Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • muslimská verbež má přednost, aby v klidu mohla kout pikle a dělat bordel, evropan je od toho, aby na ně dřel
  • o chytrém Ali vždycky tento pacholek vítězí nad hloupým evropanem. Zatím to pacholkovi za pomoci vlád EU vychází i u nás v unii...Kéž by tato popsaná akce na předměstí Říma byla impulzem. Impulzem pro italské hlupáky, že gumové čluny je třeba na moři propichávat nebo tlačit zpět do Afriky. Tady jsme rozhádaní pro hadráky ze člunů. Nikdy je mezi sebe nepřijmeme! Budou pořád vyvrheli a ekonomickou přítěží. A nebude dlouho trvat a vyfičíme k nim i Halíky, Šabatové,Diensbiry. Domácích parazitů máme už tak nad hlavu.Pro cizokrajné tady není a nebude místo.
    • Romské pohádky jsou také na tento způsob...
    • Dienstbier není domácí parazit. Je to parazit "made in USA", tedy americký občan, navíc s dávnými předky odněkud z Jeruzaléma. Jinak Slovensko by si mohlo ekonomicky silně pomoci. Mají tam totiž Gumárně Púchov, a tam jsou schopni vyrobit obrovské množství kvalitních, gumových člunů. To by při těch kvantech těch Tatrmanů slovenské ekonomice silně bodlo. Češi by mohli vyrábět vesla. Kompas by dostali na cestu jako bonus zadarmo od lidu Česka, Slovenska a Itálie.
      • Na cestu domů je vybavit "Heavy Duty" Primeros pro opakované použití opět z Gumárne Púchov.
        • ano,vyplachovat solno-octovým roztokem
      • a co my moraváci a gumotex břeclav, nejkvalitnější nafukovací čluny,neznáš vodáckou legendu "PÁLAVA"
        • Nesmíme být egoisté a musíme myslet i na bratry Slováky, protože jak to tak vypadá, až dojde na lámání chleba a půjde do tuhého, zbudeme jim jenom my a jenom oni nám.
  • Bývaly doby kdy bývalo dobrým zvykem, že muž si nejdřív musel zajistit práci, pak si pořídit bydlení a teprve pak se oženil a přivedl na svět děti. Rodiče mi vždycky říkali když něco chceš, tak si na to nejdřív vydělej a ušetři a pak si to kup. A nemůžeš mít všechno co vidíš.

    V některých komunitách je tomu naopak: nejdřív si zplodí děti a pak řvou, že mají děti a že tedy musí dostat prostředky, aby se o ně mohli postarat.
    • Aby tomu vydírání nebyl konec, tak si vymysleli na nějakém ámtu (asi Dýmsbírá)- "ODLOUČENÉ LOKALITY"!!!
      Tady to mají 1 km do centra města a jsou tím prý strašně "ODLOUČENI"? Tak mají asi nárok i na taxi.
      Ovšem, milí Čikariové, uvědomujete si, že si řežete pod sebou větve? Víte, že pohyb je život?

      (Nemyslím zrovna ten pohyb, který je vám nejmilejší ↔).
    • tenhle muž,je důsledek kapitalistic.tunelovaní rozkradaní evropskych občanů nekalými zlodejskými spekulacemi......................kdyby nebyli bezdomovci,,nebyli by milonaři,miliardáři
      Spekulanti ,,dostanou obyčejné lidi,který se neumí branit na ulici,,pomalu,,je v evrope ,,každý bezdomovec,,nastavený system ,je tak,,že důchody nebudou,,a nik z nas si z tech pár vydelaných šupů ,,na důchod nenašetří.....................jak,ste nepochopil,,
      To,co nastalo u nás privatizací,tunelářstvím,zlodejským spekulantským praktikám,,zakony
      Vzniklo ,v celé evrope
      • S tímto lze jen souhlasit.
  • Jak dojemné - marocký pár s plačícími dětmi - úplně mě to dostalo do kolen.
    Pošlete je do čech, já jim uvolním svoji garsonku a z důchodu jim budu pravidelně přispívat na jejich roztahování tam kam rozhodně nepatří.
  • I u nás je bohužel dostatek dobroserů, "aktivistů", a rozličných rádoby politiků, kteří prosazují podobné absurdní myšlenky, jako aby přivandrovalci měli přednost před domorodci.

    Je třeba dobře si pamatovat jejich činy a výroky v médiích, a při vhodné příležitosti, až budou chtít popolézt o špriclík výše, jim to připomenout a dát sežrat.

    Samozřejmě jsou i domorodci, příslušníci spodiny a ksindlu, kteří si od státu nezaslouží vůbec nic.
  • Smutné že o cizáky se stát stará a o vlastní ne.
  • Nejdřív dejte sociální byty nám, až pak migrantům, bouří se chudí Italové..a přesně tohle a nejen to..by měli a musí dělat všichni a ne jen Italové !.."Menšiny" musí ustupovat oprávněné většině a ne naopak !..Každý si jako "menšina" ke každému drze dovolí jen to, co si ten druhý či většina obecně..nechá, či nenechá líbit..
  • Asi se bouří málo , neboť jsou obcházeni a ignorováni.
    • Nejhorší je když se vám po čočce bouří žaludek. a po bouřce máte v bílých pamperskách hnědou úrodu. *11*
  • To je jen další důsledek vlády zločinců v Bruselu. EU již dávno přestala stavět zájmy občanů členských zemí na první místo, pokud kdy stavěla. Pryč s EU, ponechat Schengen a zemím vrátit suverenitu. Tak se i stane, ve většině zemí se lidé proti EU bouří, byť je stádo médii masírováno o opaku. Je jen otazkou času, než se EUrosojuz rozpadne. Ani starověký Řím nevydržel věčně.
    • Starověký Řím vydržel 700 let, EU je proti tomu bez šance. Nakonec ztroskotal Řím přesně na tom samém jako EU. To jsou dobrá koryta, hamižnost a egoismus "elit". Jejich pupek jim byl mnohem milejší, než takový fantastický a impozantní stát, jakým Římská říše byla.
      • Souhlas...
    • Nesvádějme to na Brusel. Příčinou je tzv. "národně osvobozenecký boj", kdy se podporovaly různé bandy primitivů, kteří dokázali jedině vzít zbraň a poroučet v oblasti, které nerozumí. To je jako kdyby se v dětském domově nedospělým, nevzdělaným a nezkušeným chovancům odevzdaly klíče a zbraně s tím, že si mají "sami" vládnout, "hospodařit" a "spravovat" dětský domov.
      Země Koruny České patřily do Evropy a patří tam i jejich následník ČR. Komu se to nelíbí a touží po nám cizí pravoslavné stepní kultuře, může se do těch stepí odstěhovat.
      Ano, i vládcové východostepní říše CCCP si mysleli, že to mají na věčné časy a nikdy jinak a přesto jejich říše ztratila své kolonie ve střední Evropě a od té doby se potácí v úpadku.
  • V německých ulicích pochodují muslimáci a vykřikují že brzy to tam ovládnou a ženy budou chodit zahalené. V Anglii pořvávají muslimové na angličany ať vypadnou z jejich země.
    Média a televize o tom mlčí. Policie proti těmto zločincům nezasahuje - kdyby takto pořvával a choval se agresivně běloch už ho vedou na stanici. černé nechávají řvát.
    A kolem chodí evropané se sklopenýma hlavama a nechají si nadávat i vyhrožovat.

    Už se k sakru lidi proberte. Buď tu verbež vymlátíme nebo oni zničí nás. oni se tím záměrem už ani netají. To co vedení EU provadí je vlastizrada a genocida domorodého původního bílého obyvatelstva. Vykopejte je ve volbách také.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit