Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vážení,vysvětlete mi jak probíhá jednání EU ? přece ze sebe všichni nedělají idioty.když ví jaká je pravda,přesto zvedají ruce pro sankce. To nikdo neřekne je to tak a tak.Když se nad tím zamyslím tak člověk od doby lovců mamutů moc velký pokrok neudělal
    • Je třeba vyjít do ulic a vyšechny je vyhodit, protože jsou placeni USA - Bilderbergem - NWO. Dokud budeme sedět, tak oni budou skákat jak USA - Bilderberg pískají. Vystoupit celá EU z NATA a vyhodit celou EU- evropskou komisi, nikdo ji nevolil, je dosazená USA. Jsou to akorát loutky . Naprosto se osamostatnit od USA: a jejich NATA: TO je to , co musí Evropě udělat co nejdříve, než bude pozdě.
  • Balada pro blázny: Sankce proti Rusku zaplatí český daňový poplatník, vláda chystá novou daň za ropnou bezpečnost. V Lukoilu si ťukají na čelo, Babiš se napakuje na řepce do paliv, občan je za idiota!
  • Ono zase z jiného soudku.Jenom informativně.Včera na čt1 zase zaperlil, studii zjistili,že češi
    nejedí zeleninu.Chtěla bych jenom podotknout tomu hnusu se říká zelenina?Až budete prodávát doopravdy dobrou zeleninu tak jí my češi budeme kupovat.Tu žumpu,kterou neumíte ani vypěstovat si strčte....,víte kam.
  • Demokraticky a svobodně ukradnou dva bankrotáři USA a UKrajina vydělané peníze RUSKU ZA jejich ropu a plyn, které si "drze" nechtějí nechat vzít. Jak ty peníze, tak suroviny ve jménu bankrotáře USA a NWO. A ovce po celém světě mlčí a přihlížejí, místo aby vyšly do ulic a z Evropa z NATA vystoupila kromě vypatlaných UK a Poláků.
  • jak dlouho si to necháme líbít je potřeba deratizovat tu naši parlamentní žumpu
    vyházet modré darmošlapy z oken *16*
  • Rusko bude krvácet a EU vykrvácí!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Na Amíka je třeba vzít pořádný klacek a zahnat ho do Bronxu a Detroitu, tam je jeho domov, v Evropě nemá co dělat""
  • Nicméně......Je dobře, že vidíme jak se to "dělá", když se to někomu hodí.......je třeba si to pamatovat.....Do budoucna.
  • Zeptejte se tady koho chcete jestli je zloděj.Odpoví že ne a přitom se pořád krade a krade.Rusko se jen směje a čeká na první mráz,potom zavře kohoutky a je vyhráno ! *1* *1*
    • Putin nemůže zavřít kohoutky ,protože by Rusi chcípli hlady. Každá ruská kulka vystřelená na Ukrajině něco stojí a někdo to musí z něčeho zaplatit. Hladomor v Rusku je jen otázka času. Šibenice pro Putina je už ve výstavbě.
      • Tak jestli prijde doba kdy bude Rus hladovej tak to ty,ty jeden moulo budes uz davno hlady roky studenej *1* *1* *1*
  • u nás se za zradu státu netrestá ale povyšuje hodil by se nám čínský model "ke zdi" *16*
    • Já bych spíše prosazoval,místo střílení vlastizrádných lumpů,jejich co nejkrutější odporážení na katovských mučírnách a znárodńování veškerého majetku těchto vlastizrádných rodů.
  • President Putin je skutečný bohatýr, větší než byl legendární Muromec, protože je skutečný. Nechť žije statečný lid Ruské federace, skutečný osvoboditel celé Evropy od fašismu a nacismu. Zradou Gorbačova došlo znova jeho nástupu. Tento velezrádce by měl být popraven tím nejkrutějším způsobem. Jednou příjde den a pracující lid se se všemi zrádci a kolaboranty po zásluze vypořádá. Příjde den a opět se vše znárodní a dočkáme se opět důstojného života. Když ne našeho, tak určitě našich dětí. Vláda buržoustů, kulaků, církví skončí. Svoboda nebo smrt !!!!
    • a na soudruha Stalina, jsi ty vrahu zapomněl ? Styď se, a vraŤ KOMUNISTICKÝ PRŮKAz *16*
      • Nevzdělaný tečko -Marcelo -Stalin byl Gruzínec. Pláčeš sice hezky, ale na úplně nesprávném hrobě. Máš totální zatemění mozku.
      • Já ti to vosolím neboj!!
      • Nechápu, proč tu urážíte pisatele a nechápu, proč už nejste v tom vašem USA. Třeba v Detroitu je dost volných bytů.
    • Odjeď do Severní Koreje, tam na takové debbily už čekají, voole *16*
      • Jdi konečně už do USA tečko - Marcelo. Na co čekáš, když je tam tak blaze.
      • Já ti ty nedomrdku toho malýho pindíka ucvaknu kleštěma už po tobě pátrám, jak mne spatříš pokálíš se šmejde!!
        • Já ti dám Marcely že budeš dělat kotrmelce dva dny hnusnej atrapo a kozomrde!! *16* Takovou ti vyšiju že budeš hledat hospic do kterýho by tě vzali dědku nesvéprávný!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit