Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotka, Zaorálek a prezident - rektální alpinisté EU i USA.
    Bruseli vládne banda užitečných idiotů, které ovádá nadnárodní kapitál (také zbrojařské firmy), stejně jako toho muslimského slouhu Obamu (jeho poslední vyjádření k islamistům jako "předivu americké společnosti" stojí za to). Celá Evropa, řízená jelity z Brusele, sklapla podpatky a jala se vyplnit přání Amíků. Hájíme jejich strategické zájmy, nikoliv naše. Ale platit za to budeme zejména my, protože je to Evropa, která ekonomicky nejvíc spolupracuje s Ruskem. Probíhá debilizace národů a všichni mlčí. I do té války půjdou jako ovce na porážku, když Obama zavelí.
    • Oba tyto dobytky bude třeba,po revoluci,odporazit,co nejkrutěji,za vlastizradu národa Čechů..
    • Evropa do války půjde, s Hitlerem se její opatrnost nevyplatila!
      • A to bude jeji valka posledni, pokud to nebude posledni valka celeho lidstva. I kdyz - takovaho Jirika nebo Kolomojskeho by vubec skoda nebyla. *10*
      • Ono válčit EU proti Rusku,se zavřenými produktovody z Ruska půjde těžko.Proto se Putin do nějakého válčení nehrne,kdyý mu stačí zavřít všechny produktovody do EU,aby v další topné sezoně poznala EU,čemu se říká Velká doba ledová.
      • Hitlera máš tečko - stará paní ve Fashingtonu - Bilderberg se svojí loutkou - momentálně Ohavou Obamou.
        • Jó s tím Obamou máš úplnou pravdu. Tak špatného prezidenta USA ještě v historii neměly. Jeho administrativa je katastrofou pro celý svět. Ronald Reagan by v životě nedopustil aby si terorista Putin ve světě dělal co chce.
          • co to meles od konce války ma kazdej us prezident z rusa hnacku a ten tvůj tonald ji mel snad nejvic ze vsech *1* *1*
          • Přesně tak, za Reagana by Putin dávno seděl v Haagu.
          • Přesně tak, za Reagana by Putin dávno seděl v Haagu.
  • Rusko už překonalo daleko horší věci,takže uvidíme.A co se sankcí týče,jeho chování k ukrajinskému konfliktu je pořád stejné,tudíž mu jakekoliv sankce ze strany USA a EU jsou šumafuk.
  • Samé demo kecy a lži o volném obchodu. A co ty sankce pro ekonomiku a na obyčejný lid?Už je toho žvanění a lhaní dost. Stejně to není k ničemu. Prostě na Rusy nemáte a nikdy nikdo neměl. Každej nakonec odtáhl, nejvýš něco zničil a vyvraždil pár lidí.No pár to asi nebyl, a výsledek stejný. Prostě vždy museli odtáhnout a na to nemohou zapomenout. Hodně lidí si uvědomuje, že Rusko je soběstačné a když nebude, obrátí se na Čínu, která vlastně zásobuje celý svět.To bude evropský krach a jsem zvědav, zda se k tomu strůjci potom přihlásí a budou chtít nést následky.
  • "Ruská agrese" a váleční štváči - USA - Bilderberg - NWO.

Neustálé lži o „ruské agresi“ vytvořily ruskou agresi z čistého luftu. John Kerry a Marie Harf z ministerstva zahraničí přicházejí s novými mystifikacemi každý den, ale nikdy je nedoloží důkazy. Na připravené scéně mají americký Senát, velitel NATO a náčelník generálního štábu Spojených států napilno, aby roztočili soukolí budoucí války.

Pokud nebudou Rusko a Čína před Spojenými státy kapitulovat, bude svět zničen. Právě toto, ať vědomě či nevědomky zabedněné vlády zemí EU a prodejní novináři západních médií podporují, když tleskají lžím současného agresivního Washingtonu

Senátní zákon 2277 poskytuje základy pro posílení jednotek na ruských hranicích a povýšení statutu Ukrajiny na „spojence USA“, takže americké jednotky mohou pomáhat ve válce proti „teroristům“ na Ukrajině
  • Debilům jako je tečka - Hmm- Jiřík aby věděli do čeho nás USA manipuluje daleko od svých hranic a jaký ohňostroj připravuje v Evropě a pak v celém světě.

- když pár kilometrů od nich bouchne atomovka, aby se pořádně dívali, že to vidí poprvé a naposledy.
    Drž se této rady - blbe !
    • Jen nás může trochu uklidnit to, že tečka, Hmm. y, Jiřík, člen KSČM a já nevím jaké další ještě nicky používá, je pravděpodobně jen jeden fanatik nebo provokatér. Těžko by se našlo více takovýchto hlupáků.
      • To se mýlíš, ale ti ostatní jsou buď agenti najatí KGB, nebo smradlaví komouši. *12* *12* *12*
  • Rusko jim dá pokouřit, to se budou divit!! Rusko je soběstačné prakticky ve všem, ale EU ne!!
    • Opravdu je rusko soběstačné ve všem to jste mě uklidnil *1* *1* *1* *1*
    • Měl jsem to "štěstí" rok v Rusku pracovat a v obchodech jsem mnoho zboží (kromě vodky) made in Russia neviděl. Takže s tou jejich soběstačností bych to zas moc slavně neviděl..
      • V tom případě jsi tam vůbec nebyl , v Russku je více zboží než u nás !!
        • Nojo, tak to asi ty razítka do víza ze Sheremetyeova jsem s dokreslil fiksou...
          Nepsal jsem, že dovezeného zboží mají málo, ale toho u nich vymyšleného, vyrobeného.
          Na silnici jsem kromě dodávek GAZel jinou ruskou značku neviděl. V obchodech s elektronikou taky žádný ruský výrobce atd...
          • Alespoň prosím nelžete! Za to my made in china thaivan singapure p.r.c jsme soběstační až až. Jste prolhaný že se červenáte až sem.
            • A s tím soupeřem. Máte pravdu, opravdu pro mě nejste soupeř do diskuze. Protože vidím, že debatovat s někým, kdo má klapky na očích a kohokoli s jiným názorem umí jen urážet, nemá cenu.
            • Tak to si ještě jednou přočtěte vaše reakce:
              tak třeba: Jste prolhaný že se červenáte až sem, nebo Asi chodíte do krámů pro socky.
              Chápu, že se vám moje fakta do vašeho rusofilního vidění světa nehodí, a tak hned to radši označíte jako lež..
            • A až budu chtít někoho napadat, tak vy to nebudete, nestojíte mi za to a nejste pro mě soupeř. Jen mi vadí lež!
            • Nevím za co se mám omlouvat, když jsem viděl něco jiného. Zrovna tak Vás já můžu zařadit mezi jiné "burany"
            • Tak je možná načase, abyste se omluvil za ty vaše urážky.. Nebo vás mám zařadit taky k těm ostatním buranům, kteří když nějaký názor jim nepasuje do jejich světa, začnou autora příspěvku napadat.
            • Já taky *6*
            • A co je neobjektivního na mých tvrzeních. Popisuju jen to, co jsem viděl.
            • Já jen, že by jste měl být objektivní a ne si tu dělat svou propagandu. Není to tak černobílé, jak se zdá. Pokud bych byl na střelbách v Kazachstánu asi bych to popisoval stejně. Já tam nebyl, tak to nemohu posoudit. Jen to co jsem viděl
            • Já byl rok 60km východně od Moskvy (Noginsk, Elektrostal). A stále nevím, proč bych si měl vymýšlet. Samozřejmě chápu, že fakta nechválící Rusko zde nejsou moc vítány..
            • Já jsem totiž v Rusku opravdu byl. Vaše doklady jsou stejně prd platné, jako vaše plky. A omlouvat se Vám nebudu. Já jsem byl služebně 4 roky v Kaluze. Asi chodíte do krámů pro socky.
            • Podle čeho soudíte. Klidně vám zašlu kopie víz. Pak se mi doufám omluvíte. A téma bylo ruská soběstačnost. Bez dovozu technologií by si za pár let neškrtli.
  • Sankce? Zde se nejedná o nic jiného, než o likvidaci Ruska a Putina, bez ohledu na dopad EU. Tak to bylo i s Majdamem. USA potřebuje majdam v Rusku. Potřebuje tam lidi rozeštvat. Potřebuje se dostat k nerostnému bohatství. Používá nečestné taktiky. Tak to je i s tím sestřeleným letadlem. Nic se nevyšetří. Vypadá to tak, že letadlo sestřelil Kyjev na radu amer. poradců, aby Amíci měli záminku na další sankce a poslušná EU jim přizvukuje bez ohledu na dopad na životní úroveň obyvatelstva. Ale není se čemu divit, protože do EU volíme my. Obraz úrovně národa je ten, koho volíme. Kdo tam volil Štětinu? Kdo volí TOP 09 a ODS? Vždyť TOP 09 a ODS podporují Kyjev a vraždění, zbrojení a nesnášenlivost. Ti, co volili TOP 09 budou sankcemi také postiženi. Nechápu, jak někdo může vzhlížet k tomu cizákovi K. Schwarznbergovi, který se sem vrátil jen pro majetek a škodí._
    • Doktor Chocholoušek tě už očekává.
    • Ano to je částečně pravda. Ale ER, která rozhoduje prakticky o všem, námi volena není, stejně jako šéf a komisaři. Mimo jiné z nezájmu o volby do EP cca 26% by mělo být odvozeno referendum o setrvání v této zločinecké organizaci, která nám chce vzít mimo cca 6bil korun i nebe nad hlavou.
  • Kobyla když chcípá ,kolem sebe kope jako celé USA a vtahuje do toho EU.
  • Ten, kdo připravuje tzv- balíčky proti Rusku které ve skutečnosti ničí ekonomickou spolupráci mezi národy tedy úsilí aby se lidé měli dobře je ve skutečnosti válečný štváč a pracuje proti blahu lidu. A včetně Německa by si všechny ostatní státy měli uvědomit kdo vyhrál válku nejkrvavější válku a osvobodil země od zvěrstev této války. Ano, nyní za dobrotu na žebrotu ale Rusko není mopsík USA jako Česko.
    • Všechny naše vlastizrádné iumpy,kteří nás zatahli do spolku s nejzločinější zemí světa,tedy USA je třeba co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
      • hloupost to my po nich radeji něco pojmenujem *1* *1*
  • Ta fotka skvěle značí potápějící se EU. Ani za ten záchranný kruh se neumí chytit... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit