Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je zase článek...mě nezajímá jestli rus v rusku nemaká. Zajímá mě jak je možné že v čechách nemakaj cikáni a v evropě imigranti... vy tiscalácký ignoranti!
  • Navíc je tady ještě ten fakt, že rusáci neměli černý otroky, nekradli v koloniich a nevydělali hromadu prachů ani na jedné světově válce...
    • Zato dělali nájezdy do okolních zemí, takže během několika staletí z malého středověkého knížectví zabrali šestinu světa. A po WW2 zabrali a vydrancovali půlku Německa a celou střední Evropu. U nás mimo jiné vykradli bohatá ložiska uranu, za který nám Velká Britanie nabízela nevídaný blahobyt na desítky let a který pro ně museli dobývat naši nejlepší lidé.
      • Velká Británie nám nabízela nevídaný blahobyt? Přestaň hulit trávu.
      • ""V “Dohodě” i “Protokolu” se ani jednou neobjevilo slovo uran, bylo zdůrazňováno radium jako závažný předmět ujednání. Rozpaky při projednávání návrhu “Dohody” v předsednictvu československé vlády vyvolal pojem svéstojných nákladů a normálního zisku. Nakonec se ukázalo, že svéstojnými byly vlastně náklady výrobní. Tím, že nebyly přesně definovány, staly se předmětem sporů a vleklých jednání ještě i po únoru 1948. Normální zisk byl odvozován jako procentuální podíl z nákladů a z počátečních 18 % klesal až na 8 - 10 %."""
        ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        ""Až do poloviny 50.let byl československý uran po všech stránkách drahý. Na celkovém vývozu do Sovětského svazu v letech 1945 - 1989 se jáchymovský revír podílel jen 7 procenty.""
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        Doporučuji občas nahlédnout do historie československého hornictví.
    • Souhlas, a navíc ta hrozná kosa na velké části území...
  • Rus i Čech maká... v čem je problém?
    1. makají víc než Němci - víc hodin, to popisuje i článek
    2. i výrobní normy má Čech větší než Němec (a plní je, běda jak ne) - porovnáno v automobilovém průmyslu
    3. Je to tím, že
    A. úroková míra úvěrů stoupá směrem na východ. Němec si půjčí řádově levněji než Rus či Ind. No a podnikejte. Hle proč je "zastaralé vybavení". Globální bankéři vydírají ... Úroková míra pro podnikatele na Západě 2-6% u nás o málinko víc a Rus 15%. Na Inda se ani neptám...
    B. Wolksvagen u nás smontuje a potom "Němec prodá" a realizuje přidanou hodnotu německá firma. Hle, jak naskočí produktivita práce.... jenomže mateřské německé firmě. A kdo vlastní u nás firmy a banky?
    • Za vším stojí Žid, Žid a zase Žid. Oni jsou nepoučitelní!!!!
  • To, co je v Rusku vybudované, asi vybudovyli, podle debilního autora, Marťani, že?
  • Ten přiblblej písálek taky v životě nepracoval a pracovat nebude.
  • V "EU" nyní již zřetelně probíhá díky "Bruselu" atd..tzv. "pád Velkého Říma", je stále hůř a to nejen díky "běžencům"., takže ekonomický růst je už bohužel velmi relativní pojem, s otázkou, jak ještě dlouho..,a může se brzy a velmi reálně stát i u nás., že to, co museli nejen Rusové, ale i jiné desítky národů.,co tam po staletí žijí také a co za své dějiny museli často společně prožít a hlavně vůbec nějak přežít., za neskutečně kruté i hrozné věci..a pak ještě doslova z kolen i popela vstát a znovu vše opravit, vybudovat a jít dál, do dalšího vývoje..tak jestli by se byť jen málo z toho stane u nás v "naší", silně zhýčkané a rozmazlené "EU", tak by se mnoho zemí i lidí obecně už ani na nohy nepostavili, chcípli by hladem, či vývojově zanikli, jako žebráci a vazalové jiných "nájezdníků"..Autorovi bych doporučoval Rusko navštívit a chvíli tam i několikrát pobýt, aby mnoho věcí ve své relativitě..časem pochopil jinak..V tak odlišně obrovském i velmi pestrém životním prostoru, přes několik časových pásem s mnoha národy, zvyky, životním stylem i dějinami., není vůbec jednoduché a lehké ani vládnout, ani hospodařit, ani žít, či dokonce v některých oblastech i doslova přežít, pokud člověk není skutečně tvrdě odolný..Nemluvě o tom, že "Rusové" v naprosté většině, jsou ochotni do hodiny !..jít bránit svoji vlast, žrát i "kartošku" s řepou na kartonu, místo nádobí., pít vodu z potoka a klidně i krvácet za svoji rodinu i blízké, ale svoji zemi neprodají !..na rozdíl od našich "korektních" uprděnců i impotentních zaprodanců a doslova pojebanců, co nemají ani chlapské koule, natož jít chránit vlastní rodinu i vlastní zem a jsou klidně ochotni nechat zotročit, jak sebe, tak většinu vlastních občanů a klanět se už i "běžencům", místo obrany v odkazu svých předků a vůči odpovědnosti ke svým potomkům...
    • Absolutní souhlas. Autor článku je nechutný sliz a samotný článek by se s velkým úspěchem mohl aplikovat pro léčbu snížení žaludku.
  • tichcali vy bando impotentních zmrdů, vypotit takový článek vám muselo dát zabrat, vlézt tak hluboko do eurořiti a přitom se držet, abyste tam nezapadli celí, já jsem zvědavý co budete psát až nás zaplaví černé národy které vůbec nepracují, tlupy černých slimáckých špinavců, kteří jenom parazitiují, kradou a vraždí, ano tyto omlouváte, protože jste za to placení, placení za to , abyste zradili český národ, peníze jsou pro vás všechno, vy jste nikdy nepracovali, vy zrůdy
    • S úctou tleskám a souhlasím.
  • A zkoušel to někdo v Čechách? To je samej manager,ing. mgr ale rukama nikdo tahat nebude.
    Je hezké že máme samé kancelářské krysy ale v něčem se musí bydlet a něco se musí žrát.
  • Makak
    Kuwajtský imám nadává Kuwajťanům že jsou líní jak prasata
    https://www.youtube.com/watch?v=JjgC-E44CRM

    Kuvajtský imám: "Používáme vlaky a letadla ale nejsou to naše vlastní vlaky a naše letadla. Vyrábějí je na Západě a dováží nám je. Ano, můžeme si koupit nejúžasnější věci na světě, pro nše domovy a nás samotné, naši lidé si mohou koupit nejluxusnější vozy Rolls Royce nebo Mercedes 500 nebo 700 modely S, L, M, se vší luxusní výbavou. Máme je, ale nevyrábíme je. Nevyrábíme ani jediný šroubek do těchto aut."
    Ani nevíme, co to znamená pracovat...
    *1* *1* *1* *1* *5*
  • Ruský zemědělský export roste každým rokem o 20%.
    A co český zemědělský export ? *1*
    Lépe řečeno, a co zemědělství v Česku ? Existuje ještě? *12*
    • Jestliže ruský zemědělský export roste ročně o 20%, tvýší se za méně než 5 let dvojnásobně za méně než 10 let čtyřnásobně atd.
      Vážený pane ,neumíte počítat.
    • Rusko se nyní chlubí, jak mu údajně šlape zemědělství, jenomže je potřeba si všimnout jednoho faktu. V Rusku je průměrný výnos pšenice mizerných asi 2,7 tun z hektaru, kdežto v ČR je to kolem 6 tun z hektaru, a to je jaksi více než dvojnásobný rozdíl. *2* *2*
      • Ano, máte pravdu ale každým rokem se tento výnos zvyšuje a kromě toho Rusové prostě tu půdu mají ,my jsme omezení prostorem a proto hnojíme a hnojíme.
        Za druhé:vy jste viděl někde českých zemích osetou pšenici???
        Možná tak rež a řepku.
        ""Pšenice bylo sklizeno 5 274,3 tis. tun tj. o 168,1 tis. tun méně (o 3,1 %) než v roce minulém"" zdroj Agroweb
        Rusové vyvážejí ,my neuživíme ani sebe :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit