Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusové mají zbraní dostatek a kdykoliv bylo potřeba, zvládli technologie a vyrobili si co potřebovali. To rozhodnutí bude mít za následek pokles německé ekonomiky, které Rusové podpoří ještě vypověděním německých firem z Ruska. (A toho by naše vláda měla využít - bohužel je to nenapadne. Ale obchod je obchod)
  • Celkove podtrhnuto a secteno, Putin opet vyhrava... *3*
  • Prázdné gesto!

    Čína se chová v tomto sporu správně. Drží se stranou a nikoho nepodporuje. Tím si nechává
    otevřené dveře pro obchodování se všema stranama sporu.
    Čína do obchodu netahá morálku nebo ideologické hlouposti jako Západ. Havel volal
    po opuštění zahraničních trhů ve jménu lidských práv - Západ tomu zatleskal a pak
    hned naše podniky na trhu nahradil.
    škoda že nemáme moudré vedení jako Čína ale EU hejery Zaorálka s Dientsbierem.
    • Kdyby Gorbačov nebyl naivní a úplatný blb tak to řešil stejně jako Čína , protože už tehdy Čina jasně ukazovala jakým směrem se bude ubírat a jak z toho bude profitovat a že jí do toho nikdo ze západu nebude kecat. . A dnes státy bývalého východního bloku nemusely být koloniemi západu.

      Jen si vzpomeňme na demonstrace na náměstí Nebeského klidu v r. 1989 - Masakr na náměstí Nebeského klidu bylo násilné potlačení lidového povstání armádou v čínském hlavním městě Pekingu mezi 15. dubnem a 4. červnem 1989. Na čí popud a kdo to tam tak pěkně vyvolal, nebyl to náhodou západ? Jejich disidenti pěkně zaplacení dolary a eury? Tak to dělají všude.

      Demonstrující požadovali demokratizaci společnosti, stejně jako se tomu dělo ve stejné době ve východní Evropě. Protesty ukončila armáda. Kdyby to tehdy Čína neudělala, tak by vznikla občanská válka podporovaná západem tak jako v Jugoslávii a jako nyní o to usilují na Ukrajině, jako na Blízkém východě. Pořád stejný scénář. A kdo za to může? Rusové určitě ne. Proto v pondělí Gorbačov Putina s Krymem podpořil, protože dobře vidí, jak si s ním západ akorát vytřel zadnici jako s toaletním papírem. Západ porušil neutralitu , kterou měl v bývalém východním bloku dodržet. Tak ať západ dnes drží pusu. Jasně uklázali , co jsou zač.
      • Velmi zjednodusene, ale na te urovni odpovidajici.
    • Zahranicni politiku CR vede hlupak, ktery nedokazal ani zvladnout prvni rocnik normalni VS a musel se upsat specializovanemu studiu marxismu-leninismu, a to v dobe normalizace, kdy uz kazdy vedel, ze ruda mafie i jeji ideologie jsou zlocinne. Co dodat?
      • Hlupáky máme kam jen oko dohlédne a všichni musí skákat jak maňásek černoušek v rukách Bilderbergů za oceánem píská včetně pip-y Angely a celého bruselského politbyra, protože je hodný a demokratický strýček SAM všechny pěkně odposlouchává, aby náhodou neudělali nebo nerozhodli něco jinak, než si strýčánek Samíček přeje a diktuje. TO je totiž ta úděsná realita. Jediným kdo neskáče je Putin a vláda Číny. Proto ten rachot. I japonský premier je jejich skvělým poskokem. Tak co chcete? To jsme si po sametovce opravdu hooodně pomohli.

        A to tu ještě vřeští giga zloděj Rittig na adresu žalobce, že by se měl léčit. Takový šmejdi tu mají zelenou, rozkradli co se dalo, zatímco za toho hrozného totáče za krádeže seděl a dnes ho mafiánští a uplacení soudci vždy pustí. To je ta demokracie a svoboda a právo v praxi. Lidi dole žádné a nahoře všichni i za gigazlodějiny beztrestní. Jediné řešení asi to na majdanu - snipeři.
  • Hitlerova vysnena rise se zlobi, ze "Drang nach Osten" opet nevysel. Asi jako ratlik: steka, hrozive vrci, ale nekouse... *1* *1* *1*
  • Rusko se klidně bez výcvikového střediska obejde ale co Německo které potřebuje každý eur a co jeho nezaměstnanost. To všechno Merklová jistě ví, ale EU zklamala Ameriku v úkolu o získání Ukrajiny pro svoje americké zájmy a tak teď musí EU pikat politicky i ekonomicky. Američani do tohoto projektu přece dali miliony dolarů a teď nic. To si Obama nenechá líbit a když nemůže na mocné Rusko tak vypráská nohsledy.
    • Přesně tak a protože Německo nemá takové dluhy jako USA a jede slušně v recesi, tak jim USA vědomě zatly tipec. A Německo bude moci akorát kvantitativně uvolňovat jako USA, což je cesta do pekel. Nikdo z "ne-mocných vládců" EU se bez strýčka Sama , tedy Bilderbergu ani neu .... Také je proto tak pěkně všechny odposouchává a nepomůže jim žádná , ani ta nejšpičkovější technika, že by se tohoto odposlouchávání zbavili, tak to i Putinovi vysvětlil Snowden . Nejbezpečnější je jen papír. . Bývalý premier Schréder to ví moc dobře, proto nyní pěkně pracuje v Rusku pro Putina. Vynošená nosnice z německých drůbežářských farem Angela může akorát zobat zrní co jí černoušek nasype a skákat musí , jak černoušek a Bilderberg píská. a pod touto taktovkou celá slavná bruselská EU.
  • KIMCID
    Jaké Německo?Po roce 45. každej druhej němec co se narodil v německu má za otce ruského vojáka *1* *1* *1*
    • Může být rád, že ne amerického.
  • A další nezaměstnaní na obzoru v celé EU .Takže lidičky hezky demokraticky na pracák.Ten Vám sice nepomůže,ale demokraticky můžete kupovat banány a prošlé zboží. *1*
  • cenzor!!!!!!!blokli mě
  • Končím spolupráci s nato, usa a eu!
    • Díky Bohu, je o jednoho rusáka fašistu méně
  • Rusko ma potencial a ted ma prilezitosti toto realizovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit