Přejít na výpis diskuzí
Nepokoje kvůli Romům mohou být mnohem tvrdší. Máme se začít bát?
27.8.2011 | Danica Klein
50 příspěvků
-
fandím všem lidem co jim přetekla trpělivost s tou státem chráněnou pakáží. Viděl jsem ten hnus - naši policii jak kope do bílejch a vláčí je po zemi aby náhodou jednou cigoši nepoznali jaký to je když je bílejch přesila a de jim rozbít hubu jak to dělají oni. Co je to za hnus že z našich daní chrání verbež proti lidem co makaj a platěj daně. Český národ musí procitnou -přestanem všichni dělat a půjdem si pro podporu. Policajti styďte se na černýho se bojíte sáhnout a bílý kterej už neví zoufalstvím kudy kam bude zatýkat . Svrhnout tuhle vládu a nastolit pořádek - kdo pracuje a dodržuje musí být chráněn ne jak je tomu naopak *10*
-
Kolik skutečných romů/cikánů/ je v této republice skutečně evidovaných jako Romská národnost. Někde jsem četl,že při posledním sčítání jich bylo oficiálně 12000. Ten zbytek jsou národnosti české, tak jaképak ohledy, jednejme s něma, tak jak tato vláda jedná s námi.
-
... a co když si každej politik vezme domů jednoho chudáčka utiskovanýho ? Nebo dva ? *1*
-
Měla by se ta rasa nějak vyhubit nebo sterilizovat ! *11*
-
Je potřeba otevřít oči. V České republice je rasismus. Ale namířený na neromy. Mě by stačilo,kdyby tady platili zákony pro všechny stejně. Jak si vysvětlit, že trest pro žháře co popálili holčičku je 4 x větší než pro cikány co znásilnili a málem zabili chlapce. V naší zemi je dvojí metr.
-
-
Po další revoluci bude vhodné stávající neschopnou justici nahradit revolučními,nebo lidovými soudy.Ty tehdy odvedly,po válce, kus záslužné práce a jak lacino.
-
-
Uměle vyvolaná agrese která má zakrýt jiné problémy .Vyvolat nenávist lidí proti jiným lidem.Každý den jiná skupina .V pondělí si na paškál vzali samoživitelky .V úterý důchodce a včera zase opět romi a když pak čtu ty nenávistné diskuze tak mě jde mráz po zádech .Zapoměla jsem minulí týden to byli homos.a lid i zdravotně postiženi .Doufám že mě příští týden opět nezklamete a začnete dětmi a např.třeba těhotné ženy a třeba nezaměstnané .Poštvěte co nejvíce lidi proti lidem tím třeba snížíte třeba i počet obyvatel a pak za 10 let bude i na důchody.Doufám že lidi se vzpamatují a začnou si pomáhat jako když to bylo za komunistů.Udělali jste z nás akorát národ zlodějů lidí bez práce a bez radosti k životu.
-
-
Milá Martino, nevím co tím chtěl básník říci, až na to, že Vám zřejmě dělá potíž gramatika (jaké a kam i - y).Jinak s nenechavostí jistého etnika měli potíže již naši předkové.v dobách dávných. *1*
-
Drahá přispěvatelko, za vlády komunistů se s cikány policie nepatlala jako dnes. Pokud cekáni začali dělat bordel, SNBáci jim sebrali nože a břitvy, posléze to s nimi vyřídili na místě pěknou nakládačkou.
MAXY
-
-
před 14 dny u nás na Vsetíně šli v pět hodin odpoledne manželé s pětiletým synem přes park. přepadli je tam cigání. Muž zalehl syna ,černí ho skopali, ženu zmlátili pěstmi. Museli do nemocnice. Nahlásili incident na policii, vyřešili to jako přestupek. Druhý den potkal napadený jednoho s těch cigošů , začal mu nadávat i před policajtem. Teď mu hrozí trest za urážky atd. Tady už je to síla. Národe, my se nesmíme bránit, my to musíme vyčistit .
-
Už jsem to tu dával že to takto začínalo na kosově poli v 70.-80. letech ovšem s jinou etnickou skupinou i když i ta o které se zde hovoří tam byla také početná. Také pouze využívali výdobytky společnosti na úkor druhých, množili se, kradli. kšeftovali s drogama atd. a jak to skončilo víme všichni. Zhlednout můžete zde http://video.google.com/videoplay?docid=4554948078128880143&hl=en#
-
Kdo seje vítr sklidí bouři, to platí i pro cikány.
Mám alergii na slovo rom. Degenerovaná líná zlodějská sv*ně není róm ale škůdce a podle toho by se s nimi mělo zacházet. -
okamzite zprovoznit zprovoznit terezin nic jineho si ta pakaz C I K A N S K A nezaslouzi