Přejít na výpis diskuzí
Nikoli uprchlická krize, ale krize hodnot v temných časech politického úpadku
7.10.2015 | Alina Holušová
91 příspěvků
-
... snad ti je jasné z hlasování, v jakém poměru jací sem píší lidé :)))
-
... tys neměl ani ty Potřižiny, nulo :)))
-
... něco tak primitivního napíše málokdo, a to je zde docela konkurence, srágoro :)))
-
... jestli budeš kolem sebe všude vidět hlupáky, chytrým se nestaneš, upindaný trapáku :)))
-
... proč tam nejsi ty, profesore?
-
... co to je ten kafemnlejnek, blekoto?
-
... tys měl zůstat na základní škole :)))
-
... ještě něco, trapáku?
-
Na tebe nemám, ani kdybych se snažil sebevíc.
Tvoje ubohost a primitivismus se projevuje v každém tvém příspěvku.
Anonymita internetu ti umožňuje dělat si dobře napadáním jiných a řekl bych, že vůbec nezáleží na tom, co napadený příspěvek obsahuje.
Jsi jen takový malý, internetový ubožáček. Nic víc. -
... čím víc blekotáš, tím trapnější jsi, magore :)))
-
... jaký pocit, je jasné, že si zde hlavně marně léčí komplexy méněcennosti hlupáci :)))
-
... ano, bylo to hlavně o tobě, primitive, nemusel ses hlásit :)))
-
Už jste sluníčkáři fakt trapní s tou "xenofobií". Jste tak hloupí, že jen papouškujete a nenajdete si význam tohoto slova, které tak rádi a hojně používáte?
"Xenofobie je projev chování, který spočívá v nedůvěře, odporu a nepřátelství ke všemu cizímu."
.
A teď popravdě řekněte, kolik znáte lidí, kteří mají odpor a nepřátelství ke VŠEMU cizímu?
Nepřátelství k milionům cizinců-turistů, kteří náš stát každoročně navštíví?
Jsem přesvědčen, že neznáte ani jednoho, ale ve své tuposti a zaslepenosti melete jako kafemnlejnek pořád stejné jednoduché fráze a myslíte si, že vás to neustálé opakování nesmyslů posouvá do jakési rádoby národní elity.
Jo, posouváte se....ale pouze mezi skupinu hlupáků, kteří považují za správné podporovat nelegální činnost, jinak řečeno trestnou činnost, které se svým nelegálním pohybem po Evropě ti imigranti dopouštějí. Nechcete respektovat pravidla, která si sama Evropa určila? Chcete dodržovat jen zákony, u kterých to uznáte za vhodné? A to považujete za správné chování? Naopak, vaše chování není správné a byl bych rád, aby bylo i trestné.
Sám doufám, že sluníčkáři jako vy, včele s Angelou jednou stanou před Evropským tribunálem -
... tvá realita je legrační :)))
-
... je úsměvné, když trubka doporučuje někomu doplnění vzdělání, ale sama neumí psát :)))
-
... problémky s pravopisem Vašáryová narozdíl od tebe nepochybně žádné nemá :)))
-
... pitomec vidí takové psy, intelektuál úplně jiné :)))
-
... zanedbatelná prohra intelektuálky u supermarketové tetky :)))
-
Xenofob se bojí cizího, neznámého. My však víme co migranti dokáží : Marseile, předměstí Paříže,... doporučuji navšívit . Docela přesně se dá odhadnout, co nám migranti přinesou .
Doplňte si vzdělání, Mungo ! -
Paní Vašáriová.
nejsem žádná tetka. Preferuji zachování našich kulturních a historických hodnot, za které bojovali a umírali naši otcové a dědové. Chci, ať se malé děti mohou koupat nahé, ať děvčata mohou v létě chodit v tílku bez podprsenky a kraťoučkých sukýnkách, ať si mohu vyjít s kamarádkou či sama do vinárny na dvě deci, ať můžeme zpívat "a ty černý vzadu, vystrkuješ na nás bradu" protože j to koleda, nikoli rasistická urážka, jak nám podsouvají muslimové, ať jsou na vesnicích zabijačky se slivovicí, .... Nejsem xenofob - xenofob se brání cizímu, nepoznanému, já se bráním velice známému - mareile, předměstí Paříže a pod. A Nemluvte v množném čísle, vaše názory jsou jen vaše. když jsem vás poslouchala, měla jsem dojem, že máte tu drzost hovořit i za mne, není to pravda. nesdílím vaše pomýlené představy.
Jako herečku jsem vás milovala, ale teď jste to u mne prohrála.