Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autorku článku zřejmě platí farmaceutické společnosti, a to velmi dobře, když se namáhala s tak sáhodlouhým článkem, jen aby nás všechny přesvědčila, jak je farmaceutický průmysl obětí konspirátorů :). A oni (farmac.) to s námi všemi myslí přitom tak dobře....jde jim jen a jen o naše zdraví a vůbec ne o vlastní kapsy! :DDD
  • Vidím, že Prorok byl také očkovaný, ale putinovským rudým sérem. *1*
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Chudina cumi na telenovely ve svym umastenym byte a telivizi na SPLATKY zatimco mi uspesny PODNIKATELE zijeme tento skvely zivot doopravdy!!! *5*
  • Dokud bude Českou televizi řídit člověk dosazený ambasadorem USA, tak nebude její zpravodajství objektivní ani vyvážené.
  • Hele jakkoliv to zní ironicky, tak je to smutná pravda. Shodou okolností máme dvouměsíční holčičku a tohle téma je pro nás aktuální. U doktorky jsme dostali tři možnosti očkování, základní a pak dvě s doplatkem. Když jsem se zeptal na rozdíl, tak nám dala letáčky a ať se rozhodneme. Na letáčku mimo prázdných řečí a reklamních triků nic. Tak jsem hledal na internetu, co že to tomu našemu miminku za pár tisícovek navíc dopřát. No a dospěl jsem k tomu, že si můžu připlatit buď za ochranu nemocí, které se šíří po jiné části polokoule anebo věcí o kterých píšete a tedy ve svém věku nemá šanci se k nim dostat.
  • Také bych si ráda vzala slovo jako paní Jílková.

Jenže můj Ruský mužik mě vždycky pošle ke sporáku nebo k žehličce. *8* *8*
  • ale můžeš si u ní zakouřit,jinde to zakazuji,takže kam chodit?
  • Televize kde je maskotem Kalousek,které platime koncesionářské poplatky a učinkuji v ní moderátoři typu Moravce a Jílkové,kteří neustále skačou tázaným do řečí a nenechají je domluvit,Bohdalová v hoby naší doby která tam kuňká,že se na to nedá dívát a podobně mezi ty nejsledovanější patřit nebude.
  • VŘELE S VÁMI SOUHLASÍM já jsem svého měsíčního chlapečka ještě navíc dobrovolně nechal očkovat proti klíšťatům (co natom že nevyleze z peřinky) nilské horečce a pro jistotu i proti zánětu vaječníků a rakovině děložního čípku..... *6* TEĎ UŽ SPÍM KLIDNĚ ještě zvažuju vakcínu proti aids sars ebole a pár dalších.....
  • Mám ráda večerníček! Jenže po něm vždycky přijde mamka abych si vyčistila
    zoubky a šla spinkat. A ráno zase do školky. To není fér. *8* *8* *8*
  • ČT je nejhorší televizní společnosti v této zemi,které navíc platíme koncesionářské poplatky a nedá se na níé dívát,co bylo k vidění tak zrušili viz pošta pro tzebe a na nějaké reprízy a hovadiny,která tato televize uvádí teprve ne a na její logo Kalouska,který je na jejich obrazovce každý den teprve ne.
  • Nevím, ale myslím, že totální sterilizace není ten nejleší směr. Na rohlíky bych se spíše koukl co obsahují a jejich pečení, předpékání a dopékání. Mým snem je ješětě si kousnout do rohlíku z 60-ých let. Tu vzpomínku na lahodnost cítím na jazyku ještě dnes.
    Závěrem plně stojím za názorem, že globální farmaceutická monstra kvůli zisků jsou shopná ( snad i ochotná ) vytvářet podmínky pro lidské zdraví tak, aby měliy co nejvyšší zisky ( peníze jediný pánbu ). Stačí selské počty z toho co zveřejňují a jak se přesouvají, aby nás to na tuto myšlenku přivedlo.
    A zdravotnictví - tam je základní problém kolik to doktorům sype na ruku. Pokud jsou problémy s odcházením lékařů do coziny, tak ať absolventi co odejdou do zahraničí zaplatí svá studia.
    Činnost zdravotních pojišťoven je burcující. V médiích se pořádají sbírky na léčení některých pacientů, protože to pojišťovna neplatí. Na druhé straně platy a odměny menežmentu jsou nehorázné - to není závist, ale konstatování.
    Pokud se týká sociální oblasti je mnoho důchodců ministerstvem doslova okrádáno, aby měly na monstrplaty a mohly vyživovat naše nepřízpůsobyvé a imigranty.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Televize je zabava pro chude lidi -tipicky DUCHODCE!!! *11*
  • Vážená Ludmilo Hamplová, tady vůbec nejde o nějaké očkování, ale o problém, který způsobují celé společnosti nevědomí užiteční idioti, přesně takoví, jako jsi ty, Ludmilo. Celá realita je jedna velká konspirace, což si nyní lidé začínají uvědomovat. Jak hluboko klesla ČT, když vysílala ty vaše stupidní bludy celá desetiletí? Kolik škody jste napáchali na celé společnosti, když pod těžkou hypnózou utajujete fakta o realitě. Užiteční idioti typu Hamplové jsou ještě větší matrixové loutky než oběti jejich expertokratických bludů. Nyní se chováte jek zfanatizované stádo debilů, když si někdo dovolí nesouhlasit s vaším zesra.kovatělým názorem. Ve středověku jste to měli usnadněné, rovnou jste upalovali. Jediným posláním farmaceutických firem je udržovat lidi nemocné! To jsi nevěděla Ludmilo? Nejsi náhodou lékařka? Je mi s tebe na blití.
  • Takže se asi pořád nechápeme, že? Nebo mi chcete říct, že pokud by se vakcína rozložila do většího množství dávek a tedy i menších mixů a podávala by se postupně, tak by nefungovala?
  • novely pro tele.... *4*
  • oficiální zpráva mimo téma co?
  • no když je platí pan kníže a jeho strana co bys holka čekala že *13*
  • a nerozumíš tomu, tak se k problematice prosím nevyjadřuj, působí to směšně. Nejdřív si o tom něco zjisti....Teď se soustřeď na fanatické mávání rudým praporem na barikádách, to ti jde skvěle......v tom si se Simonou rozumíte...každá na opačné straně a máte o zábavu postaráno.... *3*
  • Na ČT jsem se nikdy nedívala.

Mám ráda telenovely. Vždy jsem si u nich hezky poplakala.
    *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit