Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny diskuse jsou jako přes kopírák. Sebevětší ptákoviny se řeší. Rétorika je stejná, na dotazy se většinou neodpovídá. Trollující manažer diskusí rozvine "diskusi" protichůdnými názory pod hlavičkou anonymních nicků a jejich předurčených rolí. Cizí návštěvník nemá šanci pochopit, o jakou jde levárnu a zapojí se.

    Je li někdo smazán, tak nikdy ne troll manažer, pouze návštěvník. Já byl za měsíc stopnut vícekrát a to se považuji za beránka v používání výrazů v porovnání s trollem. Troll tady uráží a špiní pod svými desítkami nicků kdekoho, včetně uměle sebe sama pod jiným nickem a nic.

    Když upozorním na opravdu nevhodný příspěvek, troll si trolluje dál a ještě se mi vysmívá.
    Tahle šaškárna by nebyla, kdyby se každý musel přihlasit a bylo vidět jeho IP adresu. Jasně, potom by měl troll po ptákách.
  • Jako obvykle se lže v mediích jako když tiskne MF. Německo je dodnes okupovanou zemí. Okupační státy - USA, Velká Británie a to cca 100 000 vojáků USA a 20 000 vojáků GB. tj. cca 7mld dolarů ročně - asi na věčné časy.. Rusko ne. Německo hradí USA náklady na US armádu ze 100% a např. Japonsko hradí USA 78% nákladů na US armádu v Japonsku.. Německo nesmí mít svoji ústavu a musí používat tzv. ústavu vnucenou Německu USA. Kancléřem se nesmí stát nikdo, kdo nepodepíše tz.v. "kancléřský pakt"! Merklová to zažila. Německo nedostane svých 3200 t zlata, které byly "odvezeny" do USA, protože skelepní FED po 11.září - tzv. zasažena výbuchem - byla zrovna v místě umístění německého zllata a to se roztavilo spolu s ocelí a zmizelo v hlubinách země. Záhada, že? Zrovna Německé a zrovna 3200 t.
    • Stando, kuvo bolševická! SSSR je jedinou zemí protihitlerovské koalice, která si na
      úkor zemí, které obsadi, rlozšířil svoje územíPředtí, sdo roku 19451 byl SSSR spojen-
      cem nacistického Hitlerova Německa!
      Tak, Ty bolševický idiote, nebalamuť lží lid obecný! Prostitut Putka, velkoruský vclastenec
      a válečný zločinec, posvěcený pravoslavnou církví, může tak nanejvýš oblbovat Zemana
      v demisi, ,který si myslí tak o Tobě i o něm, jak vás obechcal - Známe svoje proradné
      fašistické boůševiky!
    • Stando, kuvo bolševická! SSSR je jedinou zemí protihitlerovské koalice, která si na
      úkor zemí, které obsadi, rlozšířil svoje územíPředtí, sdo roku 19451 byl SSSR spojen-
      cem nacistického Hitlerova Německa!
      Tak, Ty bolševický idiote, nebalamuť lží lid obecný! Prostitut Putka, velkoruský vclastenec
      a válečný zločinec, posvěcený pravoslavnou církví, může tak nanejvýš oblbovat Zemana
      v demisi, ,který si myslí tak o Tobě i o něm, jak vás obechcal - Známe svoje proradné
      fašistické boůševiky!
    • Na pobyt ruských vojáků u nás bylo vyčleněno 20 milionů korun ročně ze sojuzu, jako jakési odškodění. Ale ve skutečnosti jsme sami platili 200 milionů ročně.
    • No, kdyby se lhalo jen v médiích, to by bylo zlaté. Dnes je bohužel už taková situace, kdy člověk neví, jestli tam lžou nebo jsou jen tak blbí. Ale to je na jiné téma.
      Okupační zóny v poraženém Německu byly: sovětská, americká, britská a francouzská (Berlín obdobně), stejně tak i v Rakousku.
      Mám kamaráda, Francouze z Lyonu, jmenoval se D.Sukerian a ten byl jako formálně "okupační" francouzský voják v 80. letech 20. století posádkou v německém Freiburgu. Před pár lety jsem mluvil s Belgičanem (Vlámem) R.Soensem, který mi říkal, že byl "na vojně" přibližně ve stejnou dobu někde v německém Porýní (asi v rámci britské armády, netuším ?). Oba dva mi říkali, že to brali víceméně formálně, jako spolupráci vojsk sousedních států nebo v rámci NATO (i když Francie tehdy nebyla ve vojenské struktuře NATO). O nějaké "okupaci" tehdejší NSR ani slovo. Ani Rudá armáda to v té době už neprezentovala jako okupaci NDR, ale dislokaci vojsk v rámci Varšavské smlouvy. Politika.
      Německo nemá ústavu, vážený, ale tzv. základní zákon !
      Samozřejmě Němcům před r. 1949 pomáhali s tímto demokratickým zákonem USA. Ti měli dlouhodobou zkušenost s vlastní moderní ústavou a ústavním právem, na rozdíl od nacistického právního systému v Německu. Jak myslíte, že byla a kým byla "konstruována" ústava tehdejší NDR ? No přece za bratrské "pomoci" SSSR ! Co na tom tedy tak moc nechápete ?
      Domnívám se, že každý stát, který má na svém území cizí vojska (ať dobrovolně či vnuceně !), jejich pobyt nějakým způsobem platí nebo si je tzv dobrovolně-povinně "vydržuje". I u nás přece byla po okupaci/vstupu vojsk v r. 1968 podepsána mezistátní smlouva o dočasném pobytu sovětských vojsk na území ČSSR, to neznáte ? A myslíte si, že tu RA byla zadarmo, výhradně ve své režii ? To je hloupost a naivita - jen se o tom nikde veřejně nepsalo a nahlas nemluvilo ! Protože to se nesmělo !
      S tou "pohádkou" o "ztraceném" německém zlatě, zmizelém "v hlubinách země" v USA - to nějak nesedí. To jste "nastudoval" konkrétně kde (zdroj) ? Dovedete si představit slitek z 3200 kg zlata + nějaká ocel ? A vážený, jen technická poznámka, teplota tání zlata je cca 1000°C, kdežto oceli až cca 1500°C. Je třeba trochu oprášit chemii apod. a neprášit jen takovéto laciné hovadiny, nemá to moc úroveň ... *2*
  • pro Němce neplatí, že co bylo ukradeno, rozbořeno, zničeno, nemusí být vráceno?
    • Taže - máš tlo v púalici volajako domíchané!
      O ne, přípspěvek je čerstvý! Lžeš, putinovský prostitute!
    • Taže - máš tlo v púalici volajako domíchané!
      O ne, přípspěvek je čerstvý! Lžeš, putinovský prostitute!
    • Taže - máš tlo v púalici volajako domíchané!
  • Celé Rusko slaví vítězství nad nacistickým Německem, sláva hrdinům !!!
    Přímý přenos přehlídek níže

    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/primy-prenos-grandiozni-vojenska-prehlidka-na-rudem-namesti_342269.html#.VU26t5MXvAQ
    • To už dělali za dob SSSR od poloviny 30.let 20.století. Proč zbrojili ? Je vhodné si pečlivě přečíst knihu ruského autora Viktora Suvorova "Ledoborec - kdo začal druhou světovou válku ?" Není všechno na nějakých www. - internetu ...
  • no - nebudou, možná by se mělo napsat - zatím nehodlají - ne? *15* *15* *15* *15*
  • Válkou zničená Západní část Německa se za finanční pomoci USA proměnila
    v kvetoucí prosperující demokratický stát.

    Dodnes musí dotovat Východní část země která se pod vedením SSSR změnila
    v chudou diktaturu.

    SSSR raboval všude kam přišel takže se napakoval až až. Jinak právo na kořist měl
    jenom na nepřátelském území. On však raboval i v Česku které nebylo spojencem Hitlera
    ale porobeným státem.
    • a proč tedy čmajzli Britové a amíci to naše zlato? když neměli právo rabovat. a navíc, co bylo lepší, odvézt ty továrny (nakonec nm je velkorysí Sověti ponechali) nebo je rozbombardovat?
      • Bláboly nebo hloupost, čím trpíš více, puso ?
  • vanhorne
    Jakou castku by melo Rusko vyplatit Ukrajine za hladomor v r.32-33?Jakou castku by melo Rusko vyplatit Cesku a ostatnim statum vychodniho bloku za 40 let vykoristovani?Jakou castku za Madarsko v r.1956?
    • a neměla by jim spíše platit Gruzie? a snad už i zaplatila, předala jim k užívání požírače kravat *15* *15* *15* *15*
      • Po tzv. VŘSR tehdejší bolševické Rusko (RSFSR) garantovalo samostatnost národům a zemím Kavkazu, konkrétně té Gruzii. Jak dlouho ta ruská "garance" trvala, co ? Douč se to a teprve potom piš ... *3*
      • Není to tak dávno co tvé Rusko zase okradlo Gruzínce o území
        - Jižní Osetie a abcházie.
        • základní právo národa - právo na sebeurčení a navíc, Gruzie k těm územím přišla, jako Uktrajina ke Krymu.... díky, že jsou zpět
          • ... nebo jako Rusko k části Polska, že ? Kdo tehdy z ruské strany respektoval právo na sebeurčení ?
  • další reparace Německa 70 let po válce Řekům? Rusákům? Ti první, pohodáři z jihu, co by chtěli bez práce "pečený holuby do huby" a jejichž ministr financí je neschopný šašek a žvanil? A ti druzí, neandrtálci, kteří schlamstli jako válečný lup půlku Německa, ČR atd. a díky jejichž socialistickému "vlivu" je doteďka půlka Evropy morálně v pr...? Kdy nám, Čechům, zaplatí Rusáci reparace za zpustošený stát po 20-tileté okupaci? *12*
    • no to je úchylárna, dělat ve světě zlo, krást jako straky, zabíjet a pak se nestarat o náhradu škod.

      účty se platí postupně,. až my Rusku zaplatíme za osvobození a jeho náklady, za mrtvé, pak jim ůžeme vyčíslit naše náklady s tím, že tady byli na svých základnách a každýá šroubek nám platili *16* *16* *16*
      • Ale puso, na VŠECHNY zloděje by měl být STEJNÝ metr, jinak to nemá cenu vůbec rozebírat, to je o ničem !!! *7*
      • Rusko už si náhradu vzalo - kradlo všude kam přišlo.

        Tvé rusko by nás mělo odškodnit. Po válce nám zabránilo přijmout americkou
        finanční pomoc a tím nám způsobilo velkou hospodářskou škodu.
        a ještě nám šlohlo Podkarpatskou Rus.
        • musí být vráceno! Takže, Ukrajino, máš nám co vracet. Jen, kudy na Podkarpatskou Rus, když v cestě stojí Slovensko, protiústavně oddělené. Zapeklitá situace.
          • Podkarpatskou Rus resp. Zakarpatskou Ukrajinu poválečné Československo v červnu 1945 tzv. odstoupilo SSSR, nikoliv Ukrajině (USSR). Tedy, kdo že má co vracet ? Za následovníka SSSR se přece mnohokrát veřejně prohlásilo (Putin, Žirinovskij atd.) současné Rusko (RF) !!! *3*
            • Budiž, ale podstatné nepochybně je, kdo je zloděj (až další v řadě je např. překupník, osoba uvedená v omyl nebo jednající v dobré víře) A jak už jsem dříve napsal, zopakuji nyní pro ty méně bystré - za následovníka zloděje se "pasuje" Rusko (RF). *3*
            • Vlastníkem tohoto území je dnešní Ukrajina. Je naprosto jedno, jakým způsobem k citované oblasti přišla, jde jasně o to, že jde o odcizenou součást bývalého Československa.
              Pro mentálně nevyvinuté...Když mne zloděj okradne a lup poté dá další osobě, tak stále jde o loupež a můj majetek. Takže platí, co bylo ukradeno, musí být vráceno.
  • největší zlo je nevědomost a neznalost SEBE SAMA, KDO JSME, ODKUD POCHÁZÍME, KAM JDEME A CO TADY NA SVĚTĚ DĚLÁME. Tato nevědomost plodí primitivní kapitalismus a materialismus, jehož vývojové poddruhy jsou komunismus a fašismus. Hloupý kapitalismus je zodpovědný za dvě světové války a miliardy mrtvých, nespočet "malých" válek, ekonomických, zdravotních a ekologických krizí a riziko třetí světové války. AŽ POZNÁME SAMI SEBE překonáme primitivní kapitalismus A BUDEME KONEČNĚ SVOBODNÍ.
    • Jo na tomhle neco je, bohuzel spousta hodne intelgentnch lidi co spadli do technokracie jsou ten zaklad co potom ty dole degeneruje. A ono je lepsi s proudem nez porad bojovat, po pravde cloveku rychle dochazeji sily. Takze je to spis jen zase jednoduchost zivota atd ...

      Beeeee se porad vyplaci a lezeni do zadku je to nejlepsi co muze bejt ...

      SVobody se ldi bojej, protoze nese velkou zodpovednost ...
    • no to je ale blábol *4*
      • Na bláboly jsi tady hlavně ty, puso. Rád bych tě a tvé příznivce (zřejmě absolventy speciální ergo pomocné školy nebo podjaté neználky, popř. fanatiky - rusomily !) osobně poznal. Chtěl bych docela zažít, co byste "vzdělaně" blekotali při veřejně prezentovaném rozhovoru typu "fejs tu fejs" ? *3*
      • Jak vidno - máš fandů - nevzdělaných a navíc i podjatých hlupáků celý zástup, viď puso ?! Tak jen přitlačte, Neználci ...
      • já ti rozumím Neprobuzená. Ještě nepřišel tvůj čas Pochopit. Ještě ti vyhovuje žít v Iluzi......no když ti to vyhovuje....je to tvá svobodná volba.....
        • tak dík, že mi ji přuznáváš nakonec i Budha byl v podstatě ateista *15* *15* *15*
          • Buddha byl ateista. Byl ale soucitný a nepovyšoval se, chtěl druhým pomáhat. Dnes se jeho učení pomalu rozvíjí jak na západě, tak i v Rusku a jeho zastánci mezi sebou politické debaty nevedou. Dávají přednost tomu, co lidi spojuje.
          • Buddha pochopil že On je Bůh a součást PRVOTNÍHO ZDROJE. Tím se vymanil z karmického procesu. Kdo to o SOBĚ nepochopí, ten je nadále hříčkou osudu a obětí karmy. Ale když tě to baví....v pořádku..... *4*
            • Buddha nebyl bůh, ani není žádný prvotní zdroj. Buddha rozvinul absolutní soucit, odstranil oddělenost a plně pochopil podstatu bytosti, o svůj poznatek se dělil s kýmkoli, kdo projevil zájem.
      • Jedinci podprůměrné inteligence a stiženému paranoidním bludem víry v jakýsi komunismus to může připadat jako blábol. *4*
        • Deset kliků "nesouhlasím" za tři minuty, pozor aby se klikací automat nezavařil. *2*
          • vanhorne
            "klikací automat nezavařil"
            V hlavnim stabu Spolku Pratel Putina sedi nekolik děžurných kteri jedou 24-7-365 a vsechno sleduji.Kdyz se nekde objevi podle nich politicky necorectni prispevek,okamzite telefonuji clenum spolku a ti i v nocnich kosilich sednou k pocitacum a zacnou zurive klikat button "Nesouhlasi" .Cili ano ve skutecnosti je to jenom bezmyslenkovity klikaci automat.
          • klikací automat, ty máš automat na blbost tak se nediv *1* *1* *1*
            • Ty jsi ta obsluha klikacího automatu? *1* *1* *1*
  • Největší novodobé zlo je komunismus. Ten má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých a udávají se i čísla vyšší. Komunismus se stal učitelem nacismu s nímž se pojil a vyvolal WW2.
    • takže lékař má dovču?
      • Ale ten tvůj už dávno umřel, co ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit