Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dneska se maj špatně jenom netáhla to za komunistů jsme se měli špatně všichni! až na pár VIP soudruhů
  • A to ti ještě platí za špinavou propagandu a rozbíjení diskuzí.!! (tečko)
  • Ty starý chuji máš 80 a nadáváš důchodcům, celý život jsi byl na podpoře a měl se jako prase v žitě!! (tečko)
  • Přemýšlel jsem zda má cenu na váš příspěvek reagovat.Tomu ufňukanému mámánkovi je již dost let,ale nikdy jsem se nezpronevěřil pevným zásadám v životě.a můžu se každému podívat do očí a také nebudu říkat jaké to bylo za komančů hrozné jako někteří např.PTP,Fischer a další,ale když dnes porovnávám skutečnost tak konstatování,že to je smutné mě nenaplňuje,ale štve mě,že nikde nemá slušný občan dovolání.A ještě něco někteří nemohly na školy apod.Zkrátka hrdinové mlčí,proto nebudu všemu fandit jako ovce ani v minulosti a ani nyní!
  • http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/ekonomika/Pravda-o-skutecne-zivotni-urovni-ceskych-obcanu-Ani-se-neptejte-kdo-vsechno-nas-preskocil-324593

    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Deti-pry-nemaji-na-obedy-Skutecnost-je-jeste-mnohem-horsi-269108

    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/241309-skolaku-kteri-neobedvaji-pribyva-matky-nemaji-penize/
  • Vzdyt ti plesnivy DUCHODCI LZOU jak kdyz tiskne!!! Strasne rad bych jim ten KOMUNISMUS umoznil vymenou za dnesni vymozenosti demokracie!!! Takze zadne DRAHE ZAPADNI leky zadne pomerance a vubec plne regaly ovoce a zeleniny cely rok zadne vysetreni a pekne do polorozpadlych opryskanich nemocnic polykat Acylpiriny!!! Zadny internet zadne mobily!!! V obchodech pekne do front a pripravit uplatecky!!! A rizky kdyz budou tak pekne v prepoctu za 600kc/kg!!! Ano pratele chtel bych videt kolik lidi co dneska nadavaji svimi vrascitymy hubami by doopravdy menilo -vecsina by do mesice CHCIPLA nedostat svy zapadni leky!!! Podelanci DUCHODCOVSKY!!!
  • Nevím, kde žijete, ale spousta mých přátel žijících v páru s platem on 15 a ona 12 tis. nežijí v nájmu, ale vlastním domku a raději splácejí půjčku, než aby žili v nájmu. A koukal by jste, jak přepychový bydlení mají. Samozřejmě nesedí po hospodách a nejezdí každý rok na dovolenou.
  • V jednom máte pravdu, důchodci tak nikdy nenakupovali, jako dnes. Moje babička se před 30-ti lety stravovala tak skromně, že dnes by to důchodce nejedl, ani ti, kteří tady dnes nadávají, jak se mají špatně.
  • že se na tebe zlevněné mléko nedostalo, že? No to víš, to je kapitalismus, musíš hnout línou kostrou, jestli chceš vydělat nebo ušetřit pár korun. BUĎ AKČNÍ BOLŠEVIKU.....doba neměnných cen je pryč...máme trh....
  • neměli dobře.......v socialismu tam major Zeman vymýtil reakční živly a dal Plánici možnost se se státní podporou rozvíjet. Nyní po převratu naopak plánický farář požádal o navrácení církevních pozemků a tak se velikost Plánice a výnosy opět zvedly. Pláničtí se měli dobře za socialismu a mají se dobře i za kapitalismu díky Zemanovi.
  • Jo, to mnoha lidem těžko vysvětlíte, mnoho lidí je přesvědčeno, že starosta sedí jen na zadku a nechá si vařit kávu.
    A ještě jedna zkušenost, znám obec, kde byla donedávna starostka, která v době socializmu žila na Západě. Po svém návratu po čase byla starostkou, obec dala do pořádku, hodně věcí se tam vybudovalo a zlepšilo a když byly nové volby, lidé si raději zvolili jiného starostu, který údajně toho moc nenadělá.
  • No jiřiku, my jsme naopak na vsi postavili všechno za socíku (kulturák, sámošku, kanalizaci, vodovod apod) a bez dotací a bez půjček. Ale hezky jsi to zadlužování odbyl slovy "tak se to dělá". To je fakt pěkný obrat.
  • Otázka, proč si ty hodnoty nedokázali udržet. Společnost dělají lidé. Převrat ty lidi nevyměnil, stále jsme tady ti samí jako za totáče, jen naše děti přibyly a dospěly. Jednoduše proto, že nás to jinak komunisté nenaučili.
  • Ta soukromá vejška v Užhorodu byla asi náročná, viď Kaku? Teď tak musíš sledovat slevy na mléko a bojovat o něj s ubohými důchodci.
  • Zase jen někteří.
  • Kolik jste těch důchodců poznal? Vy jste dělal průzkum? Vidět pár lidí a udělat z toho závěr, je poněkud neprůkazné. A je jedno, jestli důchodci, děti nebo střední věk.
  • Bez zlodějny se mít dobře je dneska na pováženou, nějak to smrdí. *15*
  • Ten se má, bez práce a cpe celé rodině, jen aby ho začas nezavřeli za zlodějny takových tu bylo víc.
  • Ano vazeny pratele mislim ze pravdu o DUCHODCICH ze to jsou vyzirky a nenavistnici vychovany KOMUNISMEM ktery maji zazrany hluboko pod kuzi nemuze vyvratit nikdo!!! Vezmeme si napr. clanek nedavno uverejneny na idnes.cz s nadpisem Kvuli slev vypukla rvacka -samozrejme ze vzdelany a inteligentni lide (Bc. Jaroslav K.) vedi uz predem kdo bude hlavnim akterem a hle je to pravda!!! V kauflandu zlevnili mliko o par kacek coz prilakalo DUCHODCE z sirokyho okoli a ti se pak potloukli a servali!! *11* Co je to za lidi ktery kvuli napr. desetikorune tak klesnou az na dno??? Spodina to nelze rict jinak!!! Ubohost kvuli DROBAKUM ztratit svou dustojnost je to odporne!!! *11* *12*
  • Je to jeho soukromý názor. Ale nejlépe se měli za socialismu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit