Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá rekce, zpátečnictví."

    To se vědělo už nejméně v 19. století. A jak je vidět vládcové "bývalého" CCCP, nyní RF, se snaží znovu dobýt svou ztracenou kolonii ČSSR (Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika). A tak oblbuje prostáčky svou propagandou.

  • KIMCID
    Před 81 lety, v těchto dnech, vyvrcholilo několikaměsíční utrpení Československé republiky a našeho národa. Byly to dny dohod, ultimát, nenaplněných slibů, podrazů, intrik, ale také odvahy, naděje a víry. To vše bylo ale nakonec jedné noci zničeno a tyto dny už si dějiny zapamatují navždy jako dny zrady, potupy a smrti jednoho evropského státu a jeho národní hrdosti.Jak jest známo, od roku 1934 byl Adolf Hitler diktátorem Německé říše. Již ve svých raných plánech do budoucna, ať už to byl Mein Kampf či jiné dílo překypující nacistickým fanatismem, plánoval připojení všech území s německy hovořícími lidmi ke své říši. Jedním z těchto území byly i Sudety, oblast rozkládající se zejména na západních hranicích Československé republiky vzniklé roku 1918. Postupně se chtěl zmocnit celého našeho státu a toto nově získané území germanizovat a náš Čechy internovat na Sibiř či úplně vyhladit. Nyní jsme v roce 1937, je 5. listopadu a Hitler seznamuje nejvyšší vedení „Třetí říše“ s plánem připojit ke svému státu oblast čítající „10 milionů Němců žijících mimo svou vlast“, nemyslí tím nikoho jiného než Rakušany a české Němce v Sudetech, svá slova zopakuje ještě 20. února následujícího roku ve veřejném projevu a dává tím tak následující události podzimu 1938 pomalu do pohybu. Británie a Francie si již delší dobu stojí za svou politikou appeasementu, tedy ustupování a nevměšování do zahraničních záležitostí, hlavně aby byl zachován mír. Nic na tom nemění ani 12. březen 1938, kdy Adolf Hitler spolu se svým Wehrmachtem uspořádá tzv. anšlus Rakouska a celou zemi prohlásí za součást „Třetí říše“. Právě v této chvíli začne mát Hitlerův někdejší plán na zničení Československa strategický význam, při pohledu na mapu Evropy je totiž jasně zřetelné, že Československo začíná zasahovat příliš hluboko do nitra jeho státu. Osud naší země a později i celého světa je zpečetěn.
  • Je typické pro Hlídacího čokla, že si ani nevšiml, že zemřel nejlepší zpěvák popu, kterého kdy Češi měli. Dokonce i Rakušáci mu věnovali jeden večer na ORF 2, a ten čecháčkovský čokl dělá mrtvého brouka. Gott totiž byl kritcký k pofiderním hodnotám současného, tak zvaně demokratického zřízení v ČR, a hlavně nelhal o Rusku (ba ani o SSSR) a nenadával nenávistně ani na Čínu.

    Hlídací čokl je prostě šmejd, obyčejný šmejd, jako ti co prodávají hrnce za desítky tisíc starým lidem, kteří se nikdy s něčím tak sprostým nesetkali a proto naletí. Hlídací čokl se vydává za něco, čím nemůže, díky svým redaktorům a jejich sponzorů nikdy být.

    • Hrdina národa nemusí držet samopal a přesto může pro národ udělat hodně.Karel Gott,k těm patřil .A ty, kteří na něj plivají, to je spodina této společnosti.
      Lidem typu Halíka a Schwarzenbergra přeji jenom tolik,aby se svou nenávistí neudusili.
      • vanhorne

        "Hrdina národa"

        Hrdina naroda se samopalem? Predvedl svetu sve hrdinstvi, kdyz sermoval a vyhrozoval maketou Kalashnikova s napisem 'For Journalists' novinarum, jako maly chlapecek.  

        October 26, 2017 Czech Republic: Czech president threatens journalists with mock Kalashnikov.

        Organisation RSF_en.

        Reporters Without Borders (RSF) is not amused by Czech President Milos Zeman’s latest provocative threat against the media. Pretending to make a joke, he brandished a dummy Kalashnikov bearing the words “for journalists” at a press conference last week.Just days ago, Zeman threatened a cameraman in a corridor of the Council of Europe building in Strasbourg, telling his escort: “Get rid of him for me or I’ll kill him.” Minutes later, Zeman’s spokesman said the president’s words were completely justified because the cameraman had been in the way.At a meeting with Vladimir Putin in Beijing in May, he said they should “liquidate” journalists because “there are too many of them.” His robust language is never nuanced. He has repeatedly referred to journalists as “garbage” and “manure” since 2010.

        A hrdina se divi, ze normalnim lidem a novinarum se takovy 'hrdina' nelibi? 

      • No, hlavně se tou nenávistí neudus ty.

        Nic proti Gottovi - uměl zpívat, to jo - ale hrdina? 

        Hrdina to nebyl.

  • Podvodnou mnichovskou dohodu podepsali i představitelé Francie a Británie. Ruští představitelé na přiložené foto nejsou. Podpis mnichovské dohody se rovnal velezradě. Chamberlain a Daladier se dopustili velezrady. Dnešní západní propaganda se veze na módní vlně protiruské hysterie.  
    • Ono je třeba znát fakta. Mnichovská dohoda byla sice zlo, ale ze dvou zel to MENŠÍ ZLO. Větší zlo by bylo nechat se "osvobodit" Stalinem. Mohou za to především naši předkové, kteří se přičinili o rozbití Rakouské monarchie, místo její zreformování jak chtěl následník trůnu Ferdinand d´Este. A navíc ten výmysl, že ČSR je prý národním státem jakéhosi tzv. "československého národa", To byla z velké části realisace slavjanofilských blábolů z 19.století, jež nás nakonec přivedla na půlstoletí pod koloniální správu CCCP.

      • josef.chmela

        Ještěže ty tvoje bláboly 21. století zanedlouho zaniknou a neštěkne po tobě ani pes.

      • To osvobození Stalinem by bylo lepší než se nechat humanitárně vybombardovat Západem. 

        A co se týká Masaryka a Beneše s národem Československým., horší je, že nám Moravanům,
        Slezanům a Slovákům vnutili ve volbách 1946 Češi Bolševiky. A Bolševici ze strachu že Moravané
        jsou demokrati raději svévolně zrušili Zemské zřízení a zavedli chimérický
        národ „pouzečeský“. A dodnes různí Soudruzi Občané chiméru „jenomčeska a
        jenomčechů“ bez Moravy a Moravanů razí. Je otázka proč Češi a zvláště
        v oblasti Plzeňska, volili v roce 1946 Bolševiky, zda měli tak
        otřesné zážitky s americkou armádou, že si řekli „Stalin je menší zlo“?

        Ale když už se nemělo rozpadat Rakousko-Uhersko ve smyslu Pozor na „rozděl a panuj“ tak Stalin to taky říkal a proto je pochopitelné že chtěl nazpátky Ukrajinu
        a Polsko jako součást Ruska, tedy stav který byl před první válkou než
        v Rusku začali řádit němečtí bolševičtí agenti Lenin a spol.

      • Co to blábolíte o osvobozování Stalinem? Kdo Vám to nakukal? Těch 360 000 německými nacisty zavražděných československých občanů za 6 let se Vám zdá být "MENŠÍM ZLEM"?

        • Nezlobte se na Soudruha Občana. Už se mu to občas v hlavě plete. To víte nacistické příručky, pak komunistické příručky a teď CIA příručky, už z toho má v hlavě zmatek a neví co má kam zařadit a co momentálně hlásat. 🙂 

  • josef.chmela


    V každodenním životě lidé vidí v masmédiích, jak současná prozápadní propaganda důsledně pracuje s historickými tématy.

  • Odmítám věcně komentovat cokoliv od HP.😈


    Robert Břešťan pro Ústav nezávislé žurnalistiky. ..........WTF.?!  Ústav nezávislé žurnalistiky není žádný Ústav, ale "neziskovka" nadřízeného pana Bergera v podobě osoby pana Neumannna. Sám tam "pracuje, sám si dělá ředitele". Sponzoruje ho - mj. i pan Soros z jeho fondu OSF. Takže asi tak. 


    Redakce tiscali-máte toto zapotřebí?! Nechat si sem přeposílat ten jednosměrně zaměřený hnůj? 😈

  • Nějak se tady ztrácejí příspěvky. Že by je někdo kradl?

    • Ved všeci kradnú :-)

  • "Otázka, zda Sovětský svaz byl připraven pomoci Československu v kritických měsících podzimu roku 1938 (…), stále i po více jak 80 letech vyvolává spory v řadách historiků u nás i v zahraničí. Ty narážely na zásadní problém: omezený přístup k archivním pramenům sovětské provenience v ruských archivech," stojí hned na úvodním panelu výstavy.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Je zcela nepodstatné, zda by nám SSSR mohl pomoct a zda by nám vůbec pomohl. MĚLI JSME SE BRÁNIT SAMI ZA KAŽDOU CENU. i ten toulavý pes kousne, když do něj někdo kopne. Měli jsme solidní hospodářskou základnu, vynikající armádu, a to všechno jsme vyhodili jen tak oknem na pokyn několika k..eténů z Británie a Francie. Německo získalo sílu k nástupu do Evropy záborem našich zbraní a strojírenských podniků. To asi museli mít Francouzi radost když se na ně mimo jiné valily bývalé spojenecké  československé tanky. Inu bumerang...

    Dnešní NATO není o nic lepší, nedělejme si iluze. V tomto státě už nám nepatří ani voda ve Vltavě a ten putovní cirkus zvaný armáda je jen draze placeným pucflekem USA.  

  • vanhorne

    "Otázka, zda Sovětský svaz byl připraven pomoci Československu"

    Musi se Kremlinu priznat, ze jeho propagandiste by Pepicka Goebbelse strcili do kapsy i zchromlou levackou. Kdyby CCCP byl pripraven a hlavne ochoten poskytnout Ceskoslovensku pomoc, vytahli by o tom z archivu metrak dukaznich materialu. Cim se lisil Pepa od Adolfa? Oba dva meli stejny cil, privlastnit si Europe, jenze Adolf byl chytrejsi a rychlejsi. Pepa ktery vyvolal na Ukraine ve 30tych letech Hladomor, kdy zemrelo hladem pres 7M obyvatel byl pravdepodobne horsi nez Adolf.

      

    • Zrada Velké Britanie a Francie v Mnichově je pro nás velkým poučením.Pouze Sovětský svaz nám nabídl pomoc.Kdyby nedošlo na Mnichovskou smlouvu,nemuselo dojít ani na druhou světovou válku.

  • Co lze jiného čekat od rusáckého póvlu, nebo chcete-li od příslušníků zločinecké smečky - jakého-si SSSR(CCCP), nejodpornějšího (spolu s obdobím válečného Německa) zemského uskupení novodobé historie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit