Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moc se vám to tam povedlo a všichni vám tady držíme palce. V celé EU se věří že splníte náročné úkoly na vás kladené. A to vyfičet Hlupaňu z Berlína a vyhnat přivandrovalce z gumových člunů. A to dřív než se to tam poskáče mezi sebou a začne se to množit jako tasemnice! Mohamedány nemá nikdo rád a tady zabrousili špatně. Moc špatně!
  • pokud má Afd 13%, tak naše SPD bude mít jednou tolik /26%/, *7* *1* nebot' jsme jednou tak chytřejší !!!! *1* *1* *1*
  • Ano, EU reformovat, ale ne podle představ nynějších "vládců". Ti jsou jako bývalí komunisté, kteří hlásali "kdo nejde s námi, jde proti nám", a tak každý, kdo má jiný názor, než ONI, jsou xenofobové, rasisti, populisté a co já vím co ještě jiného. A že prý demokracie hlavní pilíř jednoty EU. Kulové. Velcí tohoto světa vždy chtěli, aby bylo vše podle nich, proto se není co divit, že vše opět půjde podle Merkelové a naivních Němců, kteří si ji opět zvolili do čela. Ke škodě jejích i nás všech. A Macron, ten bude jenom takový přicmrndávač, jako doplněk Merkelové.
  • Člověk by si mysle, že když je u nás demokracie, tak novináři použivají při psaní článků vlastní rozum. A jak vidím, tak centrální cenzor poslal všem redakcím stejný článek, který vy také otiskujete. Že se nestydíte vy špíny.
    • chce to přestat přemýšlet komunisticky. Cenzuru jste zavedli a tvrdě uplatňovali vy komunisti. Tak nepodsouvej vaše špinavosti jiným. S tím článkem asi jiní souhlasí a tak ho převzali. Sám s tím souhlasit nemusíš.
      • Vidíš, mám pravdu, když tvrdím, že kdo má jiný názor, než ten Merkelovský, a Ty její máš, že je xenofob, rasista, populista, a podle Tebe ještě i komunista. Pravý demokrat *1*
      • by se od dnešních manipulátorů mohli učit. Dnešní demagogie je už překonala.
        • Logicky. Jednou z hlavních vad komunistů bylo, že byli HLOUPÍ gauneři, (proto to taky nefungovalo) - podívejte se na Jakeše, copak takový boží hovádko může něčemu vládnout? To dnešní gauneři hloupí rozhodně nejsou, proto taky mají lepší výsledky... a "uvěřitelnější", lépe fungující demagogii.
  • Gratuluji Afd k dobrému výsledku. A sem rád, že Schulz asi nebude ve vládě. I tak nás ale čeká eurofilní koalice CDU+FDP+Zelení. Je to sice lepší než koalice CDU+SPD, ale furt dost špatné. Takže čekejme v Německu další 4 roky multikulturalismu, větší integrace EU a boji proti takzvané radikální pravici - teda utahování šroubů. Také čekejme, že se nám bude snažit Německo tyhle hodnoty také vnutit. Důvod proč Merkelová vyhrála, i když si pohoršila bylo, že Německá ekonomika šlape dobře - i díky nám. Takže spojme se s Polskem a Maďarskem, to je jediná šance. Pokud se spojíme vrámci V4 možná si na nás Němci netroufnou. Němci jsou na východních zemích stejně závislí ja mi na něm. Takže bychom se měli k Německu chovat asertivněji.

    http://www.epshark.cz/clanek/128/druhy-hospodarsky-zazrak-srn
    • Rozumná řeč
      • Jen pokud je Vám ta řeč názorově blízká. Jinak čistě další pohled na věc, nic víc.
  • Největší populisté jsou média a vládní politici.
    Každý kdo chce vystoupit z EU je prý populista. Proč? Je to legitimní názor.
    Evropské státy existovaly i před EU a mohou existovat i bez EU. EU není Evropa.
    Kdo nechce muslimské migranty je prý Islámofob. V tom případě ten kdo muslimské
    chce je po sebevraždě toužící blázen protože muslimská ideologie chce zničit
    vše co si v evropě představujeme pod právem, svobodou, lidskýma právama atd.

    EU není demokratická protože referenda nepřipouští. Proč by Katalánsko nemohlo rozhodnout že chce být samostatné? Madrid zcela jasně potlačuje demokracii. a nesvádějte to na Putina . IRA, ETA a jiné organizace v evropě existovaly dávno před tím než se Putin narodil. Demokracie je prý vláda lidu. Pak ovšem potlačování práva na referendum nemá s demokracií nic společného.
  • ale pro Němce to může být naděje, že jednou možná nebudou cizinci ve vlastní zemi.
  • Óóó mein Allah akkbar, kdo to vyhál, (dříve ó mein Gott, ale né Karel). Koho pozve vítězka voleb nyní, prý jsou na řadě lidožrouti,
  • se i pomatená sluníčka proberou a v pudu sebezáchovy budou stále častěji volit krajně pravicové, xenofobní a populistické strany. Anebo podlehnou nenávistné a zrůdné ideologii islámu , který neuznává rovnost lidských práv. Islám by měl být postavem mimo zákon.
  • Vidím tam chybu v titulku. Populista je ten, kdo slibuje něco, co nemůže splnit. Např. že se migranti začlení, že budou pracovat na důchody, že to společnost zvládne.
    Z tohoto pohledu jsou populisté spíše ti vítězové.
    Mají v tom ti propagandisti pořádný zmatek.
    • Nebo spíše ten, kdo se snaží dostat ke kormidlu, eventuelně se u něho udržet, tím, že formuluje nálady lidu, kterým naslouchá. Nezřídka je to tak, že pro onu požadovanou náladu sám umě vytvář živnou půdu (viz panický strach z islámu v České republice).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit