Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bydlím v Novém Bydžově a tady kromě zlodějiny,násilí..dokonce znásilnili bílou 20 letou holku a stejně se nic státem neřešilo a nevyřešilo.Doufám,že se lidi konečně nas... a začnou to řešit vlastním ruční způsobem a tu pakáž srovnají do latě a nebo vyženou z naší vlasti.Osobně jim rád přispěji na maringotku a ať si táhnou tam kde je na ně někdo zvědav !!!!!!!!!
    • Je dobře, že lidem konečně dochází, že si musí v tomto podělaném státě pomoci sami. Zatím se tady bála poze bílá většina, teď je na čase, aby se začali bát i barevní. Protože beze strachu z nějakého postihu nelze absolutně dosáhnout jakoukoliv disciplínu! Negři si musí uvědomit, že když někoho rozsekají mačetami na hadry, tak že se něco podobného následně stane i jim a že jim žádné džamily a kocábové nepomohou.
  • česká republika = podporuje jenom zloděje a vrahy,.. slušnej člověk nemá pomale žádný právo - si ani pomale chránit svůj majetek,.. a jak říkám,,, příjde jejich čas.. :)
  • na tohle sem cekal az pohar trpelivosti normalnich lidi pretece a konecne to vezmou do vlastnich rukou
  • No znám pár cikánů, kteří jsou slušní a normálně chodí do práce - kupodivu si nikdy nestěžovali, že by je nikdo nechtěl zaměstnávat - a věřte , že jsou to fajn lidi a já je považuju za své přátele.Bohužel na jednoho takového připadá 300 těch neslušných, co kradou, dojí stát a dělaj samé nepopulární věci a ještě řvou, že jsou diskriminovaní. Tuhle hovadinu jim do hlav nacpali naši zákonodárci.Věřte nebo ne, ti slušní cikáni se od této pakáže sami distancují a vyhýbají se jim a taky jsou na ně nasraní, protože když pak přijde nějakej cvok, kterej chce těm neslušným vysvětlit, že je tady nechce, tak nedělá rozdíly.Je mi fuk jestli si někdo řekne, že jsem rasista nebo nevím co, ale já bych tu černou verbež řezal hlava nehlava a pokud nedělaj, tak by nic taky nedostali.Dřu už víc než 35 let a když jsem se jednou za život dostal na pracák, protože se u nás propouštělo, bylo mi na pracáku jasně dáno najevo, jak hrozně moc je obtěje pro mě něco udělat a podporu jsem si musel zasloužit tím, že jsem šel na týden zametat ulice. Ať si naši politici říkaj co chtěj - juhle černou pakáž je potřeba řezat a ty pány politiky taky.Dřív nebo později k tomu stejně dojde, protože lidi si taky nenechaj líbit všechno - osobně se toho rád zůčastním *16* *16* *16* *16*
  • cyklon b je řešení.
  • Bát? Čeho? Mám dojem, že si někdo neuvědomuje proč k té demonstraci došlo! Řešení- Platnost zákonů pro všechny stejně a pro díru v rozpočtu stanovit strop soc. dávek na maximální výši, které by odpovídala minimální mzdě! S tímto článkem si snad někdo dělá legraci. *16*
  • S většinou uváděných názorů souhlasím a současně je nutno uvést, že valná většina cikánů skutečně jsou povaleči, primitivní ale současně vychcaní hajzlíci popř. zloději všeho druhu. Zbytek cikánské populace - tzn. jejich nevýraznou menšinu samozřejmě považuji za své spoluobčany. Kdo s tím nesouhlasí, tomu doporučuji zapátrat např. ve statistikách zločinnosti, čerpání sociálních dávek, míry nezaměstnanosti v ČR a načíst procenta týkající se konkrétně cikánů (a porovnat s ostatní populací, výsledek je jasný a tzv. do očí bijící). A oni si ještě budou stěžovat na (údajnou) diskriminaci, rasismus a nedodržování lidských práv ! Myslím si, že pokud tu chtějí mezi námi nebo dokonce s námi i nadále žít, tak mají 3 možnosti: 1) velmi rychle se vzpamatovat a potom mít stejná práva a současně i stejné povinnosti jako ostatní, 2) emigrovat, 3) sběrné tábory anebo jiné účinné restrikce, dokud se "nevychovají". Poslední řešení, pokud ta předcházející neboudou účinná, by ještě mohla být plošná "deratizace", jaká se provádí vždy proti přemnoženým škůdcům anebo živelný "soudce lynč" ze strany ostatních necikánských obyvatel. Takže rozum do hrsti, vážení cikáni nebo snad rómové ...
  • jsem toho názoru že cigáni by měli táhnout zase o pár státu dál,celá unie je chytrá jak rádio že je tady utiskujeme,at si je všechny vemou a uvidí se jak si s nimi poradí, je to lůza vychcaná,je mi zle s týhle situace co je u nás v čr,tady je to přesně naopak,to My jsme už ta menšina,cigán neumí do pěti počítat,vychází ze 6.tříd ale jak mu ukážete bankovky tak ty spočítá hned:-)a samozřejmě o znalosti nároků na socialní dávky ani nemluvim,ty vám vyjmenujou všechny. Jak oni na nás tak my na ně!!!
    • Jenomže oni nepotáhnou. Budeme je muset vyhnat. A po dobrým to nepůjde.
  • Je to hmyz a jako s hmyzem by se snima melo zachazet.
  • Mam tolik zkusenosti s ciganama a ani jedna z nich neni pozitivni.Byl jsem nimi v zivote uz zmlacen,okraden a temer pokazde kdyz je vidim jsem znechucen.Neumi se chovat,rvou,smrdi,kradou,loupi,vrazdi,nepracuji a jeste se stylizuji do role chudacku.Samozrejme chapu,ze je velka skupina lidi co propaguje humanismus,toleranci atd. Jsou to lide co maji neco nabudovaneho,jsou bohati a potrebuji toleratni spolecnost,protoze jinak by bylo otazkou casu kdy by jim nekdo majetky vzal.Spravedlnejsi spolecnost,kde se bude spravedlneji rozdelovat bohatstvi je cestou k zlepseni.ALe ciganu se to netyka.Ti budou parazitovat vzdy a ten kdo se jich zastava tak at si je opravdu nastehuje dom!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit