Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Utekl pan Varyš z psychiatrické léčebny nebo je jenom plný ubohé zášti? Spousta zastupitelu z byvalych stran měla malou měsíční odměnu a k tomu další bakšiše za Open Card, tunel Blanka a spostu jiných špinavých kšeftů. Piráti do toho jdou ostře a nekompromisně!
    • Dede, blbe, Piráti jsou na tom jako zločinecká organizace Magorů, ve službách trpajzlíka
      s poškozeným mozkem a jeho kamarádů + 1.
    • Dede, blbe, Piráti jsou na tom jako zločinecká organizace Magorů, ve službách trpajzlíka
      s poškozeným mozkem a jeho kamarádů + 1.
  • Ano pratele bezpochyby mohu se povazovat za ELITU - vysokoskolke vzdelani (VS) dva svetovy jazyky vysoky prehled napr. v politice a vubec vseobecne a nadprumerny inteligentni koeficient IQ!!! A dale pak velmi simpaticky clovek PODNIKATEL s vysokymi vydelky s vlastni vilou bazenem luxusni AUDI ano muzou si KOMOUSI psat a minusovat jak chteji ale Bc. Jaroslav K. je na SPICI spolecnosti kdezto oni jsou spolecne s DUCHODCI cigosi a sockama SPODINA!!!
    • Nadprůměrné IQ? Jste rovněž členem M-ČR jako já? Napište prosím Vaše ID, třeba se setkáme na interní diskuzi Mensy. *3*
    • Ano, IQ tykve, to je tvoje nepřekročitelná mez.
    • a vypucuj mi boty, a potom mi přines kafe! Alina
  • KOMUNISTI jsou hnus!!! *11* *12*
    • a nejhorší jsou ty v ANO bude líp
    • Bc-jako bukvice,K jako K O K O T a VS jako vypatlaná svolodž,že ty kašpare *1*
    • ...a podnikatelé tvého typu jsou zloději.
  • Pověs si svého komušistu; zabráníš válce, a podpoříš mír!
    • a pověsíš-li si svého Tečku,zachráníš Tiscali
  • A co na to lžou fašisti z KSČ?
    • fašisti z KSČ nalezli k estébákovi do ANO bude jim tam líp *3*
  • KSCM jako protidemokraticka strana zalozena na nenavisti a okradani musi byt ZRUSENA!!! *10*
  • CCCP = fašistický vřed naší planety!
    • CCCP a Mattoni už nenííííííííííííííííííííííííí - Honzo-tečko, sklerotiku.
  • Je snadné napsat hanlivý článek a naházet na druhé sr.čky. Autor by měl v tom případě přímo dokázat svá tvrzení - jmenovitě a přesně, jinak jde o pomluvu a šíření zla. Můj 18-letý syn také kandidoval za Piráty (mimochodem - kdo četl jejich program, musí z velké většiny souhlasit) - a musím smeknout, jak široké má znalosti v oblasti politiky a práva, možná větší než mnozí páni poslanci. Dnešní mladí jsou dále, než jsme byli my starší, neměli jsme takový přístup k informacím a za starého režimu existovaly nepřekročitelné brzdy, bez vstupu do KSČ prostě člověk na funkci nedosáhl, a to ani na tu nízkou, v zaměstnání. Výrazem starého blbce je pak označit tyto mladé za fracky a společensky je znemožnit. Pravdou je, že Piráty se snaží zničit několik etablovaných stran, jsou pro ně nepříjemnými aktivisty a berou jim hlasy.
  • jen by me zajímalo jak si vedly ty *urvy v roce 1989 co se dostali k moci. to se psalo jinak!!
    jaci to nejsou DEMOKRATI!
    • U moci jsou už od roku 1946 do dnes komunisti. Proto to tady tak vypadá!
      • nemam slov pro takovy de*enty
  • Pověs si svého komušistu; zachráníš majetky a životy lidí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit