Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé je, že negrofilové nazývají své odpůrce jako populisty, extrémisty , xenofoby atd ?
    Myslím si, že je to spíše naopak, protože, pokud někdo adoruje zasvinění své země , tímto odpadem , já osobně ho považuji za zločince nebo za šílence.Po celém světě, téměř v každé zemi se setkáme s tím jak tito obohacovači žijí. Špína, nemoce, no go, kriminalita, incestní vztahy a tomu všemu kraluje lenost a nepřizpůbosobivost.Myslím si, že bychom měli respektovat přírodní zákony a smířit se s tím, že to co se neuživí, nepřežije. Dovážení toho, co si do Evropy dovážíme je asi tak stejné, jakoby si zahradník nosil krtky do záhonů.
  • neopomenula Hlupani z Berlína připomenout při gratulaci nebezpečí zvané Alternativa. Bohušu Bohušu je dobře že jsi se vyprofiloval. Se nediv že máte srandovní průzkumy nevolitenosti. Musíš se naučit říkat pravdu. A to, že jsme tady všichni moc rádi, že se konečně našel někdo , kdo nazývá důležité věci v Německu pravými jmény. A že pomalu ale pečlivě se připravuje vyhnání mohamedánů z EU. Ale pečlivé!
    • To Kalousek taky říká pravdu a nazývá důležité věci v České republice pravými jmény, a přesto není oblíben.
  • Odmítá také slova německé kancléřky Angely Merkelové, která v minulosti prohlásila, že Evropa vy zvládla mnohem větší počet migrantů. „je to velmi jednoduché. Pokud se podíváte na žadatele o azyl, uvidíte, že 90 procent z nich skončí na dávkách," tvrdí.
    Dokud nebude trasa přes Středomoří uzavřena, „musíme využít všech možností ochrany našich hranic," řekl v rozhovoru ministr vnitra. Rakousko podle něj potřebuje efektivně deportovat ty, kteří nemají na azyl nárok, rozvinout policejní síť a zorganizovat pohraniční stráže, aby měly úřady přehled, kdo vlastně přichází.
    TOHLE JE REALITA A NEJDE O POPULISMUS ALE O PRAVDU, MIGRACI JE TŘEBA ZASTAVIT A NE JAK POMATENÉ VEDENÍ EU POŘÁD TVRDÍ,ŽE JE TŘEBA BRÁT DALŠÍ A DALŠÍ !!! ZATÍM MUSÍ BÝT NĚKDO KDO CHCE EVROPU EKONOMICKY ZNIČIT !!!



    Zdroj: http://moneymag.cz/aktuality/8585-rakousky-system-je-ochromen-vetsina-uprchliku-konci-na-socialnich-davkach
    • A ten někdo je...nespěchejte, odpověď si rozmyslete.
  • Vidím tam chybu v titulku. Populista je ten, kdo slibuje něco, co nemůže splnit. Např. že se migranti začlení, že budou pracovat na důchody, že to společnost zvládne.
    Z tohoto pohledu jsou populisté spíše ti vítězové.
    Mají v tom ti propagandisti pořádný zmatek.
    • Nebo spíše ten, kdo se snaží dostat ke kormidlu, eventuelně se u něho udržet, tím, že formuluje nálady lidu, kterým naslouchá. Nezřídka je to tak, že pro onu požadovanou náladu sám umě vytvář živnou půdu (viz panický strach z islámu v České republice).
  • Vivat AfD!!! tak v příštích volbách dvojnásobek!!
  • se i pomatená sluníčka proberou a v pudu sebezáchovy budou stále častěji volit krajně pravicové, xenofobní a populistické strany. Anebo podlehnou nenávistné a zrůdné ideologii islámu , který neuznává rovnost lidských práv. Islám by měl být postavem mimo zákon.
  • Do dvou let přijde další ekonomická krize a jelikož nás naše minulá i současná loutkogarnitůra přikurtovala k Nemecku pupeční šnůrou ,tak nejenže se z toho possereme ,ale ještě navíc se z toho budeme dalších deset let vzpamatovávat.Největší průůser je ekonomická závislost a provázanost s jedním státem..stejně tak ,jak tomu bylo kdysi s bolševickým svazem, tak ted je to s Německem...a tohle se nám vymstí...nejvíce na to dojedou průmyslové oblasti...
    • Tak tuhle futurologistickou odvážnost (už jí jenom chybí předpovězení války) si uložím. Za tři roky uvidíme (co už, dávám Vám o rok víc), jak se Vám to povedlo.
  • Největší populisté jsou média a vládní politici.
    Každý kdo chce vystoupit z EU je prý populista. Proč? Je to legitimní názor.
    Evropské státy existovaly i před EU a mohou existovat i bez EU. EU není Evropa.
    Kdo nechce muslimské migranty je prý Islámofob. V tom případě ten kdo muslimské
    chce je po sebevraždě toužící blázen protože muslimská ideologie chce zničit
    vše co si v evropě představujeme pod právem, svobodou, lidskýma právama atd.

    EU není demokratická protože referenda nepřipouští. Proč by Katalánsko nemohlo rozhodnout že chce být samostatné? Madrid zcela jasně potlačuje demokracii. a nesvádějte to na Putina . IRA, ETA a jiné organizace v evropě existovaly dávno před tím než se Putin narodil. Demokracie je prý vláda lidu. Pak ovšem potlačování práva na referendum nemá s demokracií nic společného.
  • Gratuluji Afd k dobrému výsledku. A sem rád, že Schulz asi nebude ve vládě. I tak nás ale čeká eurofilní koalice CDU+FDP+Zelení. Je to sice lepší než koalice CDU+SPD, ale furt dost špatné. Takže čekejme v Německu další 4 roky multikulturalismu, větší integrace EU a boji proti takzvané radikální pravici - teda utahování šroubů. Také čekejme, že se nám bude snažit Německo tyhle hodnoty také vnutit. Důvod proč Merkelová vyhrála, i když si pohoršila bylo, že Německá ekonomika šlape dobře - i díky nám. Takže spojme se s Polskem a Maďarskem, to je jediná šance. Pokud se spojíme vrámci V4 možná si na nás Němci netroufnou. Němci jsou na východních zemích stejně závislí ja mi na něm. Takže bychom se měli k Německu chovat asertivněji.

    http://www.epshark.cz/clanek/128/druhy-hospodarsky-zazrak-srn
    • Rozumná řeč
      • Jen pokud je Vám ta řeč názorově blízká. Jinak čistě další pohled na věc, nic víc.
  • Není to špatný výsledek,ale 13% není taky špatný s tím se dá již něco dělat.Teď jsme na řadě my.Okamuro drž se!Dost bylo demokratického svinstva.Doufám,že se plošně nepřidá žádnému v Rumburku z OSPODU a dopravě na tamním Obecním úřadě je tam špína a je potřeba tuto přestupkovou komisi vyčistit,že pí. magistro?Doufám,že muti pošle za vyhnané krajany do těchto míst běžence,kterých mají plno a zničené a jim ukradené majetky pány zednáři Benešem a další chátrou se tam nastěhovanými po válce.Je to tam svoloč a není náhodou rozkrádačka severozápad.,kdo se tam po válce nastěhoval.Ještě budeme vzpomínat na pracovité krajany ze Sudet.Myslím,že to již muti navrhla Sobotkovi.Proto se moc neradujte.
    • Toto je dobrý příklad Okamurových voličů. Čest mu opravdu nedělají. Ostatně on o ni ani nestojí. Hlavně být alespoň trochu někým oblíben.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit