Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amíci jsou zvyklí útočit ze zálohy. Jinak je to zbabělá armáda. Trenink je nutný.....
  • Pravdou je, že jsme hloupý národ, když zde vládli komáři tak jsme se začlenili také bez "referenda" do Varšavské smlouvy. Po tzv. sametu jsme jako nepoučitelní hlupáci vlezli do řiti dalšímu "vládci". Tenkrát ty tanky bez našeho souhlasu jezdily, mohou jezdit i dnes. Jsme hlupáci a hlupáky budeme, je to úděl.
  • Je mi na blití dokola na všech diskuzních fórech od rána do večera viděl příspěvky od pana tečky alias pusinky. Tento náš národ už dospěl do takové demokracie, kdy i d i o t může znechutit normálním lidem objektivní diskuzi.Snažil jsem se tuto osobu kontaktovat e-mailem. Neodpověděl. A co redakce Tiscali? Není Vám to už trapné, že jste na úrovni špatného bulváru? Nebudu asi první, co u Vás zruší poštu a zapomene na Vaše stránky,

ing,Vladimír Tesař,Hlavní třída 698/92,Ostrava-Poruba
    PS:slovo i d i o t jste mi zatrhli, Počítač blbce nepozná,
    • Ahoj Zlej Trole.opět nový nick do tvé imaginární rodiny? *15* *15* Kdyby jsi,alespoň neprovařoval tvou fobii na tečku tak by jsi byl nenápadnější ty pytlíku.
      • Hlavně že ty tvoje slinty o tečkovi pod padesáti nicky je opravdu to co tu chceme denně číst,ty pomatenče *3*
        • pardon,vzkaz pro pana VTesaře *3*
    • Mluvíte mi z duše.
  • Vloni se přes ČR přesunovalo 131 vojenských konvojů, tak proč tihle pojedou jako při invazi? Sr@či fašounský se chovají jako Kazisvět Šestý, z boží vůle král, mocný panovník a hlava pomazaná!!!
    • Jedou stejně jako loni. Jen že loni byly plné zprávy vojáků v neoznačených uniformách neruského původu vyznamenávaných trpasličím carem v Kremlu.
      Jen že na to už soudruzi raději zapoměli a teď maj naděláno v kalhotech z pár náklaďáků které jedou 2000km po ose protože to ještě žádné auto neohrožené rudé armády bez poruchy nedokázalo. *1* *1* *1* *1*
  • Závěrem mohu jen konstatovat, že soudruzkaPusinka a spol. se v diskusích odchylují od tématu ve všech příspěvcích paušálně. Snad ani nechodí do práce, nestararají se o rodinu a immer sedí u PC a píše přiblblé příspěvky.
    Takto si představuje demokratický národ diskusi o skutečných problémech ? O životě nic neví, málo cestují a jen se podobně prezentují.
    Dej mi Bože sílu k tomu, jak to vše ve zdraví v budoucnu přežijeme.
    • Jak to že se obracíš k bohu ? Vy komunističtí kolaboranti se přeci ze zásady s bohem nekámošíte ne ?? *15*
  • Zdejší proruský kolaborant Zlej troll tu dnes oslavoval budoucí Novočesko
    a volal po tom aby Ruská vojska přijela do ČR:

Banderovci kteříé jsou na Ukrajině v drtivé menšině už podle něj řádí i v Česku.
    Tak stupidní Ruskou propagandu ti v EU nikdo nezbaští Ivane.
    NovoRusko neexistuje.. je to Ukrajinské území které Putin krade.

V pondělí bude informována BIS - zlej troll patří před soud za vlastizradu!
    • bezregistrace
      já bych nevyhrožoval BIS nevíš co na tebe maji když si byl placeným informátorem
      • Právě jsi se dopustil trestného činu pomluvy zlato.

Jsem holka takže když už tak byla.
        • bezregistrace
          jo to víš když si tak dobrej v trestním právu tak si ho znovu přecvrkni je tam dost §§ který by ti mohly pocuchat frizůru tatrmane
  • Huml, Huml co to placas za nesmysly. S takovymi byvalimy cleny KSC se musi moderni soc.dem. rozloucit.Nebo je to dalsi agent ruska.
    • bezregistrace
      inu jsi lulu co nerozumí šprýmu .....
  • Jako by nestačily ty jeho zmatené představy o bezpečnosti silničního provozu, ještě musí veřejně ventilovat politické, které nejsou o nic rozumnější.
  • Kdo myslíte,že to vyhraje a co to udělá s USA?Že by USA začalo válku i s Čínou?

"Všechno úsilí Číny napomáhá a je namířeno na to, aby byl světový finanční trh přepnut z dolaru na jakoukoliv jeho alternativu. Včetně zlata, jüanu, nebo jiných národních měn. Čína s USA vede velmi složitý a dlouhý boj o vůdčí postavení na mezinárodním finančním trhu. Avšak, na rozdíl USA, které dosáhly vůdčí pozice ve světových financích po zavedení dolaru místo zlatého standardu, Čína se ke zlaté paritě vracet nechce. Chce zvýšit roli své vlastní národní měny a vytěsnit dolar. V tom to všechno spočívá. A zlato je podpůrný prostředek při boji s USA a s jejich dolarem."
    Já tipuji jako vítěze Čínu a Rusko.No a jak dopadne USA a EU ????
    • Kdo myslíte, že to vyhraje a co to udělá s Ligou mistrů?

Real Madrid narazí v repríze loňského finále na Atlético
      Obhájce trofeje Real Madrid se ve čtvrtfinále Ligy mistrů utká s městským rivalem Atléticem a zopakuje si s ním souboj z loňského finále. Paris St. Germain se v repríze zápasů v základní skupině utká s Barcelonou, další dvojice tvoří FC Porto s Bayernem Mnichov a Juventus Turín s Monakem. Rozhodl o tom los v sídle UEFA ve švýcarském Nyonu.
      Já tipuju, že vyhraje Real. No a jak dopadne Atlético ????
    • Topole, Topole, Ty jsi snaad sám Putin *1*
  • Fakt mně připadá, že spousta jedinců přišla o rozum a jejich názory jsou všeobecně mimo realitu a chápání světa, politiky, rodiny apod.
    V této souvislosti mě napadá například otázka, jak si svět poradí s IS a teroristy všeobecně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit