Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásná, slunná, tolerantní, pomáhající, bohatá, starobylá, taková je Itálie.
    Kdyby taková nebyla, tak by se tam žádný uprchlík nedostal.
    Mohu ze své pozice několika let co jsem tam žil velice dobře posoudit.
    Na sever Evropy Němcko, Rakousko, Česko, Polsko atd. jsou jenom studený čumáci.
    Nejhorší bezcharakterní, arogantní jsem poznal lid Německy mluvící.
  • prý politolog zas vypustil do světa převeliká moudra do světa. Vybízí ke vstřícnosti k islámu a prej přečtěte si Korán. Jo dědo, právě že ten je tady nastudovaný jak se ti ani nesnilo. Tady se systémově štítíme mohamedánských vyžírek. Naši podanou ruku potřísnili krví. Krví evropanů! A to už se nikdy nemůže a nesmí opakovat! Život islámského psa nemá pražádnou cenu. Poku pes zabil našince, je třeba utratit desítky možná stovky psů! Aby dostali za vyučenou. Takže dědo: takové kraviny vyprávěj u vás v ústavu pro starce. Tady jsi pro srandu.
  • Stalingrad
    Ať je to v německu bo v nemocnici u nás či jinde v evropě--měl bych jedno demokratické řešení k otázce našich dájtě i kulturních obohacovačů---kdo chce,může do 48hodin vycestovat demokraticky zpět do zemí odkud ty hordy nájezdníků přitáhly,pak po 48h všechny ubytovny,tábory apod.neprodyšně uzavřít aby se mohli navzájem kulturně obohacovat,minimálně čtyři týdny nechat bez vody a stravy. Po čtyřech týdnech vhodit mezi ně štryclu chleba a nůž a pro toho posledního koupit včeličku magnum.......
  • "rasistické narážky. "Nalezte zpátky do svých gumových člunů, vraťte se zpátky domů," zaznělo."
    .
    Někdo zřejmě píše články a vůbec nezná význam slova "rasismus". Ve výše uvedené větě rozhodně žádný rasismus obsažen není.
  • fotr marocký říct svým dětem? Měl jsi jim řict - jsem váš zparchantělý fotr, kterému se nechce pracovat. Ani v takové zemi jak bezesporu Maroko je. Tak jsem vzal svoje haranty a přijeli jsme parazitovat do Evropy. Ale tady už jsou na takové vychcané afričaný alergičtí. A tak mi nezbude, než tu svoji bandu zas naložit do člunku a vijoo tam k nám domů. Tam se nám nebudou alespoň posmívat.
  • V německých ulicích pochodují muslimáci a vykřikují že brzy to tam ovládnou a ženy budou chodit zahalené. V Anglii pořvávají muslimové na angličany ať vypadnou z jejich země.
    Média a televize o tom mlčí. Policie proti těmto zločincům nezasahuje - kdyby takto pořvával a choval se agresivně běloch už ho vedou na stanici. černé nechávají řvát.
    A kolem chodí evropané se sklopenýma hlavama a nechají si nadávat i vyhrožovat.

    Už se k sakru lidi proberte. Buď tu verbež vymlátíme nebo oni zničí nás. oni se tím záměrem už ani netají. To co vedení EU provadí je vlastizrada a genocida domorodého původního bílého obyvatelstva. Vykopejte je ve volbách také.
  • Smutné že o cizáky se stát stará a o vlastní ne.
  • V domově důchodců byl Ježíšek. Zase jsem dostala bílé Bělogvardějské pampersky. *11*
    Alá já jsem mu psala že chci červené se žlutým srpem a kladivem. Lidičky je to podvod.
    Dárky nenosí ježíšek ale ředitel domova důchodců je kupuje v tescu *13*
  • Asi se bouří málo , neboť jsou obcházeni a ignorováni.
    • Nejhorší je když se vám po čočce bouří žaludek. a po bouřce máte v bílých pamperskách hnědou úrodu. *11*
  • o chytrém Ali vždycky tento pacholek vítězí nad hloupým evropanem. Zatím to pacholkovi za pomoci vlád EU vychází i u nás v unii...Kéž by tato popsaná akce na předměstí Říma byla impulzem. Impulzem pro italské hlupáky, že gumové čluny je třeba na moři propichávat nebo tlačit zpět do Afriky. Tady jsme rozhádaní pro hadráky ze člunů. Nikdy je mezi sebe nepřijmeme! Budou pořád vyvrheli a ekonomickou přítěží. A nebude dlouho trvat a vyfičíme k nim i Halíky, Šabatové,Diensbiry. Domácích parazitů máme už tak nad hlavu.Pro cizokrajné tady není a nebude místo.
    • Romské pohádky jsou také na tento způsob...
    • Dienstbier není domácí parazit. Je to parazit "made in USA", tedy americký občan, navíc s dávnými předky odněkud z Jeruzaléma. Jinak Slovensko by si mohlo ekonomicky silně pomoci. Mají tam totiž Gumárně Púchov, a tam jsou schopni vyrobit obrovské množství kvalitních, gumových člunů. To by při těch kvantech těch Tatrmanů slovenské ekonomice silně bodlo. Češi by mohli vyrábět vesla. Kompas by dostali na cestu jako bonus zadarmo od lidu Česka, Slovenska a Itálie.
      • Na cestu domů je vybavit "Heavy Duty" Primeros pro opakované použití opět z Gumárne Púchov.
        • ano,vyplachovat solno-octovým roztokem
      • a co my moraváci a gumotex břeclav, nejkvalitnější nafukovací čluny,neznáš vodáckou legendu "PÁLAVA"
        • Nesmíme být egoisté a musíme myslet i na bratry Slováky, protože jak to tak vypadá, až dojde na lámání chleba a půjde do tuhého, zbudeme jim jenom my a jenom oni nám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit