Přejít na výpis diskuzí
Není to přejezd, ale nácvik ústupu americké armády, říká Huml
21.3.2015 | red
209 příspěvků
-
Kdyby jeli na Východ,byl by to co?
-
-
Odchod do zajetí!!!
-
-
Tento pán Huml, má vystudovaný VUML, před rokem 89 prodával na Karláku příslušníkům VB na DI znÁmky KSČ a bojoval proti imperialismu, jeho myšlení se moc nezměnilo. Nechápu proč mu jeho slinty pořád někdo žere a je v parlamentu-fuj....Když tu byla armáda té skvělé SSSR tak komentoval jak nad Prahou vrtulník lítá. Nevím proč se takovými lidmi ČSSD diskredituje. Poslal bych ho se soudruhem "Becherem" na tu vyjížďku do Moskvy a cestu jim zaplatil jen tam, zpět ani krok.... Darmožrout je to. Tečka
-
-
Becher je tam nasadil, aby v případě, kdyby jim teklo do bot, jí mohli škodit. Například při volbách, aby ji srazili procenta.
-
-
soudruh Huml-to estébácké,zkorumpované a protekční aparátčické H O V A D O nám tady chce kázat,to je drzost.Jeho otec byl příslušník STB,synáček taktéž ,to je hnus.A tato kreatura proplula po převratu v r.89 k dopravní policii,kde pokračoval v buzeraci danových poplatníků a ještě měl tu drzost,protlačit svoji hloupou a totálně neschopnou dcerku do televize...takovýto debiilové by měli být v kriminálech..
-
-
ber to jako muzikal .
-
-
Huml-největší škůdce a blb ČSSD tlachá jen a jen nesmysly.Zkrachovalý policajt,kterému vadí,že Kvitová vyhrala tenisový turnaj a vyzval ji nechť změní občaství místo toho,aby ji poděkoval za úspěch.Takový blb nemá v politice co dělat.
-
Agresivnímu rusku a jeho zdejší páté koloně vlastizrádců samozřejmě NATO vadí
protože stojí v cestě Putinově touze po světovládě.
Může ukrást jen drobná území menších sousedů.. na silnější Západ nemá.
K protestům proti konvoji povzbuje twitterový účet založený zdejším zastupitelským
úřadem Ruska. Aby bylo jasné odkud zase totalitní vítr fouká - z Kremlu. -
-
Rusy nemam rad , protoze pani domovnice rikala ze tam preferuji normalni rodinu . Tedy muz a zena a ti spolu maji dite a tak to jde porad dokola uz tisice let. Protoze nejsem schopen nic podobneho dat dohromady a jsem zamindrakovany homosexual a to jeste kdovi jestli , spise mastrubant nad casopisy z popelnice , mam rad to usa . Protoze jsem slysel ze tam pry se maji dva hosi radi a davaji si darecky a pusinky a mohou spolu zit v soudruzske pospolitosti a nikdo je za tu zvracenost netresta jako v tom zlem rusku.
-
-
Já jsem holka.
Přestaňte špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni na debatě.
Zase jste zničil celou debatu kde zaznívají protiputinovské názory.
Vaše hnusné podpásovky svědčí o tom že máte školu StB.
-
-
-
Zase Rusofilní lež - v Čr vládla pravice.
U moci se tu střídají ODS a ČSSD. Socani a modrá strana pro překabátěné komunisty.
Dnes je ve vládě podnikatelský projekt StB ANO.
Skutečných pravičáků je tu málo. Většinou si na ně totiž hrají vaši
překabátění zločinci z KGB a StB. -
-
Jenže ODS založili estébáci z prognostického ústavu, kdežto do ČSSD je nasadili, aby ji mohli kompromitovat.
-
na pravici tu nikdo není totiž vůbec připraven *9*
-