Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zabíjet je nepůjdeme a zákazy nám taky nepomohou - křesťany házeli lvům a leckoho i upálili ale SVOJI VÍRU neodvolal. Ani komunista neodvolá svoji "víru", nejde to. Řešení přesto (teoreticky) existuje: Oddělit víry (ideologie) od státu (moci). PŘINUTIT VĚŘÍCÍ (v cokoliv), ať jsou tolerantní k "nevěřícím" (svoboda vyznání, generální toleranční patent). To je skutečný boj inteligentních jedinců této generace, hlavně v arabském světě, v ruském emirátu, v Číně, ale i v sekulárním světě!

    Navrhuji prohlásit ortodoxně věřící čemukoliv (komunisty i jiné spolky věřících extremistů) za členy CÍRKVÍ (!) a vyhodit je jako takové konečně ze sněmovny. Ať si blekotají a žijí si v církvích (klášterech) podle svých pravidel, ale ať neřídí lidi, státy, společnost a její fungovaní, nenutí nám svoje hodnoty a praktiky a neučí své děti agresi (to je hlavní problém).

    Problém s ideologiemi je zřejmě neřešitelný: Člověk něco skutečně ví, ale zbytek jeho názorů tvoří jeho VÍRA. A extremismus je nepřímo úměrný inteligenci - víra potlačí jejich logiku, myšlení je bolí. Nezapomínejme, že IQ je definován tak, že 50% populace má nižší IQ než 100 = náboženství potřebují, protože jinak světu nerozumí a ohrožuje je proto všechno (jiné).

    Druhá podstatná a (zatím) reálně neovlivnitelná věc je demokracie - je totiž hlavním nástrojem útlaku elit od bolševiků. Ale... chceme mít vůdcem elitního Putina (Kim Čon Una, ortodoxního Piráta, Ekologistu, Právníka, Monetaristu, Umělce)? Osvícenců schopných vládnout RÁZNĚ ale ETICKY je jako šafránu, těžko se poznávají a ještě hůř kontrolují. My můžeme jen věřit *4* , že to dokážeme.
  • Komunisté se nikdy nezmění, pořád budou propagovat svůj proletářský nesmysl.Musí se zakázat
  • Mluvte, prosím, jen za sebe. Já, ani nikdo z rodiny nikdy nic neukradl, takže "podle sebe, soudím tebe". Pokud jste se Vy sám tím vzpomínaným heslem řídil, tak na Vašem místě bych se tím moc nechlubil.
  • Prosím vás,- KDY se komunisti společnosti omluvili??? To je další mýtus, pamatuji si dobře slova soudruha Štěpána a jiných prominentů, že komunisté se nemají za co omlouvat. Zkuste zakázat církve,- takových už tu bylo, všichni už nejsou, ale církve existují. Vy a vám podobní na sobě ukazujete zcela jasně neznalost dějin, respektive znalost komunisty pokřivených "dějin" a pak ukazujete jasně, co je to DIGITÁLNÍ DEMENCE!!!
  • Varvaro, ukaž se, až nebudeš alespoň na chvíli v rauši.
  • Tak, tak, stále stejná taktika. Tam kde nám nejdou na ruku, podpořit a vyzbrojit opozici (pod heslem "je to sice sviňák, ale je to náš sviňák"), vyvolat chaos, sesadit legálně zvolenou vládu, rozvrátit stát, rozvířit nenávist všech proti všem, a když se to začne obracet proti nim prohlásit, že se má více starat i EU a i další státy sdružené v NATO a snažit se vše přehodit na jejích bedra.
  • Na Varvaru nemá cenu reagovat, ta je pořád ještě v rauši, ale Vás se, Burlaku, zeptám. V čem nemá Kolovrat pravdu? Prosím o fundovanou odpověď, třeba mě přesvědčíte ...
  • Slovník hodný inteligenta, viďte, Varvaro?
  • No jo, Kaku, už jste se probudil? Tak se jděte vyKAKat a zase hajdy do postýlky.
  • Marschalův plán? No, budiž, ale zdaleka nejvíc na něm zase vydělaly USA a z těch ostatních Německo. Dalším zainteresovaným státům se krize, stávky a demonstrace stejně nevyhnuly.
  • Jistě jste již, Ivanko, manželovi zakoupila neprůstřelnou vestu, protože za ideály se musí bojovat, že? A Vy se můžete přidat jako zdravotní sestra. Tak dokážete všem mimo jakoukoliv pochybnost, že to, co říkáte, myslíte vážně.
  • to jsem si vzpomně na jednoho "podnikatele" po 90 roce,měl cukrárnu a vyráběl zmrzlinu,děsnej hnůj,říkám mu? jak takovej sajrajt můžeš vyrábět a on na to : když to lidem chutná a kupujou to....
  • máte holt smůlu že žijete v regionu plném imbecilů,ale žijeme v demokracii a když většina ty komunisty chce tak je má,co se vám pořád nelíbí,pak je tu už stará osvědčená emigrace, je spousta zemí kde komunisté vůbec nejsou
  • A co takhle zakázat církve. Na jejich rukou je daleko víc krve než na ostatních, Vámi zmiňovaných. Komunismus funguje. Zřejmě bude fungovat i dál a to proto, že tzv. antikomunismu, pomalu ztrácí dech. Chce to čas a lidé postupně komunistům opět začnou věřit. Jen si vzpomeňte, kolik zde již bylo stran, které od roku 1989 prosazovaly demokracii.A kde jsou ? V nejbližší době ze scény zmizí ODS. Tedy pravicové strany z minulosti zmizely. KDU-ČSL je na pokraji volebních preferencí a sdružení ANO má ještě před sebou pár let a zmizí taky. Kdyby pravice hovořila objektivně, pak by musela uznat to co komunisti a ostatní občané od roku 1948 do roku 1989 vybudovali. Rovněž by musela uznat, že se komunisti společnosti omluvili a museli by ji brát jako stranu sobě rovnou, která zastupuje 15% voličů. Ale snaha demagogicky působit ve sdělovacích prostředcích a ve školách, přináší své ovoce. Jde jen o čas.
  • Komunistickou stranu by měli stejně jako fašismus zakázat. Proč? Protože zabíjeli lidi, bránili jim cestovat za hranice atd. Z těchto i mnoha dalších důvodů komunismus dlouhodobě nikde nefungoval a fungovat ani nemůže *16* V zásadě by se měli komunisté a jejich ideologie z výše uvedených důvodů odrovnat sami - bohužel v naši společnosti se nachází spousta imbecilů, kterým nedocházejí ani tak triviální fakta *16* *16* *16* Samozřejmě marasmus v současné společnosti je nepřehlédnutelný, nicméně návrat ke komunismu rozhodně není řešení! Současný úpadek společnosti je především způsoben celospolečenskou aplikací hesla, které zavedli komunisté,, Kdo nekrade, okrádá rodinu" akorát se o tom jaksi nemluví (pochybuji, že by na to všichni již zapomněli) Mistrnosti v tomto odvětví dosáhli politici, protože jsou přímo u zdroje - zbytek společnosti tolik nekrade ne proto že by nechtěl ale proto, že nemůže - nemá totiž takové možnosti jako politici. *10*
  • když vám to vadí tak je pořád nevolte,dřív jste volili jenom kmunisty teď volíte dokonce komunisty-estébáky,příště vyhrajou ve volbách politici z kgb a to zase bude antikomunistického povyku,na jednu stranu se pořádají protesty proti staré úče komunistce někde na kraji a na druhou stranuje je nejpopulárnějším politikem komunista,estébák,cizinec proč si rovnou nezvolit soudruha pplk. putina? ,trošku schýza neli národní úchylka
  • no a co komu to vadí
  • Co komanč to prase, zloděj, lhář, to platí i na ty bývalé co převlekli kabáty, zvláště na ně *16*
  • Tečku líská Plzeňák když ho potká, nechtěl bych být v jeho kůži když nesmí chodit ani ven, je chudák.
  • Co komunista, to vrah!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit