Přejít na výpis diskuzí
Nejsem přizdisráč! Obhajoval Zemanův kancléř odvolání šéfa Národního
2.8.2013 | red
54 příspěvků
-
Moc mě zajímá, jestli dojde na čistky i v LOM PRAHA, s.p. Protože, co se tam za poslední rok děje, nemá obdoby. Člověk by nevěřil, že jeden nekompetentní mocipán, který si z podniku udělal klub kamarádů z večerního kurzu MBA, dokáže zničit konečně slibně rozjetou divizi. A nikdo na něj nemůže, je dosazený z ministerstva a každý se ho bojí...
-
Hlavně,když je "lahváč" vychlazenej,buřtguláš má šmak a v telce pěje Eva s Vaškem,
že chasníku! -
Mynař má pravdu,personální změny je nutno udělat,skoro všichni byli dosazeni Nečasovou zlodějskou vládou a nemají na těchto výnosných postech co dělat.Rusnoková vláda bude vládou na svém místě a moc ji fandím,jistěže Němcová a celá ta trojkoaliční pakáž bude dělat vše pro to,aby důvěru nedostala,ale proč,protože se otevirájí další a další korupční a zlodějské kauzy předchozí vlády a boji se že příjdou o imunitu a půjdou do basy,kde patří.Poslanec-nehorázný plat,dozorčí rada opět nehorázný plat a nas chudinu ožebračovali kde se dalo.To chcete aby opět vládlo?
-
No rozesmál mě chlapec, aspoň to. To tady ještě nebylo, ještě očekávám termín "rektální turistika". Třeba se dočkám. *4*
-
Najdi si už konečně vlastní nick. Zloděj ti bude pasovat. *2* *2* *2*
Ano to je přesně ta arogantní dvojka Zeman Mynář kteří nechápou že tu
nemáme Putinovskej režim kde si hradní loutky mohou bez důvěry lidu i PS
dělat co chtějí.
Nedávno se Zaorálek správně rozčiloval že tu máme exekuční mafie které
z dluhu 100 korun udělají 10 000. No mnoho z nich vlastní ex členové STB
a v Praze si z tohoto odíraní lidí udělal dobrý kšeft právě Mynář který
bral pohledávky za dopravní podnik. -
Já jsem ještě v Národním nebyl a vůbec mi to nevadí!!
-
Konečně někdo něco dělá a likviduje nalezlý přicmrndávače z výnosných míst. Jen dobře a jen dál. Dosud měli volné pole působnosti díky pravdoláskářům a modrejm ptákům. Je jasné že Ti se jen tak nevzdají svých dobrých koryt, budou pomlouvat,překrucovat, vymýšlet lživé konstrukce, apod. no, prostě tak jak jsou svým způsobem zvyklí. npř. si vymyslí nedotknutelnost a imunitu. Tak jakýpak slušné jednání, výdyť správně řečeno přizdisráčů máme plné úřady a poslaneckou sněmovnu. Jenom teď jsou tito vyjukaní co bude! Jen tak dál.
-
To čemu ty říkáš šance byly jen sprosté podrazy, tak se vzpamatuj!!
-
Pan Mynář mluví naprostou pravdu a srozumitelně, gruntovat se musí a bude!!!
-
pan Mynar by se mel kultivovat ve svem projevu, tohle si muze pustit v hospode u piva
-
Co nás ještě čeká.Dobrá otázka.Sám hledám odpověď Po válce národ ukázal co jsme za národ.Nová šance přišla v roce 1968 opět jsme ukázali co jsme za národ.Dostali jsme ještě jednu šanci v roce 1989.Co z té šance po dvacetičtyřech letech zůstalo? Rozeštvaný demoralizovaný národ.
Jak hluboko musíme ještě klesnout aby došlo k prozření. -
ano, národ je rozeštvaný jak dělo, tr.bko
-
Te národ už stejně rozeštvaný je, tak o co jde ??? Všude si nacpali pravičáci své vlezdoprdelky, kteří jim ze zisku státních podniků posílají tučné bakšiše na soukromá konta. Vyrobit na to jako důkaz falešné faktury je v dnešní doba práce , kterou zvládne i brouk Pytlík...Národ nerozeštvává levice či Rusnok, nahlédli do dokumentů a vědí, proč to dělají. A ty odešlé herce z ND bych klidně nakopal a už jim nevzal zpět zrušenou výpověď, mohou se živit přece kočováním. Nikdo je nevyhání, odfchází sami. Alwe ty prebendy jim nikdo pjinde nedá, ND má nejvyšší granty a ti pitomečkové si myslí, že jsou nepostradatelní...tak ať jdou. ND stejně není národní vstupenka do ND je tak drahá, že chudý lid na jeho návětěvu ani nepomyslí !!! Trucování je jeich problém, tak ať se pak nediví...
-
Kancléř Mynář-Zeman president-co nás jěště čeká-rozeštvaný národ