Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se Majdanských vrahů a fašistů nezastávám. To si vyprošuji, takové nehorázné nařčení.
  • Nevadí !! Putin bude válčit dál i když budou muset rusáci hlínu žrát. On má kaviár, jemu a jeho oligarchům nic nehrozí. Hitler se světu taky smál.
  • To se mýlíš, ale ti ostatní jsou buď agenti najatí KGB, nebo smradlaví komouši. *12* *12* *12*
  • Tak, cv jestli potřebuješ rusko, tak se tam odstěhuj. Já ne, já už o něm slyšel za 60 let dost, já se na něj v y s e r u. Doufám, že už balíš. *12* *12* *12*
  • No, nezlob se, ale tak blbýho doktora jsem ještě neviděl. Takže SSSR ovládali gruzínci a ukrajinci? Ti mají na svědomí životy desítek milionů nevinných lidí? Gruzínci a ukrajinci vyhlazovali rusy a zbytek posílali na sibiř? Nás nenapadl SSSR, ale gruzínci a ukrajinci? Kreml a mausoleum leží ve Tbilisi, nebo Kyjevě? Gulagy leží kde? V Gruzii? No, jestli jsi opravdu MUDr., tak Pán Bůh s námi!!!
  • teď běžel na kanále Discovery pořad, jak se amíci připravují na přežití, staví si protiatomové bunkry, pod Bílým dome je jeden velký, ( kdo viděl film " Dožeň, co se dá," tak ví , o čem mluvím)
  • Věc lze chápat i tak, že o Ukrajinu a to sundané malajské letadlo (armádou UK), vlastně vůbec nejde.
  • Nejsem jiřík, ale jiřik. Jiřík je bolševickej pomatenec. A mezi tečky mne nemíchej, to nemám zapotřebí.
  • No Lojzíku, to co máš v hlavě, se zrodit v hlavě inteligentního,slušnýho člověka nemůže. Zastávat se vrahů a okupantů...
  • jedinej kdo zapláče bude zbytečná EU společně s námi, Rusko nás nepotřebuje, ale my jeho ano,EU a NATO největší prokletí *16*
  • Už tě mám poznamenanýho ještě IP adresu a soud pro vlastizradu. *16* *16* *16*
  • No, včera agenti KGB brali, tak je z toho veselo, navíc výplatu dostali v USdolarech, protože ruble by se jim nevešly do kešeně. *12* *12* *12*
  • Jen nás může trochu uklidnit to, že tečka, Hmm. y, Jiřík, člen KSČM a já nevím jaké další ještě nicky používá, je pravděpodobně jen jeden fanatik nebo provokatér. Těžko by se našlo více takovýchto hlupáků.
  • Musí se konečně najít někdo, kdo zorganizuje barevnou revoluci v USA.
  • Sprostota Západu proti Rusku nezná mezí.Tím tlačí Putina do jediného rozumného řešení a to s celým Západem skončit.Přeorientovat se na spolupráci s komunistickou Čínou a Indií . Mnohem intenzivněji prosazovat cíl,aby se Rusko stalo soběstačné ve veškeré výrobě věcí,které potřebuje ke svému fungování.Takto bylo pak Západem nevidíratelné a zachránilo si své suroviny a nerosty pro další generace Rusů.Prostě se nenechat nadále drancovat Západem.Čím se Rusko snažilo víc Západu vyhovět,tím byl Západ drzejší.Proto se jeví uzavření,před další topnou sezonou,všech produktovodů z Ruska na Ukrajinu a EU nutností.Rusko je nuceno se držet přísloví,že na hrubý pytel hrubá záplata.Ti,kteří se v Česku orientovail na topení plynem,se tedy,v další topné sezoně nejvíce zahřejí tím,že budou v ulicích tancovat odzemek s kvalitním bejkovcem v ruce.Kdysi jsme byli pro Rusy bratrská země.Díky lumpům ,kteří se po komunistech prolhali k moci už dnes nejsme pro Rusy ničím.Podle toho se bude naše situace odvíjet.Protože je v Česku v politice hodně lumpů,tak by bylo ekonomicky výhodné je potom spalovat v tepelných elektrárnách.Vykrmení jsou dobře,proto by se z nich uvolnilo hodně energie a počet lumpů v Česku by se takto prudce redukoval k nule.
  • Blbe tečko, konečně si přiznej, že jde zejména o vyjádření osob z USA:
  • Debilům jako je tečka - Hmm- Jiřík aby věděli do čeho nás USA manipuluje daleko od svých hranic a jaký ohňostroj připravuje v Evropě a pak v celém světě.

- když pár kilometrů od nich bouchne atomovka, aby se pořádně dívali, že to vidí poprvé a naposledy.
    Drž se této rady - blbe !
  • Tady je zase rudo až hnědo jak spodina papouškuje primitivní ruskou fašistickou propagandu.
  • Ja osobne bojovať proti Rusom nepôjdem. Ak ma donútia, tak prebehnem na druhú stranu, myslím že takto uvažuje veľa ľudí bývalého východného bloku. Nech bolo za bývalého režimu čokoľvek, ale istotne nebol taký nepomer v životnej úrovni našej a našich takzvaných utlačovateľov ako je teraz po 25 rokoch tzv. demokracie s našimi tzv. priateľskými národmi. Nech si propaganda vraví čo chce, ale ak porovnám teraz životnú úroveň na Slovensku oproti západu a vtedajšiu životnú úroveň na Slovensku oproti Rusku, tak mi to o niečom hovorí. Nehovoriac o tom, že v medziobdobí svetových vojen bola v Československu vyššia životná úroveň ako v západných krajinách. A západné krajiny nás po II sv. vojne poskytli pri delení sveta ako korisť ZSSR.
  • Co máš proti Amíkům , kteří si nenechali vymýt mozek Bilderbergem - NWO a kritizují to co provádí společně s Barákem s Bombama a bijí na poplach, protože USA ohrožují světový mír ve jménu jejich giga dluhů a bankrotu?

Jdi se léčit - Jiříku - tečko .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit