Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pička
  • Hodně ubohé je prostřednictvím spřáteleného soudce zakázat řádně nahlášenou zákonnou (a v souladu s ústavou) stávku. Odvolání k vyššímu soudu bude pro odboráře samozřejmě úspěšné, protože soud rozhodl naprosto jasně protizákonně. A v jaké zemi to jsme, když zde soudy rozhoduují v rozporu se zákony podle toho, co si přeje Kalousek??? Proti tomu je ČŠtěchovo (ostatně v takové situaci) nezbytné vyjádření úplně bez problémů. To, že se nelíbí ODSáckým gaunerům, ktzeří si myslí, že už v zemi není demokracie, ale jejich diktatura, je logické.
  • Soudružko ( omlouvám se komoušům za to přirovnání) Němcová. Ani ve snu Vás zřejmě nenapadlo, že za tuto situaci můžete Vy a celý ten Váš pravicový spolek. Kdyby jste celá ta léta po roce 89 nerozkrádali tuhle zemi, nechovali se arogantně k lidem a vševědoucně asi by to tak dneska nebylo. Při Vašem charakteru je ale zbytečné Vám a tomu vašemu spolku něco podobného říkat, protože to ani nepochopíte. Tak alespoň tolik. Buďte raději zticha a nepoučujte druhé. Nemáte na to
  • Paní Němcová nás nezajímá co chcete vy,my chceme konečně důstojné žítí a práci.Proto podporujeme stávku a nenadávejte odborářům do bossů, konečně někdo dostal odvahu a dává to najevo a my lidi za něma stojíme.
  • Rozhodně až se národ vyřítí do ulic s" pádným argumentem v ruce",tak se nebude ptát Němcové jestli se jí to líbí,nebo ne.Jestli nějaká strana přes dvacet roků pomáhá rozkrást a zbídačit tuto zemi,tak ztrácí právo si dnes "nějak vyskakovat".
  • Zajímavé, že podobně nekomentovala i Klausův komentář - se stávkujícími bych se rozloučil a jako vláda, premiér a primátor bych jednal razantněji, osobně v tom nevidím žádný rozdíl, jen mi chybí stejně odsuzující komentář páně Němcové a spol
  • Štech se vyškrabal do politiky za odborové peníze a ještě toho mnoho neudělal. To že najednou jaksi fandí jsou jen prospěchářské mimikry.
    Pokud má Němcová obavy je to předčasné, rvačky teprve přijdou. Celá její strana s tátou Tunelem si ještě vyzobe co navařila. Konec konců čtverečkovaný vzduch si zobli všichni prezidenti v životě po Gottwaldovi počínaje. Zápotonda a Novotný za Němců, Svoboda domácí vězení za komoušů, totéž Husák, Havel taky a na Ješitu I. se čeká.
  • pan Štěch v sobě nezapře odboráře, je to z jeho strany a funkce kterou zastává hodně ubohé
  • Pane to koukáta na naši Mirku, ta to tomu socanovi dala. Vona naša Mirka má na to visoky školi a proto je tou přecedkyni parlamantu.
  • Štěch-Neštěch. Tuto situaci vyhrotila tato evidentně neschopná vláda,která žije v domění,že má patent na domokracii. Korunu všemu dala soudní obsílka. Nečasenko neví,co s tím,tak hrozí vším
    možným. Měl jsi hochu zůstat u tý atomový fyziky. Politika ti dělá zjevné potíže.
    • Já si myslím, že mu dělá potíže vše. I ta jederka. Pokud by to bylo eso v oboru, tak by od toho neodcházel svazáček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit