Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Utekl pan Varyš z psychiatrické léčebny nebo je jenom plný ubohé zášti? Spousta zastupitelu z byvalych stran měla malou měsíční odměnu a k tomu další bakšiše za Open Card, tunel Blanka a spostu jiných špinavých kšeftů. Piráti do toho jdou ostře a nekompromisně!
    • Dede, blbe, Piráti jsou na tom jako zločinecká organizace Magorů, ve službách trpajzlíka
      s poškozeným mozkem a jeho kamarádů + 1.
    • Dede, blbe, Piráti jsou na tom jako zločinecká organizace Magorů, ve službách trpajzlíka
      s poškozeným mozkem a jeho kamarádů + 1.
  • Lol, co to je za trpný článek? Nula informací jen nadávky zřejmě zakomplexovaného autora... ted mě zajímá jestli je to zaplacená reklama nebo jen autor je jen trošku mimo.
  • ty jsi ten pomatenec s těma mučírnama.Z Bohnic, co?Už to s tím připouštěním ke klávesám tam přehánějí.Běž se léčit! Ale zas - krasná je tvoje bezmoc s tím něco udělat.Jen tady tupě štěkáš a vyhryzuješ.Nic naprosto nic s tím neuděláš.To už je úděl lůzy z ulice.
  • ozdravení morálky a spravedlnosti celého národa morálně zdecimovaného 75-ti lety nepřetržitého morální bahna, veřejné popravy na náměstích pod gilotinami tisíců a tisíců POLITICKO-PODNIKATELSKÝCH KRIMINÁLNÍKŮ, ZLOČICŮ A VLASTIZRÁDCŮ. Začít se může u ZLOČINCŮ Klause, Kalouska, Grosse, Tupolánka, Drábka, Nečase, Langra, Janouška, Rittiga atd. atd.
  • ČSA jsou přímo typickým příkladem jak 25-ti letý ZLOČINECKÝ PROTINÁRODNÍ SYSTÉM POLITICKO-PODNIKATELSKÝCH KRIMINÁLNÍCH ZLOČINCŮ A VLASTIZRÁDCŮ vytuneloval,vyrabooval a nakonec zbytky vyhlášených prosperujích národních firem, které vydělávaly miliardy USD nám všem prodal za zlámanou grešli jejich konkurenci na faktickou likvidaci. ČSA jako jedna ze dvou nejstarších národních evropských aero dopravců provozovala do počátku 90. let na 60 velkých proudových dopravních letadel a létala na všechny kontinenty s vynikající kvalitou a bezpečností. Dalším ještě obludnějším příkladem je bývalá Československá námořní plavba n.p., která provozovala největší flotilu velkých zaoceánských lodí na světě u vnitrozemského státu, jakým bylo Československo. ČSNP vlastnila a provozovala 18!!! velkých zaoceánských lodí v hodnotě několika miliard tehdejších Kčs, které vydělávaly přepravou zboží po celém světě stovky milionů USD ročně nám všem. Dále zajištovala přímý nákup surovin potřebných pro národní hospodářství přímo u výrobců bez zprostředkovatelů. Pak přišel ZLOČINEC KLAUS a Viktor Kožený zvaný Pirát z Prahy a fakticky přes noc "zprivatizoval" zdarma ČSNP a obratem pod cenou a hlavně rychle rozprodal všechny NÁRODNÍ zaoceánské lodi zahraničním rejdařům...
  • Dejte jim šanci.Nechte je být,jsou mladí ať ukážou co umí.A přestaňte je hned od začátku kritizovat.Jsem dost stará,ale myslím si,že každý by tu šanci dostat měl.Když si myslí ,že něco dokážou,ať nás o tom přesvědčí.To co nám předvedli 25 let ti, co se tam neustále válejí po poslaneckých lavicích ,myslím ,že už stačilo.Čas se nedá zastavit a mladí se chtějí už projevit.
    • Tentokrát souhlas. Ať jenom nekritizují od TV a u píva a pořádně si namlátí "držtičky". Na vojnu na zbytečné 2r. nemusejí. Ne všichni, ale některé co znám jsou jenom "rozmazlení frackové".
    • je čistej SATANISMUS!!!!!!
      Tribunál svědomí shledal Papeže Františka vinným z obchodu s dětmi, znásilnění a vraždy
      Podle tajných dokumentů z vatikánského archivu provádějí vysocí církevní hodnostáři rituální oběti novorozených dětí, při nichž pijí krev obětí * Výjimkou není ani současný papež, ani „svatý“ Jan Pavel II. * Ratzinger prý právě kvůli důkazům o své účasti na tomto rituálu odstoupil * Globální elita pořádá v soukromých lesích hony na lidi – jako kořist slouží pohřešovaní teenageři * Politici, členové královských rodin a vysocí církevní papaláši jsou p členy satanského kultu

      http://www.osud.cz/tribunal-svedomi-shledal-papeze-frantiska-vinnym-z-obchodu-detmi-znasilneni-vrazdy
    • pro věřící:
      Bůh byl "stvořen" lidmi a vychází z jasného efektu, který je vyvolán tím, že realita je složitější, než je sto lidský mozek pochopit v souvislosti, všechna naše vědecká zjištění a filosofické konstrukce jsou pouhé útržky a fragmenty reality, jsou namíchány skutečnosti faktické i mylné. Lidská mysl má v případě překročení hranice pochopení vyvinutý obranný mechanismus, je jím takové to metafyzično, záhadno, při vyslovení slova jako bůh, smrt, nekonečno… Tohoto využili různí nejprve jedinci, kteří se snažili vykládat něco, co nelze ověřit ani dokázat a vzhledem k tomu, že našli široký okruh posluchačů a posléze i stoupenců, vznikl kolem všeho postupně, řečeno dnešní terminologií byznys, ( v dnešní době vidíme stejný efekt na různých kartářích a věštcích, kteří nalézají dostatek obětí k odsávání jejich prostředků/ uspokojování potřeb metafyzična),který osádce pirátké lodi, zvané církev zajistila pohodlný život a pěkný příjem, vše je vidět na venkově, kdy mnohdy přebubřelé kostely (neodmítám jejich architektonickou hodnotu), v kontrastu s malými domky vesničanů. Je to v podstatě nacucaný parazit na vyhublém těle své oběti. Tento parazit Postupně infiltroval společensko-mocenskou organizaci, nebylo to nic složitého, neboť se obojí vyvíjelo současně, církev se stala nedílnou složkou společnosti a její chapadla se napojila na důležité čí významné lokace, začala kontrolovat narození člověka (křest), spojení dvou jedinců (svatba), i smrt. Tzv. bůh začal kontrolovat lidskou společnost, tak jako virus kontroluje buňku kterou napadl, náboženské učení začalo kontrolovat i mozky svých obětí, například vyvolání pocitu viny, za věc tak přirozenou jako je pohlavní pud….. tragické je, že i v dnešní společnosti zůstávají zakotveny a jsou příjímány pravidla či hodnoty, které jsou pouze pasteveckými psy, kteří mají sehnat stádo oveček dohromady, rozuteklé ovečky jsou přece těžko ovladatelné, tyto tzv. memy fungují v sociálním mechanizmu a ovlivňují dění ve společnosti. Zkrátka církev, náboženství, bůh, a různí vykladači jsou sociální nemocí, virem, parazitem…..
      Co to je víra?? Otroctví ducha, kdo uvěřil podlehl nemoci.
      Co to je láska??? Pouze emise chemických látek v mozku, za účelem splnění nějakého účelu.
      Co je to naděje?? Blud, mýtus, křečovitý stav mysli, utkvění na nějakém požadavku, například slib posmrtné existence v edenu, ideální, nelze ověřit stejně jako zpochybnit, nelze dokázat podvod.
      Bůh??????
      Jedná se největší podvod v dějinách existence lidstva, civilizace, rafinovaná loupež za bíleho dne!!!
  • KIMCID
    staré strany nemají nové rády tak házej špínu
  • ono je nejlepší,když nenažranec vyvřískává o nenažrancovi,super.
  • A zas tady vítáme vyhrožovače s katovskýma mučírnama.Bingo! Pěkné je že tam u vás v Bohnicích máš přístup na net jen dnes.Je třeba poděkovat personalu a upozornit aby ti ubrali tak 1m řetězu jak jsi přikantovaný k ústřednímu topení.
    • Právě zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,může zachránit Česko od státního bankrotu.Se starými lumpy,kteří Česko dotlačili na pokraj státního bankrotu,musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Takové blby,jako jsi ty,v blázinci živit nebudem.Ty hned ,po dopadení,odporazíme,co nejkrutěji,na katovských mučírnách.
  • Tak navrhni reseni.Rekni nejakou nosnou myslenku.Zatim tady hloupe prskas kraviny.To dokaze zak v pate tride.Rozhodne nejsi asi zadny myslitel.Blbost ti kvete i usima - ale na co si tady jako hrajes?Takze ty nejchytrejsi - zalez mezi sve tam pod most a tam nadeluj takove rozumy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit