Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu proč se řeší kvóty a jiné nesmysly, které neřeší vůbec nic. Kdybych byl politikem, tak bych všem uprchlíkům nastavil jasné pravidla: 1. budete pracovat - kdo bude parazitovat a dělat bordel bude vyhoštěn. 2.Jste tu hosty a proto budete respektovat pravidla této republiky - na veřejnosti nebudete chodit ofačovaní ručníky, nebudou se stavět žádné další mešity - za to můžete poděkovat svým bratrům z IS . Nikdo vás nenutí abyste žili v zemi která odporuje vašemu přesvědčení - vždyť je spousta bohatých arabských zemí kde si budete moci dělat co se vám zlíbí a navíc vás budou zadarmo krmit nebo ne? Z nějakého záhadného důvodu se do arabských zemí které jsou bohaté díky ropě nikdo z uprchlíků nehrne a všichni se snaží vetřít do zemí kterými sami uprchlíci opovrhují - vždyť v Evropě neuznávají islám a jedí prasata.Jasně že všichni muslimové nejsou stejní ale Evropa není povinná a ani schopná muslimy třídit na ty dobré a špatné. Chápu, že spoustě uprchlíků by se to nelíbilo, ale vzhledem k tomu, že je tady nikdo nepotřebuje by nebyla žádná škoda kdyby zůstali doma. Zároveň by se tak vyřešil i masový exodus, protože většina z uprchlíků by za těchto podmínek v Evropě nezůstala. Zůstali by jen ti opravdoví co mají doma skutečné problémy a těch je rozhodně menšina. Jednoduché a prosté. Buď jsem sám tak neskutečně inteligentní a stádo evropských politiků - imbecilů na to není schopné přijít nebo je tato situace součástí určitého záměru *16*
  • Odvážné by bylo vzít si na svoje náklady do svého domu nebo bytu imigrantskou rodinu nebo několik mladistvých arabských kamarádů.

    Pokud to uděláte, i já budu ctít vaši odvahu. Ovšem pokud o tom jen někdo kecá, tak ne....
  • Kde byla tato bába , když začalo vraždění od Jugoslávie-Kosova? kde byla, když se pokračovalo v Afganistánu, Iráku, Sýrii, Egyptě,Jemenu, Líbii a jinde!!! Kde byla ,když se vyvraždilo na miliony mrzáků, vdov a sirot, miliony lidí je na útěku ze svých zničených domovů v rámci pravdy a lásky a pod heslem neseme Vám svobodu a demokracii!! Proč mlčela, byla zalezlá někde v nějaké te herecké či diplomatické noře!! Proč se neozvala, to něvěděla ,že k tomu dojde? že se ty miliony chudáků dají na pochod,když jim zůstal jen holý život? Tleskala Havlovi za humanitární vraždění? tleskala když se americké bombardéry společně s Britskými či Francouzkými proháněli po neby a vybíjeli vše živé!! Dotyčná bába by měla zalézt do nejtemnějšího kouta a spytovat své černé svědomí!!!! společně se svými soukmenovci!! co byli u toho, mlčeli, podporovali to !!Text Vašeho příspěvku
  • ...Paní Vašáryovou sleduji už dlouho a ráda a stále dokola si přečítám její myšlenky, které velice obdivuji! Je to velice inteligentní žena a přeji jí hodně štěstí!!! Hodně síly a odvahy!!!...Patřím k lidem, kteří ctí odvahu, skromnost, pokoru a inteligenci...
  • Milá dámo, krach mezidlských vztahů a hodnot začal po vašem převratu 1989. Stejně tak úpadek demokracie, humanity, solidarity a člověka. Vy a spol ( tehdy EUUSA ) jste sem zavlekli nesnášenlivost a vzájemnou nenávist, kriminalitu, pokrytectví, bezpráví ( pokřivené zákona ), vydírání profesních skupin a lži.
  • Rozdil mezi psiky a utecenci je ten, ze psici nam za cas nebudou chtit vnutit svuj zivotni styl jako to delaji muslimove v zapadni Evrope (a jinde mimo sve puvodni zeme).
    Krize nasich hodnot prijde prave s vyraznym zastoupenim jinych kultur v nasi spolecnosti, pak hrozi ztrata identity. Pani Vasaryova ve svem vystoupeni tez kritizovala Cechy v minulosti, ze byli proti Masarykovi. Z vypraveni me babicky i jinych rodinnych prislusniku mam jine informace, presne opacne, a to o jeho podpore v ruznych socialnich skupinach - jak mezi prazskou podnikatelskou vrstvou tak i mezi venkovskou sedlackou spolecnosti. (konkretni pribehy).
    A pokud se bojime o sve hodnoty, tak by to mohl byt snad prirozeny obranny mechanismus, podlozeny zpravami ze zemi, kde uz s muslimskou imigraci a neuspesnou integraci maji sve (spatne) zkusenosti. Jen hlupak se nepouci z chyb.
    Doporucuji clanek <P. S. Demonstrace dne 28. 10. ve 4 velkych mestech v CR!!!
  • Přečetl jsem si pár tvých příspěvků a vypadá to že máš problém s potencí. Také můžeš mít velmi malého piňďu. Ale spíš ta impotence.
  • Magda...jak se vám líbí? Tam se líbila, tady - nee!
  • Už kdysi dávno šla reklama s Krausem, v němž tvrdil: "Dnes už může mít internet každý".
    A já už tehdy tušil, že to není dobře. A jeden zdejší pitomec to každým dnem potvrzuje.

    Nebudu ho jmenovat, ve své hlouposti se přihlásí sám :o))))
  • ... mezery za tečkami a otazníky, hlupáčku :)))
  • ).(
  • ... Bohouš klesl úplně na dno, je srágorou týdne :)))
  • ... neškemrej, trapný ubožáku :)))
  • ... něco z vlastní tupé hlavy by nebylo?
  • ... přáním otcem "myšlenky" primitiva a moc dobrá sebereflexe :)))
  • Prosím, nereagujte na antisrágoru. On se svými bláboly pohlavně vzrušuje. Když mu nebudeme odpovídat, tak si bude muset najít jiné dráždidlo.
  • Zakomlexovaná lopata, doma v opovržení a hanbě.Bezmocně tady prskáš výblitky.Smrdíš až sem.
  • Ty chátra popelnicová tady naděluješ rozumy?Tvoje místo je trvale u popelnic.Tak mazej na místo!
  • Ale no tak takový proslov? To nemůžeš myslet ty lopata vážně!
  • ovšem králem trapáků jsi tady ty, popelnicová chátra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit