Přejít na výpis diskuzí
Nejtvrdší sankce od konce studené války. Rusko bude krvácet
30.7.2014 | Alina Holušová
233 příspěvků
-
Jdi konečně už do USA tečko - Marcelo. Na co čekáš, když je tam tak blaze.
-
Já ti dám Marcely že budeš dělat kotrmelce dva dny hnusnej atrapo a kozomrde!! *16* Takovou ti vyšiju že budeš hledat hospic do kterýho by tě vzali dědku nesvéprávný!! *16*
-
Hitlera máš tečko - stará paní ve Fashingtonu - Bilderberg se svojí loutkou - momentálně Ohavou Obamou.
-
Zajimave je, ze 98% dnesnich "protiruskych bojovniku" bylo vcera prominentnimi komanci
a agenty StB/viz stetinac/. Ne nadarmo se v Klausistanu zrodilo prislovi "Poturcenec horsi Turka". *5* -
Tihle žvanílci ze sociálních studií a pol. analyticitoho ale nakecají. A kdo jiný tady dělá skutečně velmocenskou politiku, když ne Putin? Obama je kašpar, s nímž si pohrávají nadnárodní korporace stejně jako s těmi bruselskými šašky. Islamisti žádnou politiku nedělají, ti se jen řežou hlava nehlava.
-
Já ti ty nedomrdku toho malýho pindíka ucvaknu kleštěma už po tobě pátrám, jak mne spatříš pokálíš se šmejde!!
-
Za co chce zapad tresta Rusko?
Jak Potrestali USA za zniceni a rozvrat Iraku, jak ty grazly potrestali za Vietnam, Jugoslavii za Chile a za jejich dalsi svinarny a vsivarny. Jak je potrestaji za 550 milionu $ ktere ted chteji dat zlocineckym vrahum z Izraele na protiraketovou obranu. Jak potrestaji Izrael za to ze vrazdi zeny a deti ve skolach a nemocnicich. Vyzente ty vrahy a zlodeje, Rusko bran se!!! -
Evropa do války půjde, s Hitlerem se její opatrnost nevyplatila!
-
"Cech od Prahy"? Tak to jo: tam jsou tyty,reagujici jinak nez zbytek CR bezni. ne nadarmo
byli jejich predci jiz historiky pokladani za vyhnance ze slovanskych kmenu, kteri se dopustili
obzvlaste zavrzenihodneho jednani: kradezi, vrazd, et cetera. *3* -
Sobotka, Zaorálek a prezident - rektální alpinisté EU i USA.
Bruseli vládne banda užitečných idiotů, které ovádá nadnárodní kapitál (také zbrojařské firmy), stejně jako toho muslimského slouhu Obamu (jeho poslední vyjádření k islamistům jako "předivu americké společnosti" stojí za to). Celá Evropa, řízená jelity z Brusele, sklapla podpatky a jala se vyplnit přání Amíků. Hájíme jejich strategické zájmy, nikoliv naše. Ale platit za to budeme zejména my, protože je to Evropa, která ekonomicky nejvíc spolupracuje s Ruskem. Probíhá debilizace národů a všichni mlčí. I do té války půjdou jako ovce na porážku, když Obama zavelí. -
A až budu chtít někoho napadat, tak vy to nebudete, nestojíte mi za to a nejste pro mě soupeř. Jen mi vadí lež!
-
My Číńané tečko - ekonome - si dobře pamatujeme na majdan z r. 89, který nám na nám Nebeského klidu uspořádali USA fašisté a teroristé , když podplatili disidenty a studenty proti nám a chtěli vyprovokovat občanskou válku v Číně a lhali, že jim jde o demokracii, svobodu a lidská práva v Číně. To dnes vidíme všude kolem sebe - Jugoslávie- Kosovo, Ukrajina, Blízký východ a tak jsme rádi , že naše vedení čínské si nestálo na vedení a zasáhlo.
S Ruskem proto musíme bojovat proti majdanům a svrhávání vlád suverenních států od USA - Bilderbergu ve jménu NWO. -
Nevím za co se mám omlouvat, když jsem viděl něco jiného. Zrovna tak Vás já můžu zařadit mezi jiné "burany"
-
Zcela naplnujete platnost prislovi "nejhorsi je srazka s blbcem". *3*
-
Nechápu, proč tu urážíte pisatele a nechápu, proč už nejste v tom vašem USA. Třeba v Detroitu je dost volných bytů.
-
a na soudruha Stalina, jsi ty vrahu zapomněl ? Styď se, a vraŤ KOMUNISTICKÝ PRŮKAz *16*
-
Zeptejte se tady koho chcete jestli je zloděj.Odpoví že ne a přitom se pořád krade a krade.Rusko se jen směje a čeká na první mráz,potom zavře kohoutky a je vyhráno ! *1* *1*
-
Odjeď do Severní Koreje, tam na takové debbily už čekají, voole *16*
-
Hitlera máš tečko - učiteli ve Fashingtonu , je to Bilderberg, ten rozhoduje a pak x-maňásků po celém světě, v USA momentálně loutka Obama. A protože Putin není jejich maŇáskem a nechce dovolit kolonizovat a rozkrást RUsko, tak USA řinčí zbraněmi a chystají válku a druhá v řadě bude Čína. Ta jim také není poplatná a konkuruje. Kdo není jejich vazalem , toho likvidují. a zemi kolonizují a uvedou do chaosu a války.
Hnusné Spojené státy teroristické, fašistické a diktátorské - se sochou nevobody . -
Číňané mají rusáky rádi jako osiny v prrdeli!!!!!!!!!!!