Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nojo, tak to asi ty razítka do víza ze Sheremetyeova jsem s dokreslil fiksou...
    Nepsal jsem, že dovezeného zboží mají málo, ale toho u nich vymyšleného, vyrobeného.
    Na silnici jsem kromě dodávek GAZel jinou ruskou značku neviděl. V obchodech s elektronikou taky žádný ruský výrobce atd...
  • Kobyla když chcípá ,kolem sebe kope jako celé USA a vtahuje do toho EU.
  • V tom případě jsi tam vůbec nebyl , v Russku je více zboží než u nás !!
  • Vůbec největší nula je kapitalistický poskok !!
  • Až po tobě,západní zadkolezoune !
  • Znovu upozorňuji, že jsme si nepotykali!!!
  • Opravdu je rusko soběstačné ve všem to jste mě uklidnil *1* *1* *1* *1*
  • Jiřik nebo točka je totalní blb.
  • To si nevybereš jestli je ta nula nacistická nebo komunistická vyjde to nastejno tak se nečil. *1* *1*
  • JJ to je pravda pravdoucí, blb zůstane blbem. Ať je doba jaká chce.
  • To RUSKO krvácet bude ale krví EU. Kdyby nebylo ya valky ruska nebylo ani Česko ani EU. Za dobrotu na žebrotu .ONI se nějak po času zmátoří , ale my to odnesem . Taková malá zemička a hrajeme si na velmoc.
  • Myslel jsem že jsme vzdělanější národ ale co tady čtu tak mám o tom vážné pochyby nebo se snad praktikanti praktických škol dostali k netu i to je možné v dnešní době. *8* *8*
  • *1* *1* *1*
  • Měl jsem to "štěstí" rok v Rusku pracovat a v obchodech jsem mnoho zboží (kromě vodky) made in Russia neviděl. Takže s tou jejich soběstačností bych to zas moc slavně neviděl..
  • Kam vy na ty rozumy chodíte mirsová laik žasne odborník se diví? *1* *1* *1*
  • Já jsem si nevšiml, že by jsme si potykali a ani nehodlám v budoucnu "kamarádit" s nacistickou nulou.
  • Jak jinak jsou to ha---ci ti amíci viď? *1* *1* *1* *1*
  • tečka si topí s hnojem s kozího chlívka, tak si libuje že se ho to netýká, ale marně!!
  • Opice z papírové ulice je pouze trapná postavička v této hře. Trapná víc než crusty ze simpsonových.
  • Ruská kontrarozvědka zveřejnila důkazy, že USA zastřešuje vraždy pořádané Kyjevem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší