Přejít na výpis diskuzí
Nejsem přizdisráč! Obhajoval Zemanův kancléř odvolání šéfa Národního
2.8.2013 | red
54 příspěvků
-
Jak rychle se potvrdilo, že jste přizdisráč pane Mlynáři
-
Nečekají, než jim „někdo něco dovolí“. Hmm, vláda bez důvěry - to je jako voják bez disciplíny. Za chvíli nám ministři polezou jak vopice po stromech! Já bych taky z fleku vyhodil zástupeckýho, kterýmu nemůžu věřit. Jinak to položí firmu. Ale proč balvínovi vadil ausgerechnet ředitel ND, to fakt nevím. Ten snad mohl počkat.
-
Pane kolego, omlouvám se, spletl jsem si cimbál a cymbál. *4*
"Cymbál je mísovitý nebo zvonovitý kovový nástroj, běžná součást stroje věžních hodin, jehož kladívky je rozezníván v celé, půl a čtvrt hodiny. Cymbál je zpravidla odlit z oceli nebo bronzu. Jeho výrobou se zabývají kovolijecké dílny, často bývá dílem zvonařů. Cymbál má ovšem jednodušší tvar než zvon a jeho výroba je daleko snazší."
"Cimbál je deskový úderný strunný hudební nástroj." -
Že je Mynář "pizdisráč" musí být každému normálnímu jasné. Fandit a podporovat ministry, kteří ještě nebyli oficiálně schválení na tuto funkci, teprve jmenování, je toho důkazem. Není to nejenom právně čisté, ale i nemravné. Navíc čistky se dějí politické a likvidují se pouze "pravičáci". Je to jednostranný pohled na věc a proto Mynář je ještě více, než "pizdisráč". Je darebák, jakými byli komunisté v dobách normalizace, kdy likvidovali své politické odpůrce způsobem, jaký se děje dnes a jaký Mynář podporuje.
-
Jste hodná a slušná ženská a toužíte po dobru., to se pozná. Souhlasím s Vámi v tom, že Zeman je odpovědný za stav země jako ostatní. Vždyť tam celou dobu byl s nimi. Ale věřte,že přijdou chvíle, kdy pomůže jen břinkovice a myslím, že ta doba není daleko. Ale opravdu odvaha s jakou se nyní snaží řešit letité problémy je mě sympatická.
Mrzí mě, že spolu hovoříme jen tak anonymě. Diskuze s Vámi by byla jistě zajímavá. Nashledanou
Josef -
Cimbál,pane kolego cimbál.
-
Igore, parlamentní demokracie se nedá vybudovatza několik let.To co tady komouši zpřetrhali, to dá ještě hodně práce napravit.
-
aha, tak to mluví za všechno...
-
Mynář byl plk. - lampasák. Kdo neví co je lampasák, tak to je pasák lam ...
-
Přizdisráč Mynář se narodil v Kyjově na Jihovýchodní Moravě. Tam je hodně takových, co poskakují při cymbálu s kohoutím perem za kloboukem a když se nalemtají slivovice tak se poperou. Odtamtud pocházejí opravdu "kvalitní" politici.
-
zda se ze ani na hrade nevi leva co dela prava
-
Koukám, že ten přizdisráč Mynář je prťavec. Takovíto zakrslíci jsou nejhorší, protože trpí napoleonským komplexem malé postavy.
-
Ještě jsi nic nedokázal, tak se nechvástej, jen čas ukáže jaký jsi to vlastně PŘIZDISRÁČ a pucflek Zemanův.
-
Nejsi ty Mirka Němcová? My, že máme parlamentní demokracii ? Jak jsi na to přišla? Slepenec sto jedničky, za podpory zavřeného Pekárka přivlečeného do Parlamentu těsně před hlasováním o restitucích a poté ho poslat do basy, za podpory nikým nevolené Peake, za podpory Wolfa hledaného snad už i Interpolem, no to mne podrž, to parlamentní dmeokracie. To i v té Africe co zmiňuješ vládnou lépe. *4* *4* *4*
-
Původně jsem již nechtěl dále ztrácet čas ale tady musím v době takzvaného socializmu jsme byli donuceni byt zloději .ať každý zpytuje svědomí .Kradlo se sice v drobném ale každý protože i odnesená tužka z kanceláře je krádež.Instalater kradl roury a kolena proto že se nadaly koupit. On potřeboval cement, obkladačky které byly na příděl tak že zedník ukradl cement a vyměnil to za roury.Zámečníci kradli šrouby matky do zásoby jenom proto že nevěděli kdy to budou potřebovat jako úplatek. Řidiči kradli naftu a benzín a prodávali lístky v hospodě.Kotelníci prodávali uhlí ne po metrákácích ale po celé nákladní auto Skoro nic nešlo bez všimného upláceli se řezníci, zelináři, Když začali automatické pračky tak bez všimného nebyl nárok.Kdybych chtěl pokračovat tak nikdy neskončím.Pracovní dobo se v určitých profesích využívala z padesáti procent.Zedníci chodili v pracovní době po desátý do hospody nebo na melouchy.
Kancelářský chodili po nákupech.Všichni jak to šlo ten socializmus zneužívali.Proto taky krachnul.Kdyby se měli tehdy trestal všichni tak by kriminály nestačily.To že byli lidi spokojeni je možné ale jenom ti co se dostali od nás na východ ,protože kdy to tam viděli tak opravdu neměli důvod být nespokojeni.Ti co se dostali za ten dvojitý ostnatý drát a vrátili se náhodou si spokojenost představovali jinak.To kde se společnost momentálně nachází jsem nespokojen zrovna jako mnoho zde píšících.Jedno pozitivum je pro mne podstatné , že když něco potřebuji tak si to jdu koupit. Všeho je dostatek a hlavně nemusím to jít ukrást. Někdo může namítnout (když na to máš). Ano na to co k normálnímu životu potřebuji na to mám.Veletoče dělat nemohu ale rozhodně nestrádám. -
Dej pokoj s tím soudružstvím soudruhu. Je to pryč a už se to nevrátí.Modré tlupy *1* ,co to je? *2*
-
Možná nejsi přizdisráč,ale trotl jsi pořádnej,kancléři *2*
-
To ODS: A oni ti z KSČ(m), jež je pohrobkem zločinecké bandy KSČ a existuje v rozporu se zákonem, oni nejsou jako korytáři v poslanecké sněmovně? Co udělali dobrého, co pozitivního přinesli?
-
Vy by jste mohl podle toho atd.,atd. vyjmenovat všechny zlodějny modré tlupy za 23 let. Ale asi by na to nebylo místo., protože to se ani už nedá vyjmenovat. Takovou rozkrádačku státního majetku už tady asi nikdo jiný než modrá banda nedokáže.Na váš konec tady čekají davy lidí. Ze svého okolí neznám člověka, který by fandil tomuto modrému zvěrstvu, kromě jednoho a ten má taky nakradeno a třese se jako ratlík, protože tuší , že při volbách by mohl dopadnout špatně.Já se zase třesu na ty volby, abych mohl konečně vyjádřit svůj názor na 23 let rozkrádání tohoto státu.
-
nevím jak to myslíš "Čistit a snižovat platy"? Zatím se Zaman postaral o to, že partička jeho kámošů získá ministerské platy a za to se postará o dosazení do funkcí dalších kámošů a sání dalších státních peněz a když tato vláda-nevláda kámošů z mokré čtvrti bude díky parlamentním principům odejita, tak ještě dlouho potom budou požívat ministerské a funkční odstupné a tak nadále sát státní kasu. A jací to jsou odborníci?! Nu přeci ve stylu "Odvolávám co jsem nařídil a nařizuji, co jsem odvolal" A Balvín si teď asi říká "mohlo to být pro kámoše dobré koryto, sice to nevyšlo, ale aspoň jsem to zkusil"