Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě je zcela ukradené za co studoval poradce, ale když vidím co za debily na VŠ "studuje" a za jakých podmínek lze během pár měsíců titul získat. Ev. znám pár tykví co jsou na 6-7 leté škole 15 let. A to co dnes za blby cancalo v TV NEZBÝVÁ NEŽ SOUHLASIT - otázkou je kolik platit a za co vlastně....
  • Pan...soudruh,blb...idiot.......Joch je to,co,se nedá jinak nazvat......
  • Teda to je zkurdupel. Podívejte se na tu jeho vyžranou dršťku. To se mu to mudruje, když u premiéra krade jako tam všichni.
  • Issová s mádlem navedli mého vnuka, ten mne doporučil volit ODS.Nechal jsem se od vnuka přesvědčit. Včera mne přišel nadat.
  • PERVERZNÍ ! ? Jak se to vezme a na kterých oborech. Stát a podnikatelský ( výrobní ) sektor by měl vědět, kolik a v kterých oborech potřebuje a může zaměstnat, ale to je plánování( komunistický přežitek ) , že. A v těchto oborech by měla být studia " zadarmo "
    ( nikdy nebyla a nebudou ) , při základní délce studia a potřebném počtu studentů. Ve všech ostatních oborech ( okecávacích ) , lze nejlepším platby odpustit, případně přilepšit
    stipendii - viz Hlávka, atd. . Jinak nekompromisně vyžadovat platby za věškerý poničený majetek škol, menz a kolejí( škody jdou každý rok do 10 miliónů ) !
  • Má pěkně vyžraný ovar.
  • A já myslel, že nejblbější a největší samice od prasete je Nečas.
  • pane Joch a co to tak obrátit do polohy, že vysokoškolák více vydělá, čili více odvede státu, takže je i v zájmu státu, nebo alespoň by mělo být, podporovat všemožně vzdělanost národa...zatím ale skutek utek - jenom žvanění, žvanění a žvanění a výsledkem toho veškerého žvanění je skutečnost, že stát nemá na nic a přestává plnit i těch málo funkcí, které mu přísluší...a peníze nemá proto, že vláda jednak neumí vybírat daně, alespoň od těch horních 10 000 , vytváří prostředí odpovídající spíše mafiánskému státu a prostřednictvím různých lobystů, kamarádů a kamarádů kamarádů stačila za dvě dekády zlikvidovat, rozprodat a rozkrást to co budovaly celé generace
    • No to by bylo dobré, ale praxe je opačná. Vysokoškolák stát výce podojí a oškube. Taková je skutečnost.
  • Jo Roman to byl uvědomělej kluk kterej věděl co jedobře udělat pro budoucnost,ale co ti mladí kteří nebyly vychováni pro zodpovědnost???? Pokud se jim naservíruje tučné školné a ta částka odradí i jejich rodiče,tak je velká pravděpodobnost že mnohdy stát-potažmo i my příjdeme o vzělanou spokojenou mládež a přibude nespokojená dělnická třída ,ale třebas taky ne.
  • Vážení, kteří tady brojíte proti školnému a zmiňujete studium "zdarma" za socíku, tak si uvědomte, jaké možnosti a platy vysokoškoláků byly tehdy a nyní. Ohýbání hřbetů před kádrovými referenty atd. Kdy platy se srovnaly v 50letech s vyučenými. Pokud se dal člověk do KSČ.
    Nic není zadarmo. Ty "studenty" v dnešních ulicích platí všichni ti, co dnes pracovali.
    Perla: " vzdělání není byznys" a co potom zaměstnání? To je co?!? Kvůli čemu potom studuji na ČVUT, FF, PF atd. A co umělci?
    Po vystudování pan doktor ještě s mokrým diplomem jde do Německa, kde mu dají více. Jako Němec by si musil studia platit. Proto tam jsou vysokoškoláci lépe hodnoceni. Takže vážení závistivci a prskalové, trochu rozhledu a zjisitt si souvislosti.
    • Prskale , zapomněl jsi napsat, kolik vystudovaných vysokoškoláků nedostane doma práci > To mají chodit žebrat na pracák a dostat jen nucené práce na zametání ulic..Pokud v té tvé palici něco máš, tak to zapni a přemýšlej 750.OOO nezaměstnaných k dnešním u dni.
    • Vážený anonyme, když porovnáváš Německo - lékaře a vůbec VŠ vzdělané a vzdělané na jakékoli škole, tak porovnej taky platy ostatních pracujících, včetně důchodců!

U nás manažeři, poslanci a vláda má stejné, možná i vyšší platy než v Německu, ale ostatní které jsem jmenoval výše, mají de facto životní minimum!

Jinak k tvému příspěvku můžu napsat pouze to, že to, co jsi napsal, může napsat pouze demagog a asociální ho va do!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit