Přejít na výpis diskuzí
Nepokoje kvůli Romům mohou být mnohem tvrdší. Máme se začít bát?
27.8.2011 | Danica Klein
50 příspěvků
-
Bydlím v Novém Bydžově a tady kromě zlodějiny,násilí..dokonce znásilnili bílou 20 letou holku a stejně se nic státem neřešilo a nevyřešilo.Doufám,že se lidi konečně nas... a začnou to řešit vlastním ruční způsobem a tu pakáž srovnají do latě a nebo vyženou z naší vlasti.Osobně jim rád přispěji na maringotku a ať si táhnou tam kde je na ně někdo zvědav !!!!!!!!!
-
S většinou uváděných názorů souhlasím a současně je nutno uvést, že valná většina cikánů skutečně jsou povaleči, primitivní ale současně vychcaní hajzlíci popř. zloději všeho druhu. Zbytek cikánské populace - tzn. jejich nevýraznou menšinu samozřejmě považuji za své spoluobčany. Kdo s tím nesouhlasí, tomu doporučuji zapátrat např. ve statistikách zločinnosti, čerpání sociálních dávek, míry nezaměstnanosti v ČR a načíst procenta týkající se konkrétně cikánů (a porovnat s ostatní populací, výsledek je jasný a tzv. do očí bijící). A oni si ještě budou stěžovat na (údajnou) diskriminaci, rasismus a nedodržování lidských práv ! Myslím si, že pokud tu chtějí mezi námi nebo dokonce s námi i nadále žít, tak mají 3 možnosti: 1) velmi rychle se vzpamatovat a potom mít stejná práva a současně i stejné povinnosti jako ostatní, 2) emigrovat, 3) sběrné tábory anebo jiné účinné restrikce, dokud se "nevychovají". Poslední řešení, pokud ta předcházející neboudou účinná, by ještě mohla být plošná "deratizace", jaká se provádí vždy proti přemnoženým škůdcům anebo živelný "soudce lynč" ze strany ostatních necikánských obyvatel. Takže rozum do hrsti, vážení cikáni nebo snad rómové ...
-
na tohle sem cekal az pohar trpelivosti normalnich lidi pretece a konecne to vezmou do vlastnich rukou
-
Milá Martino, nevím co tím chtěl básník říci, až na to, že Vám zřejmě dělá potíž gramatika (jaké a kam i - y).Jinak s nenechavostí jistého etnika měli potíže již naši předkové.v dobách dávných. *1*
-
česká republika = podporuje jenom zloděje a vrahy,.. slušnej člověk nemá pomale žádný právo - si ani pomale chránit svůj majetek,.. a jak říkám,,, příjde jejich čas.. :)
-
Mam tolik zkusenosti s ciganama a ani jedna z nich neni pozitivni.Byl jsem nimi v zivote uz zmlacen,okraden a temer pokazde kdyz je vidim jsem znechucen.Neumi se chovat,rvou,smrdi,kradou,loupi,vrazdi,nepracuji a jeste se stylizuji do role chudacku.Samozrejme chapu,ze je velka skupina lidi co propaguje humanismus,toleranci atd. Jsou to lide co maji neco nabudovaneho,jsou bohati a potrebuji toleratni spolecnost,protoze jinak by bylo otazkou casu kdy by jim nekdo majetky vzal.Spravedlnejsi spolecnost,kde se bude spravedlneji rozdelovat bohatstvi je cestou k zlepseni.ALe ciganu se to netyka.Ti budou parazitovat vzdy a ten kdo se jich zastava tak at si je opravdu nastehuje dom!!!!!
-
Drahá přispěvatelko, za vlády komunistů se s cikány policie nepatlala jako dnes. Pokud cekáni začali dělat bordel, SNBáci jim sebrali nože a břitvy, posléze to s nimi vyřídili na místě pěknou nakládačkou.
MAXY -
Bát? Čeho? Mám dojem, že si někdo neuvědomuje proč k té demonstraci došlo! Řešení- Platnost zákonů pro všechny stejně a pro díru v rozpočtu stanovit strop soc. dávek na maximální výši, které by odpovídala minimální mzdě! S tímto článkem si snad někdo dělá legraci. *16*
-
cyklon b je řešení.
-
Je to hmyz a jako s hmyzem by se snima melo zachazet.
-
Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.
-
Jenomže oni nepotáhnou. Budeme je muset vyhnat. A po dobrým to nepůjde.
-
jsem toho názoru že cigáni by měli táhnout zase o pár státu dál,celá unie je chytrá jak rádio že je tady utiskujeme,at si je všechny vemou a uvidí se jak si s nimi poradí, je to lůza vychcaná,je mi zle s týhle situace co je u nás v čr,tady je to přesně naopak,to My jsme už ta menšina,cigán neumí do pěti počítat,vychází ze 6.tříd ale jak mu ukážete bankovky tak ty spočítá hned:-)a samozřejmě o znalosti nároků na socialní dávky ani nemluvim,ty vám vyjmenujou všechny. Jak oni na nás tak my na ně!!!
-
Kdo seje vítr sklidí bouři, to platí i pro cikány.
Mám alergii na slovo rom. Degenerovaná líná zlodějská sv*ně není róm ale škůdce a podle toho by se s nimi mělo zacházet. -
Už jsem to tu dával že to takto začínalo na kosově poli v 70.-80. letech ovšem s jinou etnickou skupinou i když i ta o které se zde hovoří tam byla také početná. Také pouze využívali výdobytky společnosti na úkor druhých, množili se, kradli. kšeftovali s drogama atd. a jak to skončilo víme všichni. Zhlednout můžete zde http://video.google.com/videoplay?docid=4554948078128880143&hl=en#
-
Kdo jsou Ti co rozdělují občany na ty co pracují a jejich od dob Keltů je tato zem a hostující romy dříve cikány kteří tu dobře žijí z práce jiných. Kdo cikánům odmontoval v 50 létech kola aby je tu ponechal na převýchovu ? Ovšem v Dejvicích i jinde si komouši žádnou rodinku do své rezidence nenasadili a proto je jediné řešení chcete li aby se krysy odstěhovali jinam nesmíte je krmit ani od nich nakupovat.,za hříchy je trestat jako kelty z kmene bohemů a třeba taky vyhostit
-
Ani se tomu nedivím.Neznám cikána,který by sám od sebe chtěl pracovat.Již tu dementnost,že se cikánům říká romové jsem nepochopil.Jak tady někdo napsal to jsou lidé,kteří nezmění způsob života.Vemte si Vietnamce to jsou pracovití lidé a není s nimi žádný větší problém.Že pěstují marjánku to je chyba státu,energetických společností atd.
-
No, a už to je tady!Ale to se dalo čekat!Když se problém s cikánama řeší tím,že se jim cpou peníze.Pan Horáček,poslanec za TOP 09,bývalý starosta Železného Brodu o tom muže vyprávět hodiny a hodiny,jak Romum platil uhlí,maso v jakémkoliv množství,jakýkoliv druh,školku,boty pro děti i nájem za Romy zaplatil,takový to byl hodný pan starosta.Nemužem se potom divit,že takový lidumil,který ani nežádál po Romech,aby chodili do práce,že se dostane do parlamentuČR.To,že se Romové poctivým dělníkum smějí,že jen blbec chodí dělat,to ho nezajímalo.Nezajimalo ho ani to,že peníze ze sociálky pustili v hernách,kterých je v Železném Brodě dost a dost.Tak není divu,že se lidé začali bouřit a nebude to jen takové poplácání po zádech,jen aby nebyl muset být kvuli nepokojum,které vznikly kvuli cikánum vyhlášen vyjímečný stav. *8* *6*
-
před 14 dny u nás na Vsetíně šli v pět hodin odpoledne manželé s pětiletým synem přes park. přepadli je tam cigání. Muž zalehl syna ,černí ho skopali, ženu zmlátili pěstmi. Museli do nemocnice. Nahlásili incident na policii, vyřešili to jako přestupek. Druhý den potkal napadený jednoho s těch cigošů , začal mu nadávat i před policajtem. Teď mu hrozí trest za urážky atd. Tady už je to síla. Národe, my se nesmíme bránit, my to musíme vyčistit .
-
Uměle vyvolaná agrese která má zakrýt jiné problémy .Vyvolat nenávist lidí proti jiným lidem.Každý den jiná skupina .V pondělí si na paškál vzali samoživitelky .V úterý důchodce a včera zase opět romi a když pak čtu ty nenávistné diskuze tak mě jde mráz po zádech .Zapoměla jsem minulí týden to byli homos.a lid i zdravotně postiženi .Doufám že mě příští týden opět nezklamete a začnete dětmi a např.třeba těhotné ženy a třeba nezaměstnané .Poštvěte co nejvíce lidi proti lidem tím třeba snížíte třeba i počet obyvatel a pak za 10 let bude i na důchody.Doufám že lidi se vzpamatují a začnou si pomáhat jako když to bylo za komunistů.Udělali jste z nás akorát národ zlodějů lidí bez práce a bez radosti k životu.