Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznepokojuje mě, že komunisti neříkají pravdu. Ale znepokojuje mě, že František Strnad veřejně lže a tiskne...
    • No coby, hlavně, že mu na schůzích místní a oblastní rady ODS v Jihlavě ti zasloužilí, a často i bývalí členové KSČ, poklepou na rameno a řeknou: "Pěkně jsi to, Franto, natřel tomu ksindlu komunistickýmu".
      O tomhle měl psát Havel, to je dnes absurdní divadlo v reálných kulisách!
    • To je totiz ta opevovana svoboda slova - muzes s klidnym svedomim lhat jak chces a pomlouvat koho chces, protoze muzes byt v klidu - nikdo te za to nepotresta. Teda pouze v pripade, ze te nekdo nezazaluje. Ale i pak muzes byt v klidu, protoze pokud lzes ve "spravne" veci a pro tu "spravnou stranu", tak te za tu lez ani nikdo neodsoudi *3*
  • Pane Strnade!
    Velmi nerad se jakýmkoliv způsobem pletu do diskuse na těchto stránkách, ale ve vašem případě udělám výjimku. Už proto, že tyto dny vzpomínáme neblahé události, spočívající v náhlém pádu jisté americké banky, který jaksi prominentní ekonomové, mezi něž se zřejmě řadíte i vy jaksi opoměli predikovat.Jsem vystudovanýý ekonom, který dosti dlouho pracoval v zahraničním obchodě, takže mohu tvrdit, že se v ekonomice jaksi vyznám!Váš článek vzbuzuje pocit, že jste využil poměrně nízké ekonomické erudice účastníků těchto stránek, abyste si kopnul do komunistů, které ,jak vidno příliš nemusíte.To je jediná věc, ve které se asi shodnem.Musím, vás ale upozornit, že jste si měl vybrat nějaké jednoduší téma, které je pro normální veřejnost srozumitelnější.Tam byste určitě nemusel fabulovat, míchat různé druhy ovoce, zaměňovat příčiny a následky a dovolím si tvrdit vysloveně lhát.Stačilo by abyste sobě otevřel nejnovější údaje o stavu a predikci světové ekonomiky, a určitě byste se studem, pokud se stydět umíte, toto své povídání stornoval.Jen bych vás rád upozornil, že ne všichni občané jsou ovce, které bezmyšlenkovitě sežvýkají seno, které jim mnozí amatéři na těchto stránkách podstrkují.
    • Tedy, on ten Strnad lže dosti často a to i jinde.Třeba jej také postihla ta nejnovější epidemie, která se k nám od západu rychle šíří!
  • Vážený soudruhu Strnade, ve svém článku jste se dopustil přesně toho, co vytýkáte soudruhům z KSČM: hrajete si s číslíčky v domnění, že čtenář=blb. Netvrdím, že od funkcionářů KSČM neslýcháme příklady demagogie, ale to je jen odvárek proti vaší novinářské práci, jež je zřejmě součástí předvolební kampaně "kdovíkoho". I ten naprosto nesouvisející "přívěsek" o Semelové a Gottwaldovi mi to potvrzuje, třebaže právě tato žena je jednou z těch, kteří KSČM hodně znevěrohodňují. Co je však závažnější - nevěrohodná média, jež neovlivňují jen své členy a voliče, jako je tomu u každé partaje, ale celou společnost. Vy jste novodobý Kliment (Rudé právo) nebo Jambor (Československá televize), pane Strnade! Jenže u nich se aspoň vědělo, koho chleba jí.
  • Zadal jsem si jméno autora ve vyhledávači. Pán autor napsal mnoho chytrých článků o ekonomice, o vysočině, či dokonce o korupci a milované ODS, která bojuje pro dobro lidu. Drahý autore, rád bych nechal prozkoumat tvou diplomovou práci na MU a stydím se, že jsem absolvent stejné univerzity, která dokáže dát diplom člověku, který nemá ani základní chochmes o životě. Netvrdím že Filip , Ransdorf nebo jiný komunista nikdy nelhal, ale tvé argumenty, tak jako v mnoha jiných článcích, jsou naprosto zcestné. Jak jen někdo mohl takový článek(brak) uveřejnit. Tomu říkám úroveň novinařiny v ČR.
  • Takže to je s námi velmi špatné. Ale stojím pevně na zemi a umím ještě rozlišovat,kdo za 25let vládnutí rozkradl a zlikvidoval republiku!Kdo nechtěl vidět čisté a špinavé peníze. Kdo nás ustavičně poučoval,že Američan je ten, kdo má pravdu a jak je dobré se s ním přátelit.Už jenom že to jsou velcí bratři Američané, mají pravdu I nic umořilo osla !!! KSČ nemusím,ale jediní říkali pravdu o Ukrajině,žoldácích , nacionalistech, Banderovcích, Nechtějí snad vymítit copatá holka a ostatní ruský jazyk z Ukrajiny? Dámy a pánové, stydím se za mediální kulturu našich politiků a novinářů.
    • Ale ano, ale prvotně to byli komunisté, ti, kteří by byli třeba s ďáblem jen kvůli kariéře. Několik jmen za všechny. Komárek, Fišer, Kalousek, Klaus, Dlouhý, Vondra, Dyba, Benda st, Štětina, Zeman.... Ti všichni byli "lidé dobré vůle" tedy když né přímo tuneláři, tak alespoň ti, co to pomáhali umožnit.
      KSČM je moderní strana, vesměs složená z těch, kterým není jedno jak to zde vypadá a odmítají být komformní s výše jmenovanou sebrankou grázlů, kteří pomáhali Havlům, Trautmberkům a jiné verbeži, zničit náš stát.
  • pravicová politická žumpa mě za 25 let drancování naší republiky přesvědčila, že jedinou volitelnou politickou stranou (nikoliv hnutí) je KSČM.
  • Strnade,Strnade ty modrý ptáku jaké lži nám neseš v tvém zobáku.Budou volby tak já ti řeknu koho budem volit po 25 letech zmaru a neštěstí většiny poctivých lidí -budou to komunisté!
    • Kdo se chce mít špatně, volí komunisty . Pochybuji, že se lidé chtějí mít špatně. Možná pár rudých, zapšklých důchoců.
      • Podívej se na výsledky voleb, blbečku a P S P 2x! Ty musíš už ve ksichtu vypadat, fuj tajxl....
  • Překreslení mapy Ruské federace: Rozdělení Ruska po III. světové válce?
    Konečným cílem USA a NATO je rozdělit (balkanizovat) a pacifikovat (finlandizovat) největší zemi světa, Ruskou federaci, a dokonce i připravit hřiště pro trvalý rozvrat (somalizaci) jeho ohromného území nebo minimálně části Ruska a post-sovětského prostoru podobně, jako se to udělalo Střednímu východu a Severní Africe.

    Budoucí Rusko nebo spíše množství budoucích Rusí, tj. v množném čísle, vidí Washington a jeho spojenci z NATO jako demograficky upadající, de-industrializované, chudé, bez jakékoliv obranyschopnosti a jako parcely k rabování jejich zdrojů.
  • František Strnad E-MAIL fstrnad@gmail.com
    Narozen:
    24. března 1987, od narození žijící v Jihlavě
    Bydliště:
    Jihlava
    Vzdělání: 2009 – Filozofická fakulta Masarykovy univerzity: obor Anglický jazyk a literatura Gymnázium Jihlava
    Zaměstnání: 2008 – 2009 Ředitelství Policie České republiky v Jihlavě, pracovník Sekce informačních a komunikačních technologií, kancelář vedoucího kanceláře ředitele
    Politická příslušnost: Člen ODS od 15.7.2009 Člen místní rady ODS v Jihlavě Čelen oblastní rady ODS Jihlava Člen Komise pro výchovu a vzdělávání statutárního města Jihlavy
    • Copak asi dělali jeho páni rodičoví a prarodičové. V LETECH 50 TÝCH. nEJVÍC KŘIČÍ TEN CO MÁ NEJVĚTŠÍ ZÁTĚŽE RODINNÉ.asvé - viz Štětina a spol...
    • Strnad kradl s ODssáky jako straka , pták mezi ptáky, jistě z rodiny komuništů, jak rád píše tečka. Kolik ti ptáku ODssáku za tento článek zaplatilo USSá velvyslanectví jako platí Čurikovou za ty pohádky co čte Ukáčkám a Fištejnovi za ty kydy , na podporu tečky - Hmm, Honzy, Alenky atd, co tu v diskusích prohrává a tak je alespoň zas-rá. ?
    • Vidím, že jsem se moc nemýlil. Stačilo mi přečíst pár prvních řádek a měl jsem jasno - ODSák s mlíkem na bradě. U Policie zřejmě věděl, že tam kariéru neudělá, takže šupito presto do řad ODS. Přesto jsem dočetl až do konce. Docela mě ale děsí, že je to člen komise pro výchovu a vzdělávání. P.S. Ta fotka Filipa s prostřeným stolem - to musí ODSáky pořádně štvát, když oni v současnosti nemají ani na suchý chleba.
    • Člen ODS si hraje na nezávislého novináře... Takové absurdní drama za svůj dlouhý, plodný a střízlivý tvůrčí život nevytvořil ani nejmenovaný český geniální dramatik...
  • Nu páni novináři, hezkou větou začínáte "že politici lžou je u nás jaksi všeobecně braná skutečnost". To je fakt pěkné a krásně to ukazuje na pokles morálky v naší polistopadové společnosti. Lež a navíc lež těch, kteří by nám měli jít příkladem, kteří tvoří a navrhují zákony, kteří řídí stát, je tak nějak braná jako normál? To jsme to tedy dopracovali. A k tomu vyjadřování se politiků KSČM k dění na Ukrajině. Není o nic méně nebezpečné, jako například vyjadřování Karla Schwarzenberga, které je, mírně řečeno, psychopatické zase z druhého konce spektra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit