Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čistit a snižovat platy. Jen tak dál. *14*
    • nevím jak to myslíš "Čistit a snižovat platy"? Zatím se Zaman postaral o to, že partička jeho kámošů získá ministerské platy a za to se postará o dosazení do funkcí dalších kámošů a sání dalších státních peněz a když tato vláda-nevláda kámošů z mokré čtvrti bude díky parlamentním principům odejita, tak ještě dlouho potom budou požívat ministerské a funkční odstupné a tak nadále sát státní kasu. A jací to jsou odborníci?! Nu přeci ve stylu "Odvolávám co jsem nařídil a nařizuji, co jsem odvolal" A Balvín si teď asi říká "mohlo to být pro kámoše dobré koryto, sice to nevyšlo, ale aspoň jsem to zkusil"
  • Všichni ze Zemanovy partičky jsou přizdisráči. Jeho "podržtaška" Mynář není vyjímkou... Alespoň se dokáže sebekriticky "ohodnotit".. *3* *1* Rusnokovo "vládní panoptikum voskových figurín" je naprosto bez komentáře. *9* *10* *13* *7*
  • Je třeba rychle vyházet lidi z důležitých a dobře placených postů a nasadit tam svoje "odborníky" na zlodějinu než bude po volbách. Pak se to bude opakovat jako vždy
  • Takže Mynáři, kdo je tady přizdisráč, Burian je zpátky, přece jen mají bezmocní svou moc.Vy jste tam tedy pěkně vypečená partička -věrchuška.Je to vážně k zblití, co se to dostalo k moci--tím myslím hlavně tvoji kliku.Myslím, že jsi pěkný loutkovodič-za štamprličku pěkně vodíš p. prezidenta.
    • Jestli Vás nechali kmotři taky rabovat, pak chápu Váš názor, ale jestli ne, pak opravdu nevím. Konečně se našel někdo, kdo ty rozkrádače chytil za flígr a občané protestují. Má ty prostoto.
      • pořád ta stará levicová písnička - pravicoví rozkrádači - a zatím v base sedí levicoví rozkrádači a Zemanovi kámoši: Rath, Snopková, Svoboda atd. atd. chybí už jen jeho princátko Gross, který tam bezesporu také patří a které kmotry to máš na mysli? myslíš Šloufa? nebo snad Kočkovy - to jsou přeci opory premiérů levice nebo míříš výše? Lukoil?
        jak může v demokracii dělat pořádek někdo, kdo demokracii pošlapává a znásilňuje a sám je ve funkci silou jediného hlasu a to ještě opojeného becherovkou?
        jak to, že taková vláda odborníků nevidí, že ke svým krokům nemá žádný mandát ani důvěru?
        • Vy by jste mohl podle toho atd.,atd. vyjmenovat všechny zlodějny modré tlupy za 23 let. Ale asi by na to nebylo místo., protože to se ani už nedá vyjmenovat. Takovou rozkrádačku státního majetku už tady asi nikdo jiný než modrá banda nedokáže.Na váš konec tady čekají davy lidí. Ze svého okolí neznám člověka, který by fandil tomuto modrému zvěrstvu, kromě jednoho a ten má taky nakradeno a třese se jako ratlík, protože tuší , že při volbách by mohl dopadnout špatně.Já se zase třesu na ty volby, abych mohl konečně vyjádřit svůj názor na 23 let rozkrádání tohoto státu.
          • Dej pokoj s tím soudružstvím soudruhu. Je to pryč a už se to nevrátí.Modré tlupy *1* ,co to je? *2*
      • Josefe, naprosto se mýlíte.Demokracii nelze budovat klacky v ulicích.Dokud si to Češi neuvědomí, dotud budou občany druhé kategorie.Vláda nemající ještě důvěru dělá takové kroky??To je možné někde v Africe-ne u nás.A navíc, to co tam ted je, jsou samé profláknuté ksichty, vy si myslíte, že to je nějaká změna??Z bláta do louže. Vy si myslíte, že může něco fungovat pod taktovkou alkoholíka a lháře?Jsme parlamentní demokracie a ctěte parlament--at se nám to líbí nebo ne.Volme příště lépe-to je celé.
        • Jste hodná a slušná ženská a toužíte po dobru., to se pozná. Souhlasím s Vámi v tom, že Zeman je odpovědný za stav země jako ostatní. Vždyť tam celou dobu byl s nimi. Ale věřte,že přijdou chvíle, kdy pomůže jen břinkovice a myslím, že ta doba není daleko. Ale opravdu odvaha s jakou se nyní snaží řešit letité problémy je mě sympatická.
          Mrzí mě, že spolu hovoříme jen tak anonymě. Diskuze s Vámi by byla jistě zajímavá. Nashledanou
          Josef
        • Nejsi ty Mirka Němcová? My, že máme parlamentní demokracii ? Jak jsi na to přišla? Slepenec sto jedničky, za podpory zavřeného Pekárka přivlečeného do Parlamentu těsně před hlasováním o restitucích a poté ho poslat do basy, za podpory nikým nevolené Peake, za podpory Wolfa hledaného snad už i Interpolem, no to mne podrž, to parlamentní dmeokracie. To i v té Africe co zmiňuješ vládnou lépe. *4* *4* *4*
          • Igore, parlamentní demokracie se nedá vybudovatza několik let.To co tady komouši zpřetrhali, to dá ještě hodně práce napravit.
  • byl mitink a dítko školu povinné zpustilo-paci,paci pacičky,zdražili nám botičky,tatinkovi pivo k pití a mamince živobytí.Po chvíli vystoupí nějaký funkcionář,zřejmě člen nějaké strany trojkoalice a prohlásí-jen počkej ty nezdarné děcko,Nečasová vláda zdraží všecko a tak se i stalo.
    • A Zeman se svou galérkou ti asi bude všechno zlevňovat, když ta zločinecké banda si taky potřebuje nahrabat? Dík takovým slepicím se posouváme až někam na Balkán za Řecko a Rumunsko.
      • Poslyš Tečko, nejsi ty nějaká rozdvojená osobnost? Za kteroupíšeš dneska?
  • pamatujete na hesla za Dubčeka za Svobodu,pojďte s námi do průvodu,Koldra ,Indru, Biláka pověsíme za ptáka,Dubček,Černík, Svoboda to je naše obroda,děkujem ti Husáku,za plnou zem Rusáků,děkujem ti za ně vřele,tahni s něma do prdele.Co máme nyní,rozkradenou zemi,ožebračený národ,nejmenší životní úroveň v historii a fronty bezdomovců před popelnicemi.V obchodech dovážené maso,ovoce a zeleninu a navíc kontaminované,protože naše zemědělství nechaly vlády od toku 1989 padnout,nezaměstnanost která nebyla,ale od roku 1989 stale stoupá.Stydím se za to,kde nás tito vládci po samotové revoluci přivedli
  • máš pravdu, ale to slovíčko se do slovníku mluvky pana presidenta nehodí. Jdi do sebe nebo by tě měl Zeman vyměnit. Nově vzniklá vláda byla nutná, konečně začal někdo pracovat a vymetat ten chlív po pravici. ZEMANOVI FANDÍM, ZHOSTIL SE PREZIDENTOVÁNÍ SE CTÍ. Všichni slušní by tuto vládu měli podpořit a ODS s TOP ať vypadnou, jde jim jen o jejich koryta a zanechali spoušť. Hysterka Němcová si myslí,když na sebe navěsí korále,že je hned dáma.Babizna už by měla jít do důchodu a k plotně, jestli umí uvařit aspoň držkovku. Huba jí jede jak šlejfířce. *1* *16* *1* *3* *12* *16* *1*
  • Moc mě zajímá, jestli dojde na čistky i v LOM PRAHA, s.p. Protože, co se tam za poslední rok děje, nemá obdoby. Člověk by nevěřil, že jeden nekompetentní mocipán, který si z podniku udělal klub kamarádů z večerního kurzu MBA, dokáže zničit konečně slibně rozjetou divizi. A nikdo na něj nemůže, je dosazený z ministerstva a každý se ho bojí...
  • No rozesmál mě chlapec, aspoň to. To tady ještě nebylo, ještě očekávám termín "rektální turistika". Třeba se dočkám. *4*
  • Já jsem ještě v Národním nebyl a vůbec mi to nevadí!!
    • Hlavně,když je "lahváč" vychlazenej,buřtguláš má šmak a v telce pěje Eva s Vaškem,
      že chasníku!
      • Tak to chodí v Česku.!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit