Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jsem již psal včera:
    Já jsem pro sankce vůči USA důvody:
    1. mají atomové zbraně stejně jako sevrní korea, kterou za to peskují
    2. mají chemické zbraně, jako tvrdili o Iráku, což se nikdy nepotvrdilo a který napadli
    3. vězní lidi bez soudů a mučí je (viz Guantanámo a jiné tajné věznice např. Polsko)
    4. Dodávají zbraně vzbouřencům (Libie, Irák, Afgánistán, Chile, Vietnam....)
    5. Okupují jinné země bez vyhlášení války
  • Hlupáci, svět nejsou jen USA a EU, ale i celá Asie, Japonsko, Jižní Amerika, čili nejrychleji se rozvíjející ekonomiky. Ty všechny ihned skočí na uvolněný ruský trh, tam všude naopak najde Rusko odbytiště pro své suroviny a své výrobky. Dovolím si tvrdit, že nejvíce krvácet bude Evropa a to dlouhodobě. Ztrátou ruského trhu zanikne tisíce malých firem, o práci přijdou statisíce lidí, místo ruských surovin budem dovážet suroviny odjinud a mnohem dráž. Ovšem možná, že toto je ten pravý cíl, oslabit EU a uvrhnout ji do ještě větší krize, než je. Komu to prospěje netřeba zdůrazňovat. A pokud se Rusko opravdu naštve a pro svůj plyn si najde jiné odběratele, tak nás čeká opravdu zajímavá zima.
    • no já bychsem si dovolila. Budeme dovážet ruské suroviny - ovšem s příplatkem a provizí za zprostředkouvání cesty kolem zeměkoule... chi
      Jo nudeme mít nejzcestovateLnější suroviny na světě.. kvůli čemu.....PROČ *1*
    • to jsou jen technicke nasledky udrzeni golaru jako svetoveho platidla a dalsi pokus o rozklad ruske spolecnosti s absolutni bankovni kontrolou IMFnad ruskem. Sen stary uz nekolik stoleti. Nejhorsi je ze z toho bude vojna jak remen.
    • Díky za názor - souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit