Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Vzhledem k nízké nezaměstnanosti si říkám, že je ten nejvhodnější čas na to zkusit si najít o něco lepší práci. Na https://www.1job.cz/prispevek/kdy-zmenit-zamestnani jsem se dočetl, že by ji člověk měl změnit, pokud se v ní zbytečně moc stresuje nebo už není vidina kariérního postupu. To vše v současné době pociťuji,takže si říkám, že změna práce bude nevyhnutelná.

  • To by měla být podmínka,
    ukončené vzdělání pro získaní řidičského oprávnění.
    Někdo kdo neumí číst nemůže řídit auto.
  • Jiříku už jsi byl na úřadu práce? Úřad práce ti taky nabídne práci za 6 000 Kč. Ty by si za to pracoval? Když dělá nějaký zkrachovalý podnikatel výběrové řízení s úřadu práce na dělníka tak dostane dotaci na pracovní místo a ty mu tam rok makáš vlastně zadarmo.
    Jiříku ty jsi úplně mimo mísu je vidět, že o tom nemáš ani páru.
    Armstrong napsal, že to máš v hlavě pomatené a má naprostou pravdu.
    Nějak se ti to v hlavě plete a komu se to v hlavě plete ten si něco neuplete.
  • Soudruzi, zapomněli jste na bolševickou umělou zaměstnanost a ta už nějak nefunguje. Romové jsou hájení, ti jsou na sociálních dávkách a invalidních důchodech proto ve statistice nezaměstnanosti nefigurují.
  • Tak za všechno může úřad práce a co tam máš dál Einsteine ?
  • Máš to v hlavě pomotané ale co s tebou.
  • Jde asi možná o nějakých 300 - 400 tis. osob...
    Podle našich zákonů kdo nedokončil základní vzdělání, nemůže být přijat do pracovního poměru...stačí jim tedy nechodit do školy a nadosmrti jsou před prací hájeni.
    Zajímavé, že řidičák dostat můžou.
    Když už je někdo dokope k práci, schválně předvádějí takový nemehlismus, že bys jim tu lopatu omlátil nejraději o hlavu.

    Dobře vymyšleno.

    Ve světě těžce hákují miliony negramotů, jinak by zahynuli hlady.
  • Nelze pochopit postup Úřadu práce - mám volná místa, nabídnu přihlášenému, odmítne, vyřadím z evidence a nedostane příspěvek. Na co by jej dostával, na co jsou rekvalifikace,že chci dělat to co není v nabídce? No tak musím dělat to, co nabízí. Proč se pak vozí ukrajinci,...to jen zase stát podporuje neziskové organizace. PROČ stát toto dělá?
  • Kdo nic nedělá, nic nezkazí! Akorát, že za nicnedělání, by neměl býti štědře honorován.
    (Pardon, zapomněl jsem na dřinu při ... ).
  • Ve vyloučených lokalitách téměř nikdo nepracuje a přitom tamní nepřizpůsobiví obyvatelé tvoří obrovský pracovní rezervoár. Proč nejsou mobilizováni do práce ? Co dělají úřady práce ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit