Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasně. Němci rozvrátili celý svět, Evropu nahnali do kolapsu a zničení a zase si žijou jak prasata v žitě protože do nich američani nacpali miliardy ve zlatě.
    nám nedal po válce NIKDO ANI korunu! a to jsme byli zdecimovaní bombardováním i válkou.
    Ti co válku způsobili /britové, němci, francouzi/ jsou vysmátí a namastili si hezky díky válce kapsy když vyráběli zbraně pro všechny strany konfliktu. /např. ještě v roce 1944 američani prodávali němcůj výzbroj pro tanky a ponorky/
    • A přijetí Marshallova plánu nám zakázal kdo - strejda Sam nebo "otec národů" soudruh Stalin ? Doporučuji si přečíst alespoň výrok J.Masaryka, ministra zahraničí ČSR, když se vrátil z Moskvy. To úplně stačí.
      Jen pro informaci, Československo bylo jednou z nejméně válkou poškozenou zemí, mamlase ! Protože se tu válčilo až na jaře 1945 (Slovensko - SNP,1944). Při "zdecimování" by Československo muselo mít 1,500.000 obětí na životě. Nepoužívej cizí slova, kterým nerozumíš nebo správně nechápeš jejich význam. Nebudeš alespoň za hlupáka !!!
      Chyba - chybí tam ještě Sověti, ti se masivně vyzbrojovali na válku v Evropě, což předvedli už 17.9.1939 přepadením Polska (navíc Finska, 3 států v Pobaltí, rumunské Besarábie a S.Bukoviny) - jen bohužel pro ně je Hitler v červnu 1941 předešel.
      Učit se, učit se, učit se - říkal už soudruh Uljanov, zvaný Lenin ...
      • a ty by ses měl jeho slov držet a nebláíbolit nesmysly, SSSR se chystal na válku a proto získal a získat musel třeba území od Finska . nabízel za ně původně náhradu, nebyla přijata a ukázalo se to elmi prospěšné, Leningrad by bez toho území nepřežil

        Jestli je ti 360 tisíc obětí málo... pak není co dodat. Celkem válka, kterou rozpoutalo Německo stála životy 72 milionů lidí - hrubý odhad.
        • Puso, raději neopisuj něco o blábolech. To jsem ti už v minulosti vícekrát napsal k tvým příspěvkům, tak už přijdi s nějakou vlastní myšlenkou.
          Jo, tak zrovna vojenskou agresí "musel" SSSR získat území ? Zajímavá myšlenka, tzv. bolševická. Nastudovala sis vůbec někdy tu SSSR nabízenou náhradu ? Já po tobě chci zlato, ale dám ti kus plastu, kterého máš doma hromadu - bereš ? To se vyplatí ne, taková čestná nabídka ? A takhle podobně to tehdy bylo s tou velkorysou sovětskou "náhradou" pro Finsko.
          Leningrad by bez toho nepřežil ? Zase pěkně kecáš. Leningrad přežil, protože Finové sice v r. 1941 zase zabrali nazpět své území, co jim předtím SSSR v tzv. Zimní válce sebral (tj. Karélii až po Vippuri/Vyborg), ale nikdy nepřekročili původní hranice do SSSR a nezaútočili na Leningrad ze severu. Douč se to, ty hovězino !
          Kdo tady psal něco o málu (obětí), já tedy ne. Nějaký hlupáček, kterého se zastáváš, tu výslovně psal o ZDECIMOVÁNÍ atd., ale už asi neví co znamená předpona "deci". K tomu opravdu není co dodat. Přesně: Německo rozpoutalo válku v přímé spolupráci se SSSR, bohužel za spoluúčasti předem podělaných západních demokracií...
    • Tvrdit něco takového je neuvěřitelná p.tomost. Hitlerovi socialisti se učili od ruských socialistů a také se spojili (viz výše). Němci si žijí relativně dobře, protože jsou vzdělaní, pilní, pracovití a za pomoci USA dokázali znovu vybudovat svou z velké části zničenou válkou. Říká se tomu hospodářský zázrak.

      Naší zemi se fronta vyhnula, takže jsme válkou téměř neutrpěli. Těch pár rozbombardovaných fabrik kde se vyráběla munice pro Wehrmacht je nic. Naopak za Protektorátu zde nacisti ještě rozšířili vyspělý předválečný průmysl. Mnozí Čecháčkové se naopak napakovali když jak víc než 3 miliony (celá tetina obyvatel!) byly okradeny o majetek a vyhnány ze země svých předků. Nevím, co a za co by nám měli Němci dávat.

      Spíš bychom se měli ptát kdy nám Rusové zaplatí za vykradený uran, za který nám např. GB nabízela nevídaný blahobyt na mnoho desítek let a za čtyři desítky let ruské okupace z nichž dvacet let to byla přímá vojenská okupace.

      Popírat tyto skutečnosti je důkazem nedostatku inteligence a soudnosti nebo přímo projev vlastizrady!!!
      • jako první do německých koncentráku po příchodu Hitlera k moci šli němečtí komunisté, pak židé, pak odboráři, soc, dem a kněží --- nějak to nesedí s tvou ubohou terorií. vsadím se, že jsi potomek sudeťáků, nejhorší katergorie Němců, jimiž i říšští Němci pro jejich krutost pohrdali - a pohrdají dosud.

        Němci chtěli být občany jiného státu a to až na výjimky všichni no a podařilo se jim to, *15* *15* *15* že se jim ten stát pod nohama srazil, to už nikoho nezajímá

        Odsun byl prospěšný a díky za něj.

        SSSR nám dalo obilí a tak jsme se vyhnuli poválečnému hladu, bohužel v SSSR pak byl, Němci kradli, vraždili, mnohé cennosti, které uloupili dosud nebyly nalezeny, ten národ dovede krást opravdu bravurně. Vraždili bez ostychu - i když někteří řeknou na Lidice Ležáky, Ploštinu, Javoříčko jen- bóže. Podle ovoce poznáte je, nácci zase zvedají hlavu, jak varoval už pan prezident Beneš,

        jo, pilnost, pracovitost i svědomitost při vraždění loupení i pohřbívání Němci opravdu prokázali, taky smysl pro ekonomiku a úspory. Češi vedli statečný odboj jak partyzánský tak tajný , nejsilnější byl ten komunistický, to se nedá nic dělat. Na počet obyvatel a terén jsme měli mimořádně rozsáhlý odboj. Němčourům jsme pěkně zatápěli.
  • JEDINÍ Sověti dali Němcům to co zaseli a zmasakrovali každýho německýho vojáka kterýho potkali.
    Zatímco poslední dva roky války se Němci paktovali s američanama a vzdávali se po tisících do zajetí tak jediný Rus fašisty trestal a ničil
    • Blábol Neználka, zřejmě po jakési "objektivní" nalejvárně ... *3*
    • Sověti se paktovali s nacistickým Německem (Pakt Molotov-Ribbentrop), přepadli a rozdělili si Polsko a vyvolali v Evropě WW2. Nebýt obrovské materiální pomoci USA Rusku, tak by se dnes v Moskvě mluvilo německy a místo myšího oleje by na Hitlerplatz stála socha Führera 3.říše, osvoboditele země Russland od "podřadné" ruské rasy.

      Místo opakování přiblblé ruské propagandy určené pro přiožralé a přitroublé Rusáčky doporučuji zopakovat si dějepis.
      • Informace, že druhou světovou válku začalo CCCP s Německem, vznikla až téměř 70 let poté v kancelářích propagandistů státu, kterému se prostě nepodařilo obsadit ten zpropadený Krym. Tolik k nebožákům, kterým až teď otevřela oči pravda a láska šapirova úřadu.
      • Sověti byli přinuceni podepsat jmenovanou dohodu proto, že západoevropské státy a ani USA s nimi podobnou smlouvu o přátelství podepsat nechtěli a SSSR nebyl připraven na válku, musel se ji snažit jakýmkoliv způsopbem odsunout. a to se taky podařilo, takže stačil odsunout za Ural velké výrobní kapacity nutné pro válečné hospodářství.

        Dlouho před tím, než SSSR tuto smlouvu podepsal, měla ji podepsanou s Hitlerem Británie i Polsko, které, tak jako se to stalo později jemu, se vrhlo s Hitlerem na naše pohraničí, Ale byl tady rozdíl, zatímco Poláci kradli území nepopiratelně česká, SSSR obsadil území pobaltská a ukrajinská, o které přišel za první světové, třeba Vilnius by dnes nebyl ničím jiným než polským okrením městem

        americká pomoc byla nevelká, asi tří procentní, ale rozhodně byla morální podporou, jinak by se samozřejmě bez ní SSSR obešel, protože žádná tři procenta ve válce roli nehrají.

        Rusko by zvítězilo tak jako tak, protože vedli boj se smrtelným nepřítelem, Nezapomeňme že Rusko by nebylo zničeno nikdy, ani Zlaté hordě se to nepodařilo a nepodaří se to nikomu jinému,

        a ty jsi hnůj, nic jiného, nevděčný odporný hlupák, jestli toto tě učili tví předci, měli být patrně odsunuti do říše.
        • Ale puso, neblábol tu zase ty své nesmysly.
          Tak Sověti byli přinuceni ? VB a Francie nechtěly ? To učili už kdysi ve školách i na VUMLu, nic nového, tyhle lži.
          VB nebo Polsko měly podepsané obdobné smlouvy s Německem - s dodatky o napadení, zničení a rozdělení sousedního státu ? Skutečně ? To neznám - prozraď mi nějaký seriózní historický zdroj tohohle tvrzení !
          Území RČS nekradli jen Poláci, ale i Maďaři, jen pro pořádek.
          Vilnius je dnes městem v samostatné Litvě, bohudík.
          Tzv. mírumilovný SSSR nenapadl jen Polsko, ty 3 pobaltské státy, ale i Finsko a Rumunsko.
          Bez pomoci Západu v počátcích tzv. Velké vlastenecké války by měl SSSR velké potíže a je otázkou, zda by skutečně zvítězil. Možná by přežil, ovšem jako asijský stát.
          Nemluv tady přihlouple jen o chanátu Zlatá horda a pověz nám, jak a na jakou dobu se tehdy známé "Rusko" dostalo pod mongolskou nadvládu. Ono existovaly jednotlivé chanáty a také mongolská říše pod velkým chánem (Kublaj aj.) ! A Mongolové také byli jediní nájezdníci na Rus, kterým ruská zima při válčení nijak nevadila.
          Možná je tu někdo hnůj apod., ale ty jsi krmička demagogie, polopravd a nesmyslů, čímž mě opravdu neoslníš, nic nového viď ... *3*
  • největší zlo je nevědomost a neznalost SEBE SAMA, KDO JSME, ODKUD POCHÁZÍME, KAM JDEME A CO TADY NA SVĚTĚ DĚLÁME. Tato nevědomost plodí primitivní kapitalismus a materialismus, jehož vývojové poddruhy jsou komunismus a fašismus. Hloupý kapitalismus je zodpovědný za dvě světové války a miliardy mrtvých, nespočet "malých" válek, ekonomických, zdravotních a ekologických krizí a riziko třetí světové války. AŽ POZNÁME SAMI SEBE překonáme primitivní kapitalismus A BUDEME KONEČNĚ SVOBODNÍ.
    • Jo na tomhle neco je, bohuzel spousta hodne intelgentnch lidi co spadli do technokracie jsou ten zaklad co potom ty dole degeneruje. A ono je lepsi s proudem nez porad bojovat, po pravde cloveku rychle dochazeji sily. Takze je to spis jen zase jednoduchost zivota atd ...

      Beeeee se porad vyplaci a lezeni do zadku je to nejlepsi co muze bejt ...

      SVobody se ldi bojej, protoze nese velkou zodpovednost ...
    • no to je ale blábol *4*
      • Na bláboly jsi tady hlavně ty, puso. Rád bych tě a tvé příznivce (zřejmě absolventy speciální ergo pomocné školy nebo podjaté neználky, popř. fanatiky - rusomily !) osobně poznal. Chtěl bych docela zažít, co byste "vzdělaně" blekotali při veřejně prezentovaném rozhovoru typu "fejs tu fejs" ? *3*
      • Jak vidno - máš fandů - nevzdělaných a navíc i podjatých hlupáků celý zástup, viď puso ?! Tak jen přitlačte, Neználci ...
      • já ti rozumím Neprobuzená. Ještě nepřišel tvůj čas Pochopit. Ještě ti vyhovuje žít v Iluzi......no když ti to vyhovuje....je to tvá svobodná volba.....
        • tak dík, že mi ji přuznáváš nakonec i Budha byl v podstatě ateista *15* *15* *15*
          • Buddha byl ateista. Byl ale soucitný a nepovyšoval se, chtěl druhým pomáhat. Dnes se jeho učení pomalu rozvíjí jak na západě, tak i v Rusku a jeho zastánci mezi sebou politické debaty nevedou. Dávají přednost tomu, co lidi spojuje.
          • Buddha pochopil že On je Bůh a součást PRVOTNÍHO ZDROJE. Tím se vymanil z karmického procesu. Kdo to o SOBĚ nepochopí, ten je nadále hříčkou osudu a obětí karmy. Ale když tě to baví....v pořádku..... *4*
            • Buddha nebyl bůh, ani není žádný prvotní zdroj. Buddha rozvinul absolutní soucit, odstranil oddělenost a plně pochopil podstatu bytosti, o svůj poznatek se dělil s kýmkoli, kdo projevil zájem.
      • Jedinci podprůměrné inteligence a stiženému paranoidním bludem víry v jakýsi komunismus to může připadat jako blábol. *4*
        • Deset kliků "nesouhlasím" za tři minuty, pozor aby se klikací automat nezavařil. *2*
          • vanhorne
            "klikací automat nezavařil"
            V hlavnim stabu Spolku Pratel Putina sedi nekolik děžurných kteri jedou 24-7-365 a vsechno sleduji.Kdyz se nekde objevi podle nich politicky necorectni prispevek,okamzite telefonuji clenum spolku a ti i v nocnich kosilich sednou k pocitacum a zacnou zurive klikat button "Nesouhlasi" .Cili ano ve skutecnosti je to jenom bezmyslenkovity klikaci automat.
          • klikací automat, ty máš automat na blbost tak se nediv *1* *1* *1*
            • Ty jsi ta obsluha klikacího automatu? *1* *1* *1*
  • kde by mohla být Evropa, kdyby nebylo z Německa vedených válek... a kde by bylo Německo, kdyby muselo zaplatit to, co způsobilo? nebo kde by bylo USA - Vietnamu nezaplatilo nic a ještě jej donutilo, aby zaplatil za pljčky loutkového jihovietnamského režimu. Kolik zaplatilo Srbsku? Laosu? Mexiku? atd

    Dokud se bude agrese více méne vyplácet, nepřestane, to se nám to válčí, když to jiní zaplatí.

    Ještě že jim dnes Rusko nasadilo náhubek
    • Rusko se z malého moskevského knížectví neustálými loupežnými nájezdy do okolí a přijetím mentality a praktik divokých mongolsko-chazarských stepních nájezdnických band stalo šestinou světa, než se logicky a zákonitě rozpadlo.

      Je vidět, že Rusko je v "píp", proto ten kremelský záprdek s jeho fašistickou bandou tak dupe, křičí a vyskakuje.

      Rusové jsou líní, necivilizovaní, nechtějí a neumějí pracovat a tvořit hodnoty, umějí jenom přepadat, loupit, zotročovat a mít se dobře na úkor jiných. To je ruská mentalita.
      • Nemecko nebyo státem v podstatě nikdy až do zcela moderníé doby, bylo to feudální území bez centrální vlády , které spojovala jen touha dobývat a neláska cdlého širého okolí, to trvá dosud.

        Jo, Rusko, to se krásně rozrostlo jak se postupně opd tatarů osvobozovala další a další území, konsolidovalo se a získalo i Sibiř, úspěšné veliké, schopné Rusko, díky za ně.

        Ty jsi opravdu blbec, to se nedá svítit, ruská ekonomika roste, rubl je v pořádku, lidi jsoui spokojeni a podporují svou vládu. Z v podstatw feudalismu, vstoupilo díky VŘSR do nové doby naprosto bravurně a na výši.
        Mít se dobře na cit¨zí úkor, přepadat, loupit, znásilňobvat, krást, zabíjetm, to je doména jiných národů a to těch Germánských s dominancí Němců a Anglosasů, je to jejich mentalita a proto teď mají potíže s přistěhovalci, které si tam navozili, aby na ně a za ně pracovali.
        • Zato Rusy a jejich moderní koloniální politiku všichni až nábožně milují, počínaje Gruzínci a konče Poláky nebo Maďary. A zazvonil kremelský zvonec a přiblblé pohádky je konec !
          Sibiř dobyli Kozáci, tak neblábol stupidity ...
          Ta záležitost "na výši", založená jakousi VŘSR, ale stála tamnější národy mnohem větší lidské oběti, než později celá 2.světová válka ! Opravdu to je na výši ...
      • Nesud lidi podle sebe uz s tim zacinas bejt trapnej :-(
  • Německo, to je taková kolonie USA. Proto taky musí dodnes tak, jak jim zrovna gubernátor z Washingtonu nařídí *4*
    • Víceméně ano. Ovšem záleží na tom, zda více či méně. Ale pokud by i Tschechai (Česko) bylo alespoň takovou "kolonií" jakou údajně je Německo, všichni bychom tady "oblízli všech deset prstů"... *2*
      • než být americký vazal tak to radši budu žrát hlínu
        • Opravdu ? Jen silné kecy, teoretiku ! Ale jinak - dobrou chuť ... *7*
    • Hm. Německo je díky poválečné pomoci USA prosperující zemí.
      Československo taková kolonie SSSR je proti němu ekonomický žebrák.
  • Je s podivem,že většina lidí v době internetu si nenajde opravdového viníka!
    Je to kapitalismus a monopoly a samozřejmě banky !!!Hitlera a fašismus stvořil wall street !!!
    Nebo si někdo myslí,že po prohrané l.svět. by se Německo samo zvedlo?
    Za vším stojí velkokapitál USA a to i po celém světě Ukrajinu nevyjímaje !!!
    A k obdivovatelum patřil samozřejmě Ford ale i náš Baťa !!!
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/14382-je-verejnym-tajemstvim-ze-byl-adolf-hitler-podporovany-usa-historie-nezverejneneho-spojeni-wall-street-s-nacistickym-nemeckem.aspx
    • Tak co myslíte, trochu je nakopnem, ne?

      5.března 1933 se v Německu konaly volby a byla to právě nacistická strana vedená Adolfem Hitlerem, jenž se stal 30.1.1933 německým kancléřem, která definitivně vyhrála a stala se tak doposud největší politickou stranou. I tak se jim ale nepodařilo získat naprostou většinu hlasů a potřebovali vytvořit koalici s Německou národně lidovou stranou, aby si zajistili většinu hlasů parlamentu.
      Nové německé vládě významně napomohly USA a Velká Británie. Západní demokracie mlčely, když Berlín odmítl zaplatit reparace. Hjalmar Schacht jel v květnu r.1933 do USA a potkal se tam s prezidentem Rooseveltem a hlavními bankéři z Wall Street. Německu byla udělena 1 miliarda dolarů. V červnu navíc Schacht požádal v Londýně o půjčku ve výši 2 miliard. Tím pádem se nacistům podařilo něco, co nikdy žádné jiné předchozí vládě.
      V létě 1934 Británie podepsala Anglo-německou dohodu, která se stala jedním z prvních politických kroků Velké Británie směrem k Třetí říši. Koncem 30.let se Německo stalo jedním z hlavních britských obchodních partnerů. Schroederova banka se změnila v německou a britská pobočka v New Yorku se spojila s Rockefellerovým holdingem, aby vytvořila „Schroeder, Rockefeller and Co.“, což New York Times popsali jako „ekonomickou propagandu osy Berlín – Řím“.
      Adolf Hitler v srpnu 1936 vydal tajnou zprávu, která byla představena pouze nacistickým vůdcům a sdělovala informace o 4letém plánu. Obsahem bylo, že Německo se do 4 let připraví na válku jak z armádního, tak i ekonomického hlediska.
      Už v srpnu 1934 skoupil americký ropný gigant Standard Oil 730000 akrů německé půdy a postavil na ní rafinerie, které zásobily nacisty ropou. Zároveň USA tajně poskytly Němcům moderní vybavení pro letecké armádní jednotky. Německo obdrželo celou řadu patentů od amerických firem jako např. Pratt and Whitney, Douglas nebo Bendix Corporation a bombardéry “Junkers-87“ byly zkonstruovány čistě jenom podle americké technologie.

      James Pool - Kdo financoval Hitlera...
      • Dobře. Jen je otázkou, zda citace z níže uvedeného zdroje je zcela přesná. Ale to se dá lehce dohledat a ověřit.
        Takže recipročně, jen stručně, zase o jiné podpoře Německa. Největší objem a úroveň vojenské spolupráce Německa byla se SSSR a to již od r. 1924 (hospodářská a obchodní dokonce od r. 1922, po tzv. Rappalu).
        Už v r. 1926 (!) byla uzavřena Smlouva o přátelství mezi SSSR a Německem.
        Ale konkrétně k té vojenské spolupráci, ta byla pro Německo a jeho Reichswehr (předchůdce Wehrmachtu) úplně nejdůležitější, protože Západní spojenci je přísně sledovali a moderní zbraně jim masově neposkytli, vývoj a cvičení s nimu byly Německu zakázány. Jen pro ilustraci, v SSSR (v jiných státech nikdy !) byly zřízeny tyto společné německo-sovětské vojenské instituce: Tanková škola v Kazani, Cvičiště dělostřeleckých a leteckých sil ve Voroněži a Letecká škola v Lipecku (zdroj: Pavel Dufek, Historický obzor).
        Kromě toho byli němečtí důstojníci a konstruktéři v továrnách - zbrojovkách např. v Leningradě, Kijevě, Charkově, Kazani, Moskvě atd. To bylo sice před nastolením vlády Hitlera v Německu, ale byl to ZÁKLAD pro postavení a vyzbrojení jeho moderní armády. Žádné USA, VB apod., to je jenom velká bolševická lež ! A navíc, v r.1939 i 1940 dodal SSSR Německu např. ohromné množství nafty, barevných kovů, dřeva i obilí - aby mohlo zaútočit na Polsko a později na Západě. Hnědý nacionalismu a rudý internacionalismus si podali ruce a oba chtěli dobýt svět ...
        • Vidím, že zde reagoval "nesouhlasí" celý zástup Neználků nebo zabedněných hlupáčků. Nic nového zde na Tiscali ! Ovšem fakta jsou fakta, s tím jaksi nic nenaděláte, vy mamláskové. Že
          je fatálně neznáte nebo dokonce ani uznat nechcete, je pouze váš soukromý problém, problém vaší intelYgence. To školství už asi kulhá na obě nohy a blbost lidí kolem nebezpečně stoupá ... *2*
        • hahahaha, prej smlouva "o přátelství", oni v Mateřídoušce taky občas kecaj, plkale
          • tak nejdříve si sám dostuduj historii, blbečku, chybí ti to !!! Zdroj jsem v příspěvku uvedl, tak jen zvedni svoji línou prdell od počítače a študuj (ale ne v Mateřídoušce !), drzý nedouku ... *2*
  • Všechny diskuse jsou jako přes kopírák. Sebevětší ptákoviny se řeší. Rétorika je stejná, na dotazy se většinou neodpovídá. Trollující manažer diskusí rozvine "diskusi" protichůdnými názory pod hlavičkou anonymních nicků a jejich předurčených rolí. Cizí návštěvník nemá šanci pochopit, o jakou jde levárnu a zapojí se.

    Je li někdo smazán, tak nikdy ne troll manažer, pouze návštěvník. Já byl za měsíc stopnut vícekrát a to se považuji za beránka v používání výrazů v porovnání s trollem. Troll tady uráží a špiní pod svými desítkami nicků kdekoho, včetně uměle sebe sama pod jiným nickem a nic.

    Když upozorním na opravdu nevhodný příspěvek, troll si trolluje dál a ještě se mi vysmívá.
    Tahle šaškárna by nebyla, kdyby se každý musel přihlasit a bylo vidět jeho IP adresu. Jasně, potom by měl troll po ptákách.
  • Jako obvykle se lže v mediích jako když tiskne MF. Německo je dodnes okupovanou zemí. Okupační státy - USA, Velká Británie a to cca 100 000 vojáků USA a 20 000 vojáků GB. tj. cca 7mld dolarů ročně - asi na věčné časy.. Rusko ne. Německo hradí USA náklady na US armádu ze 100% a např. Japonsko hradí USA 78% nákladů na US armádu v Japonsku.. Německo nesmí mít svoji ústavu a musí používat tzv. ústavu vnucenou Německu USA. Kancléřem se nesmí stát nikdo, kdo nepodepíše tz.v. "kancléřský pakt"! Merklová to zažila. Německo nedostane svých 3200 t zlata, které byly "odvezeny" do USA, protože skelepní FED po 11.září - tzv. zasažena výbuchem - byla zrovna v místě umístění německého zllata a to se roztavilo spolu s ocelí a zmizelo v hlubinách země. Záhada, že? Zrovna Německé a zrovna 3200 t.
    • Stando, kuvo bolševická! SSSR je jedinou zemí protihitlerovské koalice, která si na
      úkor zemí, které obsadi, rlozšířil svoje územíPředtí, sdo roku 19451 byl SSSR spojen-
      cem nacistického Hitlerova Německa!
      Tak, Ty bolševický idiote, nebalamuť lží lid obecný! Prostitut Putka, velkoruský vclastenec
      a válečný zločinec, posvěcený pravoslavnou církví, může tak nanejvýš oblbovat Zemana
      v demisi, ,který si myslí tak o Tobě i o něm, jak vás obechcal - Známe svoje proradné
      fašistické boůševiky!
    • Stando, kuvo bolševická! SSSR je jedinou zemí protihitlerovské koalice, která si na
      úkor zemí, které obsadi, rlozšířil svoje územíPředtí, sdo roku 19451 byl SSSR spojen-
      cem nacistického Hitlerova Německa!
      Tak, Ty bolševický idiote, nebalamuť lží lid obecný! Prostitut Putka, velkoruský vclastenec
      a válečný zločinec, posvěcený pravoslavnou církví, může tak nanejvýš oblbovat Zemana
      v demisi, ,který si myslí tak o Tobě i o něm, jak vás obechcal - Známe svoje proradné
      fašistické boůševiky!
    • Na pobyt ruských vojáků u nás bylo vyčleněno 20 milionů korun ročně ze sojuzu, jako jakési odškodění. Ale ve skutečnosti jsme sami platili 200 milionů ročně.
    • No, kdyby se lhalo jen v médiích, to by bylo zlaté. Dnes je bohužel už taková situace, kdy člověk neví, jestli tam lžou nebo jsou jen tak blbí. Ale to je na jiné téma.
      Okupační zóny v poraženém Německu byly: sovětská, americká, britská a francouzská (Berlín obdobně), stejně tak i v Rakousku.
      Mám kamaráda, Francouze z Lyonu, jmenoval se D.Sukerian a ten byl jako formálně "okupační" francouzský voják v 80. letech 20. století posádkou v německém Freiburgu. Před pár lety jsem mluvil s Belgičanem (Vlámem) R.Soensem, který mi říkal, že byl "na vojně" přibližně ve stejnou dobu někde v německém Porýní (asi v rámci britské armády, netuším ?). Oba dva mi říkali, že to brali víceméně formálně, jako spolupráci vojsk sousedních států nebo v rámci NATO (i když Francie tehdy nebyla ve vojenské struktuře NATO). O nějaké "okupaci" tehdejší NSR ani slovo. Ani Rudá armáda to v té době už neprezentovala jako okupaci NDR, ale dislokaci vojsk v rámci Varšavské smlouvy. Politika.
      Německo nemá ústavu, vážený, ale tzv. základní zákon !
      Samozřejmě Němcům před r. 1949 pomáhali s tímto demokratickým zákonem USA. Ti měli dlouhodobou zkušenost s vlastní moderní ústavou a ústavním právem, na rozdíl od nacistického právního systému v Německu. Jak myslíte, že byla a kým byla "konstruována" ústava tehdejší NDR ? No přece za bratrské "pomoci" SSSR ! Co na tom tedy tak moc nechápete ?
      Domnívám se, že každý stát, který má na svém území cizí vojska (ať dobrovolně či vnuceně !), jejich pobyt nějakým způsobem platí nebo si je tzv dobrovolně-povinně "vydržuje". I u nás přece byla po okupaci/vstupu vojsk v r. 1968 podepsána mezistátní smlouva o dočasném pobytu sovětských vojsk na území ČSSR, to neznáte ? A myslíte si, že tu RA byla zadarmo, výhradně ve své režii ? To je hloupost a naivita - jen se o tom nikde veřejně nepsalo a nahlas nemluvilo ! Protože to se nesmělo !
      S tou "pohádkou" o "ztraceném" německém zlatě, zmizelém "v hlubinách země" v USA - to nějak nesedí. To jste "nastudoval" konkrétně kde (zdroj) ? Dovedete si představit slitek z 3200 kg zlata + nějaká ocel ? A vážený, jen technická poznámka, teplota tání zlata je cca 1000°C, kdežto oceli až cca 1500°C. Je třeba trochu oprášit chemii apod. a neprášit jen takovéto laciné hovadiny, nemá to moc úroveň ... *2*
  • Skopčák bude Rusku cálovat tak jak tak, v opačným případě mu budou zabaveny firmy v Rusku, včetně zmrazení investic, a to si Skopčák jistě rád rozmyslí... :D
  • Celé Rusko slaví vítězství nad nacistickým Německem, sláva hrdinům !!!
    Přímý přenos přehlídek níže

    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/primy-prenos-grandiozni-vojenska-prehlidka-na-rudem-namesti_342269.html#.VU26t5MXvAQ
    • To už dělali za dob SSSR od poloviny 30.let 20.století. Proč zbrojili ? Je vhodné si pečlivě přečíst knihu ruského autora Viktora Suvorova "Ledoborec - kdo začal druhou světovou válku ?" Není všechno na nějakých www. - internetu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit