Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
  • S přihlédnutím k posici na kadnidátce je to ostatně bez risika, že by byl zvolen.

  • Konečně je to venku!

    EU jste vy. Pak se již není čemu divit. I ptoro má být Evropská unie opuštěna.

  • Váš zdroj informací musí být pozoruhodný a tvrdím,že nemůže být z tohoto světa.

    Mimoto nemáte o výrobě potravin ani ponětí. Přičteme-li k tomu, že nevíte nic ani o zemědělské výrobě, jste jistě ten nejpovolanější komentátor.

  • K vašemu příspěvku nabitému fakty jen dotaz: tušíte něco o existenci účetnictví?

    Proč se ptám?

    Z vašeho příspěvku lze totiž odvodit, že nikoliv a ještě navíc si pletete eknomiku s politilogií.

  • Tak v tom se shodneme.

  • Já osobně mu přeji jen to dobré. 

  • KIMCID

    Váš ožralý Havel

  • Za Burešem je jen korupce, podvod, zlodějina a podezření z vraždy Mrázka. Voliči ANO si tím sami vystavují velice ubohou vizitku.

  • Nežer burešáky, leze ti to na mozek. Andrej Babiš pouze zneužívá svého politického postavení, to s podnikáním nemá nic společného. Na to nemusíš být politolog, abys to pochopil.

    Být každý rok 2 miliardy v mínusu a krást cizí dotace, to mi připadá jako ubohost a nikoliv podnikatelská dovednost. Bez dotací je Agrofert do roka na mizině.

  • To nařizuje ten váš ožralý Ovar, nadopoval se kokainem a vylezl kázat o migrantech a nutnosti volit fašisty nebo alespoň zkorumpované zloděje z ANO.

  • Verenko, co to blábolíš? Největší šunty dováží z Polska Babiš, ani sami Poláci netušili, že se takové svinstvo dá u nich sehnat. 

    Neexistuje dvojí, ale trojí kvalita potravin . Třetí a nejhorší jsou burešáky - Čechům určená nechutná napodobenina výrobků, které Bureš prodává v Německu - název stejný, cena stejná, ale obsah - hnus, místo kvalitního masa se pro Čechy u Burešů přidává jen naředěný ořez z nemocného dobytka.

    S těmi soudy máš pravdu, jinde ve světě, včetně většiny afrických států, by Andrej Babiš už dávno stál před soudem. S Krejčířem si poradili v Jihoafrické republice raz dva, u nás by běhal po svobodě vraždil a loupil a Zeman by se ho zastával jako vraha Kájínka nebo komunistických vrahů a zlodějů, kterým dokonce dává státní vyznamenání.

  • Největším problémem současných zemědělců je, že bez dotací nejsou schopni pěstovat ani obyčejnou trávu. Jsou tak líní, že na všechno potřebují mechanizaci a stroje. Traktor, který stojí míň než 6 miliónů je pro ně šunt a než by hnuli prstem, radši na všechno stříkají jedovaté svinstvo. Tzv. bio-potraviny, jsou obyčejný podfuk, za dvojnásobnou cenu a s dvojnásobnými dotacemi produkují to, co naši předkové zvládli bez dotací a v mnohonásobně vyšší kvalitě. Museli ale pracovat a to dnešní zemědělec nesnáší.. Dnešní zemědělec je rekreant, který si za peníze ostatních vozí pozadí v traktoru, který má větší cenu, než celá jeho zemědělská usedlost i s přilehlými polnostmi.

  • Ekozemědělec je fikce pražský kavárny. Kdo chce uživit národ kterej je tlustej jako prase a bydlí průměrně ve třetím patře musí aplikovat chemickou potravu maskovanou za debatu v české televizi o zdravé výživě.
  • Vy jste jaké postavy? Měříte aspoň 180 cm?  A na výšce přece nezáleží, Einstein byl také malé postavy, Mária Curie Sklodowska byla také menší a co dokázali? Okamura nikomu neporoučí, jen říká své názory, které si myslí i mnoho politiků, ale drží pusy, aby se nehnuli z teplých místeček, naopak Okamura, Zeman řeknou , co si myslí a to některým lidem vadí a já si nevšimla, že by mně Okamura nějak ovlivňoval a měl na mne špatný vliv , diktátor je p. Babiš, sebestředný, nadutý a pochopitelně velmi bohatý, ale neví, jak se žije lidem na hranici chudoby a mimochodem je mu to fuk. Nevím, skutečně koho volit, mám dilema, ale i kdybych volila dobře, 1 hlas to nevytrhne.

  • KIMCID

    Diktátor jsi ty.když bys rád nařizoval kdo koho má volit

  • josef.chmela

    To je vidět jaký jsi mimoň.

  • Vážený Jindřichu2309, já jsem to naopak myslel vážně. 😉 Zda a jak dotyčný uspěje, to se uvidí.

  • EU nás prý vydírá???😯

    Vždyť EU, to jsme přece my!!! To jako kdybychom řekli, že ČR nás vydírá. 😈

    A SPD? To je strana diktátorská. Ten jejich šéf, poloasiat, je malé postavy a tudíž trpí napolenonským komplexem, touhou rozkazovat a ovládat druhé, aby překonal své komplexy. Hlupáčky chytá na "referendum o všem". A že hlupáčkové nebudou vědět jak se zodpovědně a správně rozhodnout? Jejich fýrer ji "poradí".

  • EU nás jen vydírá, nařizuje, přikazuje, ale vina je také ahodně na našich vládnoucích činitelích, p.Babiš je sebestředný, chamtivý člověk, který vůbec nemyslí na nás, ale jen na sebe a své dotace a vždy se ze všeho vykroutí vinou takových lidí, jak sedí v Bruselu i u nás ve sněmovně. Pořád lidi nadávají na SPD, ale přečetla jsem si jejich plán a souhlasím se vším, pokud mu nebudou házet klacky pod nohy. Zjistila jsem totiž a nejen já, jak se objeví nějaký čestný člověk, tak ho degradují, vymyslí si na něj špínu a pokud ten člověk je opravdu čestný, tak odstoupí, protože se nemá jak bránit. Naše soudy jsou vždy při těch nečestných, kteří to umí se vyvléct z každého maléru. Pro mládež bych navrhla, aby byli odpovědní za své činy už od 13 let, jako je to v GB a jinde ve světě, jinak to nepůjde, Romům bych odebrala sociální příspěvky a dala jen to nejnutnější, nepracuješ, nedostaneš, četla jsem, kolik je neziskovek apř Romea a jiné, je jich spousta, bych taky odebrala peníze, nejsem rasistka, ale pomluvy OSN a EU o diskriminaci Romů jsou výmysly, děcka nechodí do školy, raději kradou a ubíjejí kočky už od 6 let, co z nich vyroste?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit