Přejít na výpis diskuzí
Není dárek jako dárek. V diplomacii může mít obrovský význam i maličkost
1.7.2017 | red
63 příspěvků
-
Pěkné, můžeš se tam odstěhovat soudruhu BTW. *15*
-
https://www.novinky.cz/cestovani/442363-na-krymu-stoji-zamek-jako-od-disneyho-neznicilo-ho-ani-zemetreseni.html
-
Zapomněls jsi troubo doplnit rusko,čínsko,britské a rakouské. *1* *1* *1*
Ty musíš mít sakra malého piňdoura že se tu furt dokola producíruješ se stejnýma plkama *1* *1* *1* *1* -
Tka, tak. máte 100...00.00% pravdu. Lépe současný stav na pražském hradě nelze vyjádřit- To podlé, rusácko-číňanské hov.do je schopno úplně všeho.
-
To bude takoví zloděj jako falešný Talos *3*
-
http://www.securitymagazin.cz/technologie/video-ruska-vojenska-laborator-predstavila-bojovy-oblek-jako-z-hvezdnych-valek-1404056639.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
-
I já ti moc fandím a byl bych rád, kdyby si svým vrozeným důvtipem dohnal Simona Simonoviče z redakce Tiscali, aby se oběsil na hajzlu redakce. Děkuji
-
Jsme na dobré cestě, *3*
-
čest bratře, co Donbas a jeho prosperující ekonomika ?
-
dobré ráno soudruzi
jdu náhodou kolem -
švýcar co leze do zadku ruskému oligarchovi *15* *15* *15* *15* *15* a pedofilnímu starci který chce v ČR ukončit demokracii
švýcare *15*
jsi akorát tak zbabělý bolševik -
díky *3* máš to u mě
-
jenom doufám, že to není ten bastard co si tu připisuje nafixlované body a svým oponentům nasází 10 mínusů za minutu
jeden podvodník by tu stačil až dost -
Podle článku lze uvažovat o duševním zdraví Angely Merklové...přijde mi že většina západních a prozápadních poliriků trpí stihomamem z Ruska....chtělo by to psychiatrickou léčebnu.... :-)
-
"A vám chybí?"
Te urcite nic nechybi. -
Mazany a vychytraly maj.KGB se prepocital.Asi pocital s tim, ze kdyz da Vučičovi darem prazdny tác, ten mu na nem zpatky naserviruje Srbsko.Vučič asi neveri Danajcum kteri prinaseji dary.Jsem zvedav kdy ten certuv spratek privandruje s tacem za kamaradem na Prazsky Hrad, ktery hlida neduveryhodna posadka.Pro zbrojnose postavi na tac lahvinku Vodky, pro kastelana trpiciho virozou lahvicku Becherovych zdravotnich kapek, ma uspech zarucen a neodtahne se stazenym ocasem.☺
-
v Rusku není trestná homosexualita ba ani její propagace,pouze propagace homosexuality,kde cílem jsou mladiství, nepředpokládám, že politička mladistvým propaguje homosexualitu, takže -lež.
Divím se, jak snadno Srbsko odpustilo těm,kdo je bombardovali , zabíjeli a kdo je připravil o Kosovo -
A vám chybí?
-
Oni ale o hrdost nepřicházejí?
-
V kolekci by neměl chybět papírový pytlík s půltuctem koblih od jedné dobře známé koblihařské firmy.