Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou tak žabomyši pindy, bez ohledu na to čím pan prezident letěl, je pro nás určitě přínosnější, že si nepřivezl pouze zápisky z cest, ale smlouvy k obchodování tak jako to dělá Merkelová a ostatní.....
    Přestaňte už Zemanovi nasazovat psí hlavu je to víc než trapné
    • Kolik že to těch smluv náš pan prezident přivezl? Má být oním proklamovaným obchodním úspěchem to, že jedna čínská banka otevře v Praze pobočku a že jedna čínská letecká společnost bude možná létat do Prahy? Nechť tedy před námi pan prezident ty smlouvy tak úzkostlivě netají a pochlubí se jimi.
      • Asi tři smlouvy. O Neútočení, O vzájemném obchodu a pomoci a O přátelstvína věčné časy a jindy nijak.
        To Vám nestačí?
        • Stačí. Tak že smlouvy podepsané de facto o ničem. Ptal jsem se na konkrétní obchodní smlouvy zmiňované v příspěvku.
  • Zkrátka mnoho povyku pro nic to pouze kníže s Kalouskem nemohou unést ještě prezidentské , komunální a senátní volby. *12* *12* *12* *16*
  • Zlatý komunisti! Neměl jsme je rád, ale Ti jediní by tento Augiášův chlév, zvaný Česká republika, vykydali!!!!
    • Jo bylo by to krásné vidět Kalouse na vidlích.
    • že by snad Slované měli pochopit, že EU se skládá románů, germánů, skandinávců. Tak bychom na to měli myslet, že tyhle kmeny hrabou pod sebe ... i potomci Hunů se šprajcli, že jim EU nebude diktovat, nebo že vystoupí z EU: ""Předseda maďarského parlamentu László Kövér dal na srozuměnou, že v případě, že Brusel bude dávat Maďarsku pokyny, jak řídit vlastní zem, může vystoupit z Evropské unie.""
    • To jo ty na tom bordelu maj podíl dodnes,někdy pouze konvertovali
  • Všichni politici jsou většinou jen nastrčené loutky kmotrů kteří zůstávají za oponou.
    Pak oficiálně vede Prahu Bém ale ve skutečnosti ji vládne nikým nevolený Janoušek
    který rozhoduje o tom kdo dostane zakázku a kdo ne.
    Za Sobotkou se krčí Pokorný a vlastní strana mu toto spojení vyčítá.
    Topolánek měl svého Dalíka který si u něho prosadil změnu zákona - skandál jménem stravenky..

Najít slušného politika je těžší než najít tu pověstnou jehlu v kupě sena.
  • Líbí se mi jak pan prezident mluvil o Tibetu. Je to rozumné. Pravdoláskaři at jdou kamsi. Důležitá je ekonomická situace.
    Kdyby pan prezident mluvil ve prospěch Tibetu atd. tak to Tibetu stejně nepomůže, ale naší zemi by to ekonomicky velice uškodilo. Třeba nejen ekonomicky.
    • Když jede Zeman do Číny a chce po ní, aby jednala také v náš prospěch ( investice a pod), tak přeci ji (Čínu) nemůže kritizovat, co mají doma špatně, to mě připadá trhlé. Jde přeci o obchod. Pokud by tak učinil, asi by ho slušně poslali do háje. Nechápu, co po něm Kárl a podobná individua stále chtějí. Já bych s kritikou počkal až bude jiná vhodnější příležitost, pokud vůbec.
    • ono je otázka, co je ve prospěch Tibetu a Tibeťanů, jestli raný středověk, který tam měli do toby spojení s ˇCínou, včetně otrokářského systému nebo modrní společnost, kterou tam mají dnes, my se máme světu otevřít a oni se mají zavřít?

Mne tedy překvapil jiný článek, na který naše zvídavé noviny nikdy nereagují - otrokářství chudých dětí v e Švýcarsku do sedmdesátých let - to u nás byl Husák, stavěly se školky, jesle, školy a tam kradli chudým rodičům děti a vyváželi je na ves, kde museli dělat do úmoru - bezplatně. to je ale kapitalistický hnus.
  • Rád bych se dožil toho až Kalousek poletí z parlamentu. Soudružkám Němcové, Langšádlové, Černochové doporučuji jako dopravní prostředek užívat KOŠTĚ:
    • naděje umírá poslední spolu s idealistou
  • Pan Zeman je náš prezident, a buďme rádi že byl zvolen.
    • Plně souhlasím.
      • ... blb k blbovi si sedá )))
        • ...a antiblb, antiperly dělá!
  • Je mi celkem jedno čím Zeman letěl ,co mi ale vadí je přítomnost profláknutého Nečase.Když pařil Topolánek s Berlusconim tak to bylo v pořádku???Kalousek je trapný,zaseknout sekeru na jednu generaci a ještě se ozývat to chce pořádně hrubou skuru. *10*
  • celá repuiblika rozkradena, v tajnosti se jedná o podivných smlouvách s USA, které budou znamenat, že situace, jako vyplacení 11 miliard cizí, před příchodem k nám zcela nemajetné firmě (případ NOVA) budou zcela obvyklé, budeme vydělávat jen na jejich zisky, mnozí dnešní kritici chodí na oslavy profláknutých mafiánů - ovšem tajně, a tady se z časného odletu dělá aféra. Měl důvod, měl, chtěl přijet aspoň na kousek svátku. stalo se to bez zatajování - ano, tak se věnujte prblémům mnohem podstatnějším
  • Ale.Čemu se divit,vždyť ono to tak pěkně zapadá do sebe.Tento stát se skutečně zhroutil.A jeho prezident nemá ani vlastní letadlo.(To už má skoro každý majitel většího kamenolomu).Nefunguje organizace a plánování a to i tak triviálních věcí jako je doprava jednoho člověka.A to i na těch nejvyšších stupních.Kdo asi tak dojednal ten nevhodný termín státní návštěvy.Kdo se musel přizpůsobit.Proč si tady stále na něco hrajeme,když už opravdu nejsme státoprávně svéprávní.Opravdu si zasloužíme ten buranský a nevolnický osud.Vždyť my si většinově a to včetně novinářů,o politicích nemluvě, vůbec neuvědomujeme kam jsme to dovedli jako stát a národ.Viz. i ten výprodej posledních symbolů státnosti.Státních vyznamenání.To je skutečně výprodej před uzavřením krámu.Poslední vedoucí a na druhé straně jemu podobní.A nic na tom nezmění,ani těch několik jmen z jiného břehu.Vždyť oni byli vybráni jako štafáž a také proto že se nemohou už nijak vyjadřovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit