Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Merkelová nejprve zvala uprchlíky a teď před nimi zavírá dveře.
    • Asi Merglové konečně došlo, o co vlastně kráčí! Pak musí otočit ! Jako ta korouhvička!
      Takové hloupé fígle a šmé na nás zkoušet! To se nedělá. A proto ani o běžence více!
    • divné že
  • No copak Němci, copak? Vždyť ještě před týdnem k vám Andělka zvala celou Afriku i s Asií a na oslavu přijetí uprchlíků jste pořádali lidové veselice (alespoň to tak prezentovala stranická média). Přece vás nějaký ten miliónek uprchlíků nezaskočí. Hlavně se zase nezapomeňte pustit do Maďarů, kteří jako jediní se snaží dodržovat právo a bránit hranici.
    • Jo jo, má to Anděla krátkou paměť, že jo...
      Ještě minulý týden se chvástala, že Německo může několik let, každý rok přijmout až 500 00 migrantů.
      Za pár dnů, řekla, že přijmou pouze ekonomicky silné migranty a teď couvá, jak se dá...
    • Nejdřív je Angela zve bez ohledu na počet a najednou zavírají hranice? A ví vůbec ten němec co chce?

      Alespoň že východní státy říkají neustále to samé.
  • to jim to strašné nadšení dlouho nevydrželo....
    • chtějí se o něj s námi podělit..

      www.youtube.com/watch...Kqq-n8
      pravdive.eu/modules.p...id=190
  • Něčí plan na totální rozvrat Evropy se daří. Co bude dělat Německo, až za pár let ve volbách zvítězí strany napojené na islamské komunity? To že Německo nyní rychle zavírá hranice, je jen politický nátlak na ostatní země, aby aktivněji spolupracovali s Německem. A jen taková perlička. Když chtěli uzavřít hranice Maďaři, byl to projev xenofobie, v připadě Německa " je opětovné zavedení přechodných hraničních kontrol mezi členskými státy Schengenu výjimečnou možností, se kterou výslovně počítá Schengenský hraniční kodex v případech nouze. " prostě když dva dělají totéž, není to totéž.
    • Konfidentka islámu p. BM (Blbka M.) odvádí dobrou práci. BRAVO
    • Jasně, je to germánská bouda na rebely, co si dovolili odmítnout kvóty, tedy na nás, Maďary a Slováky. Adolfa zavře hranice a frustrovaní čmoudi, když se nedostanou do země zaslíbené, tak začnou dělat u nás bordel, jaký jsme tu ještě nezažili.
      • Poláci jsou nějak mimo dění,že...
  • Nebylo by lepší opevnit mořeské cesty a každou loď nelegálních uprchlíků
    ihned vracet zpátky?

    Bylo ale EU o to nemá zájem. Někdo nám chce do EUropského kožichu
    za každou cenu nasadit Islamistické vši které se rchle rozmnožují a pak škodí.
  • že by se tady už někdo konečně probudil?
    • Tomu nevěř:-)
  • Je to k smíchu. Politické kolotoče, někoho pozvu na hody a potom mu zavřu dveře. Toto se nedá zastavit, tak se s tím smiřte. Když jsem zde napsal před několika dny, že se musí postavit ostnatý drát na hranicích, tak jsem dostal pouze negativní hodnocení. Myslel jsem si, že to přijde až příští rok, ale je vidět, že situace je daleko horší. Německo zavře hranice a stane se to, že uprchlíci půjdou přes Rakousko, Slovensko, Šumavu, západní čechy do Německa. Přijdou miliony a nikdo s tím nic neudělá. Zeman říká, nikdo Vás sem nezval, má pravdu, zapomněl říci kdo to začal, nikdo pravdu s politiků neřekne. Potřebují politické body do dalších voleb a pravda se říká těžko. Jsem zvědav jak Maďarsko bude utečence zavírat, kam je asi dá. Pár hodin bude stačit na to aby měly plné věznice. Co bude dělat s dalšími desetitisíce běženců to je otázka. Stane se to, že nakonec stejně otevřou hranice a nechají je jít kam chtějí. Přijde zima a může se stát, že jich plno nepřežije když se jim nepomůže. Řecko je plné běženců, Itálie to samé. U nás jsou lidé co těžko uživí svou rodinu, jak mohou uživit další hladové krky je mi záhadou.
  • Být Merkelovou, tak chodím kanálama. Být europoslancema, tak držím Angelu za ruku a jdu s ní....do hajzlu.
  • Ale nejvyšší čas, kluci s těma hranicema.Kde to jsme, aby se tady vandrák promenádoval kde se mu zlíbí?I u nich v Africe se potulka po cizím území trestá.Nepomůže tajuplný úsměv trapné vysvětlování a už vůbec se nehraje na neznalost jazyka.Vandrácká verbež spoléhá, že když se obloží malýma smradama-všechno projde.TV reporterka přišla o místo, protože hadrákovi podrazila nohy.Nevím zda všichni ukázali celou situaci.Prostě smečka prorazila policejní kordon.A ona se spolu s ostatními snažila zabránit úprku neukázněného hadráka.Kdyby neměl malého smrada v náručí, jistě by mu přidali.Tady si nehrajeme jak v africké školce.Tady si bráníme svoje po léta těžce udržovaná a krví zaplacená území.A je pravdou, že maďarští kluci jsou nám zatím beznadějně příkladem!
  • jen by mě zajímalo, co na těch hranicích budou ti strážci dělat..imigranti se zastavit nenechají, tak je budou likvid ovat nebo co?:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit