Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pojmenovano trefne- nejednota.. Michalek to proste nevychytal. Kalousek je jeden z nejkvalitnejsich politiku, bohuzel prosty "slusny" lid radsi spoleha na tluchubu Pitomia a na nacelnika Bocniho Větra. O komousich nemluve. Videt tohle Masaryk tak jede do Vidne prosit kaisera za to abychom zustali v monarchii

• TheGGG

Mirda flaška a slušný politik... vidím, že tady někdo absolvoval Kraďouskovu dvacítku... dvacet panáků čehokoliv kde je vysoký poměr alkoholu.... a pokud Masaryk něco nesnášel byli to otitulování hejhulové s "modrou krví", takže z top0,9 by spíš zvracel, než cokoliv jiného

• Nazdar Ovčane, teda pardon Občane........ty myslíš žeby v Rakousko-Uhersku chtěli vás fašounky? Teda proč ne, že, tvého Hitlera také vítali v březnu 38 málem květinami....🙂

• Fašisty ano, jak dosvedcuje zvoleni kanclere Dolfusse, ktereho posleze naciste zavrazdili. Ducemu to pekne hnulo zluci....

• No to není pěkné že se tví miláčci Mussolini a Hitler mezi sebou poškorpili aby odstranili třetího Dollfusse. To mi připomíná jak Poláci chytračili s Němcema proti Nám a Sovětům, až je Hitler převezl a se Stalinem je vyřadili ze hry. Jo jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Kdo jinému jámu kopá....A stejně dopadnou tví TOPáčci Piráti a ODSáci. V honbě za korytem se mezi sebou sami vytlučou. Nemáš okolo sebe zrovna vybranou společnost. INU VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ......😉 Moravan Masaryk věděl proč chce z Rakouska pryč aby zachránil Čechy Moravany, Slezany a Slováky i když se vděku zato od "některých" nedočkal......

• Co to tady vedete za kecy?? Ten "r.hubert" je zarytej Žid a hlásí se k sionismu! Vsadím se,že má na pyžamu davidovu hvězdu tak jaký Hitler a Musolini?

citace: r.hubert

09. prosince 2019 Reakce na příspěvek:Nu, tak jsem sionista. Kdyz uz jsou dneska nektere entity hrde na
            to ze jsou "nacionaliste" (hahaha), tak sionismus neskodi. Navic
            nedelam rozdily mezi ceskymi obcany. 

• Tak to asi bude náš fešák Hubert alias Občan něco jako Janus-bůh dvou tváří. Současně žid i fašista...😉 

13 prosince 2019 v článku o Domobraně prohlásil "Ja nejsem demokrat. Ja jsem fašista. Tedy mussoliniovsky fašista. A z ltvoru jako vy se mi dela zle." 

To se mu jako dělalo zle ze mne. Jen jsem nepochopil co je to ten Itvor. Patrně se bude jednat o bájnou bytost něco jako pták Fénix nebo kůň Pegas......🙂

• Reakce na příspěvek:

Anebo to bude dokonce trojitý agent střídavě Žid Fašista i zakuklený Komunista......😯 BACHA NA NĚJ....!!!!

• Reakce na příspěvek:

taky si to myslím,je to fízl provokatér,sbírá ohlasy a píše o nás hlášení.Čertví,kolik nicků ještě má.-BACHA NA NĚJ !!!

• Povahové vlastnosti Kalouska a Michálka předurčují oba jedince ke vzájemné řevnivosti. Kalouskův tzv. Demokratický blok je jako pytel blech. Na druhé straně Kalouska a Michálka spojuje ideová platforma odporu k demokratickým hodnotám.

• Michálek je pirát.Piráti kouří konopí.Konopí dělá rakovinu varlat.Takže Michálka nevolit,má to za pár!

• Gorobilypes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit