národ nechává odírat takovou bandou zloděju jako je naše vláda.
-
Studovat vysokou školu zdarma bylo rozumné za komunistů.Kdy po vystudování museli zařezávat tam,kde jich bylo potřeba.Ale ne v zemi,kde lékař,když vystuduje za peníze daňových poplatníků,řekne jen :"Děkujeme odcházíme".A má problém zaplacení studia vyřešen.Dokonce nemusí státu ani poděkovat.
-
Hlavně že všichni "vystudovali" zadarmo za komančů, šmejdi... *16*
-
Ale oni si pánové z ODS ,KSČM , ČSSD...svá expresní právní studia v Plzni poctivě zaplatili,ale ne do státní kasy.
-
Prezident "ukradená propiska"vystudoval všechno zadarmo, manželka taky a dovolí si prohlásit, že studenti, kteří by studovali zadarmo by byli paraziti. To by musel on s manželkou být Lochness paraziti. Když k tomu připočtu, co tady svým vystudováním zavedl, tak by zasloužil........radši ase vyhnu něčemu sprostému. Ten člověk nikdy nebyl a nebude mým prezidentem, ndemá u mě žádnou úctu, při jeho aroganci spíš pohrdání.15.3. by se s ním a jemu podobnými mělo zúčtovat.
-
Vsichni ti, co v nasem state kazi co muzou, tak take studovali zdarma, jestli vubec neco studovali, nevypada to tak, podle toho co zde vyvadi, tak at si trhnou nohou. *11*
-
Iniciativa se staví proti zavedení školného a rovněž jí vadí, že by vysoké školy již nemohly nakládat s veřejnými finančními prostředky dle své libovůle a to, na co půjdou, by více kontroloval stát prostřednictvím demokraticky zvolených politiků.
----------------------------------------------------------------------------------------------
samozvaní politruci z ods, pohrobci ksč, by po dvaceti letech jako kontrolovali finance škol? to snad ne!!!!!!! -
Perverzním se Paměti národa jeví být spíše s. Joch, který nepochybně vystudovat též zdrama pokud ovšem vůbec? Je třeba ctít historické souvislosti a tradice, navíc nekalé záměry stávající a doufejme, že jen velmi dočasné, vlády směřují spíše k fašizaci či privatizaci českého vysokého školství, které si toto nezasloží... navíc ty obludně demagogické žvásty o demokracii a svobodě, je to ubohé!
P.S.: Navíc ten slaboduch vypadá, jako by podobně přitroublého Nečasa právě přeblaf! -
Jsem ve věku,že by mě nějaké školné na veřejných vysokých školách nemuselo zajímat,ale
všichni,kteří prosazují na těchto školách školné by své vdělání měli zaplatit zpětně a jak je v
dnešní době obvyklé i s pěknými bankovními úroky.
Jsem přesvědčen,že by tyto všechny zastánce školného tento nápad rychle přešel
Jan. -
Valký chudáku *12*
-
A není sám. Všichni kteří o tom nyní mají rozhodovat také studovali bez školného. Pan ministr dokonce dva obory.
-
Ukázka debilního poradce.Pan Nečas se opravdu obklopuje nýmandy.Co se diví jakou pak sestavil vládu.
-
Mě je zcela ukradené za co studoval poradce, ale když vidím co za debily na VŠ "studuje" a za jakých podmínek lze během pár měsíců titul získat. Ev. znám pár tykví co jsou na 6-7 leté škole 15 let. A to co dnes za blby cancalo v TV NEZBÝVÁ NEŽ SOUHLASIT - otázkou je kolik platit a za co vlastně....
-
Pan poradce si platil své vzdělání, nebo studoval za peníze daňových poplatníků?
Vláda by se měla občas pozastavit nad svými výroky. -
V žádném případě:pan poradce studoval za komunistické peníze bezplatně.Tak jako Nečas,Kalousek a "bachař" Dobeš.Oni byli valcí chudáci,tak to musí našim dětem a jejich dětem osladit. *15* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
by mě zajímalo, za čí peníze vystudoval náš pan poradce :-D