Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzala Německo útokem.Už jsou jich tam plné sklady.I haly bývalých supermarketů.Ale neřeknou dost! A tak v africké vesničce se už chystá i poslední pastevec koz na blahobyt u mámy Mekrel.Dav kobylek a vetřelců tady v EU klidně zastaví vlak, dokonce zastaví i pravidelná mezinárodní vlaková spojení. Mldí zdraví muži místo bojování za vlast, přicházejí parazitovat na systému.Ale tady není vůle ani někoho živit, ani za někoho bojovat.Co nevidět začne opačná vlna.Vlna systemového v y h á n ě n í.Už jsme vzdorovali jiným nájezdníkům.Tito použili svinsky mazanou lest.Vrátíme, všechno vám vrátíme!
  • EU se ukazuje v plném světle. Je to paskvil neschopný ničeho. Jen přerozdělování, určování výše produkce, nesmyslné buzerace......
    Je deklarována jednota která neexistuje.
    Jak se začnou nějaké problémy je k ničemu. Naopak problémy prohlubuje.
    Nyní musí státy problém placené migrace řešit samy. Schengenská dohoda je opět jen křeč, která je k ničemu.
    A .................................................
  • "Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker řekl, že dnešní krok Německa jen zdůraznil potřebu dohody."
    .
    A já doufám, že i ty Junckere spolu s Merkelovou budete jednou stát před Evropským tribunálem a budete se zodpovídat z toho, co jsme způsobili Evropě a jejím obyvatelům-.
    • Juncker s Angelou jsou dva největší hrobaři Evropy. Juncker nám dokonce dává za vzor Libanon, kde počet uprchlíků dosáhl čtvrtiny lilanonské populace. Takže podle Junckera bychom jich tu mohli mít ta nějakých slabých 150 - 200 miliónků.
  • No copak Němci, copak? Vždyť ještě před týdnem k vám Andělka zvala celou Afriku i s Asií a na oslavu přijetí uprchlíků jste pořádali lidové veselice (alespoň to tak prezentovala stranická média). Přece vás nějaký ten miliónek uprchlíků nezaskočí. Hlavně se zase nezapomeňte pustit do Maďarů, kteří jako jediní se snaží dodržovat právo a bránit hranici.
    • Jo jo, má to Anděla krátkou paměť, že jo...
      Ještě minulý týden se chvástala, že Německo může několik let, každý rok přijmout až 500 00 migrantů.
      Za pár dnů, řekla, že přijmou pouze ekonomicky silné migranty a teď couvá, jak se dá...
    • Nejdřív je Angela zve bez ohledu na počet a najednou zavírají hranice? A ví vůbec ten němec co chce?

      Alespoň že východní státy říkají neustále to samé.
  • Něčí plan na totální rozvrat Evropy se daří. Co bude dělat Německo, až za pár let ve volbách zvítězí strany napojené na islamské komunity? To že Německo nyní rychle zavírá hranice, je jen politický nátlak na ostatní země, aby aktivněji spolupracovali s Německem. A jen taková perlička. Když chtěli uzavřít hranice Maďaři, byl to projev xenofobie, v připadě Německa " je opětovné zavedení přechodných hraničních kontrol mezi členskými státy Schengenu výjimečnou možností, se kterou výslovně počítá Schengenský hraniční kodex v případech nouze. " prostě když dva dělají totéž, není to totéž.
    • Konfidentka islámu p. BM (Blbka M.) odvádí dobrou práci. BRAVO
    • Jasně, je to germánská bouda na rebely, co si dovolili odmítnout kvóty, tedy na nás, Maďary a Slováky. Adolfa zavře hranice a frustrovaní čmoudi, když se nedostanou do země zaslíbené, tak začnou dělat u nás bordel, jaký jsme tu ještě nezažili.
      • Poláci jsou nějak mimo dění,že...
  • Už se těším co řekne PEHE....hehe
    • Když Ti to napíšu, tak mne místní pravdoláskový guma zase zablokuje. .. Naposledy to trvalo tři dny a dodnes mi ten šmudlik blokuje smajlíky, takže se obávám, že cenzora tady dělá třináctiletej kluk, kterýmu platí internet táta.. ;-)
  • Je to k smíchu. Politické kolotoče, někoho pozvu na hody a potom mu zavřu dveře. Toto se nedá zastavit, tak se s tím smiřte. Když jsem zde napsal před několika dny, že se musí postavit ostnatý drát na hranicích, tak jsem dostal pouze negativní hodnocení. Myslel jsem si, že to přijde až příští rok, ale je vidět, že situace je daleko horší. Německo zavře hranice a stane se to, že uprchlíci půjdou přes Rakousko, Slovensko, Šumavu, západní čechy do Německa. Přijdou miliony a nikdo s tím nic neudělá. Zeman říká, nikdo Vás sem nezval, má pravdu, zapomněl říci kdo to začal, nikdo pravdu s politiků neřekne. Potřebují politické body do dalších voleb a pravda se říká těžko. Jsem zvědav jak Maďarsko bude utečence zavírat, kam je asi dá. Pár hodin bude stačit na to aby měly plné věznice. Co bude dělat s dalšími desetitisíce běženců to je otázka. Stane se to, že nakonec stejně otevřou hranice a nechají je jít kam chtějí. Přijde zima a může se stát, že jich plno nepřežije když se jim nepomůže. Řecko je plné běženců, Itálie to samé. U nás jsou lidé co těžko uživí svou rodinu, jak mohou uživit další hladové krky je mi záhadou.
  • Ale nejvyšší čas, kluci s těma hranicema.Kde to jsme, aby se tady vandrák promenádoval kde se mu zlíbí?I u nich v Africe se potulka po cizím území trestá.Nepomůže tajuplný úsměv trapné vysvětlování a už vůbec se nehraje na neznalost jazyka.Vandrácká verbež spoléhá, že když se obloží malýma smradama-všechno projde.TV reporterka přišla o místo, protože hadrákovi podrazila nohy.Nevím zda všichni ukázali celou situaci.Prostě smečka prorazila policejní kordon.A ona se spolu s ostatními snažila zabránit úprku neukázněného hadráka.Kdyby neměl malého smrada v náručí, jistě by mu přidali.Tady si nehrajeme jak v africké školce.Tady si bráníme svoje po léta těžce udržovaná a krví zaplacená území.A je pravdou, že maďarští kluci jsou nám zatím beznadějně příkladem!
  • bezregistrace
    a já se ptám "qui sont encaissement"
  • Do měsíce budou na našich hranicích i naši vojáci.
    • To by bylo fajn,ale ptám se když se od nás nedostanou do Němec kde zůstanou...?
      Takže je to takový dáreček pro nás?Takže bych moc nejásala a uzavřela hranice-hermeticky.
      Pěkně to vymysleli jen co je pravda.
      • Tak já nejásám, protože přítomnost našich vojáků na hranicích nic nezmění...dokud se na moři nezastaví vlny dávek chtivých proněmeckých nadšenců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit