Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buďme objektivní a přiznejme si, že spousta Čechů po roce 1989 uvěřilo vymývání mozků západními tajnými službami o tom, jaký byl údajně Veškrna šikanovaný chudáček (ve skutečnosti NIKDY NEBYL ZAVŘENÝ!), údajně obyčejný pracující člověk, zatímco se jeho špinavé pracky nikdy práce ani nedotkly, údajně talentovaný dramatik (jeho "divadelní hry" bych se neodvážil promítat ani jako dávidlo pro otrávené psy) a jiné podobné účelové lži, rafinovaně doplněné krátkými kalhotami, aby se masa mohla s tímto zbytečným tvorem lépe identifikovat a ztotožnit. To se u mnoha lidí bohužel povedlo a u některých to trvá i dodnes. Položme si otázku, proč nikdo neprotestuje proti pojmenovávání letišť po těchto zarmošlapských ožralech a huličích a kdo vlastně ve skutečnosti v tomto státě vládne, když to vůle lidu rozhodně není. To jen proto, aby se obludný lapsus se zvolením Veškrny už nikdy neopakoval.
    • možná spousta, ale ve skutečnosti ne většina
      • Hlehle, známá rudá picha Pusinka?
  • Bojovník za svobodu, pan Václav Havel, hmm.. Já mu plácal na náměstí, byl jsem nadšený z novoročního projevu"..naše země nevzkvétá..". Až propagací bombardování civilistů jediného potencionálního spojence Ruska v Evropě se, alespoň pro mne, odkopal. Jenom nenávist ke komoušům a lži propagandy USA u něj zvítězily. Cožpak o to, každá propaganda lže a komouše nemám rád, ale tenkrát jsem chtěl věřit, že bude líp, že bude svoboda. Byl jsem naivní, přišly jen jiné praktiky upevňování moci (u nás totožné s komunistickou) a ohlupování propagandou. Inu Václave Havle, naše země nevzkvétá, takže žádné ocenění.
    • já neplácala, heč a došlo na moje slova
  • Havel. Jo to je ten nemakačenko co chlastal jak duha a kouřil jak továrna.
    Ten co měl jako tzv. disident pohodlný život protože byl Západem štědře dotován.
    Ani komunista ho v base nemučil. Dokonce ho nechával psát hry a milostná psaníčka
    Olze. Oproti tomu co v base zažil v 50 letech Husák to bylo opravdu leháro.

    I díky němu je na mapě Americké Kosovo - které vedou teroristé z UCK. Prodávají
    lidské orgány zavražděných lidí a 90 procent drog směřují k nám do EU:
    To vše pod ochranou základny USA. Ta bdí i nad výrobou drog v Afghanistánu.
    • Vy budete obyčejný bolševický zmetek, který má ještě teď mindrák z toho, když někdo jiný něco dokáže a slušní lidé si ho váží. Váš otec byl zřejmě stranický funkcionář nebo bachař v kriminále a matka učitelka občanské výchovy a předsedkyně místní organizace SČSP.
      • Jan Horák = idi*t
        • Jsem potěšen, když se mi podaří rozčílit více bolševického šmejdu, zbaběle se skrývajícího, např. pod nickem anonym. Zbabělost je u komunistických příposerků typická vlastnost. Smrt komunismu!
      • COŽE TO VEŠKRNA DOKÁZAL ??? Hulit, chlastat, podvádět manželku, nepracovat, nechat se dotovat západními tajnými službami, žvástat o "humanitárním" bombardování, vehnat ČR do militaristického spolku NATO, kam většina lidí rozhodně nechtěla?
      • Můj otec byl slušný horník pane. A představte si že v práci musel tvrdě makat.
        Protože ani socialistická továrna ani socialistický důl se neřídil tak že zaměstnanec
        měl nohy na stole. To je vaše naivní představa.
        Do strany nešel na rozdíl od mnoha našich sousedů kteří jsou dnes pro změnu velcí pravičáci
        a podnikatelé kteří se na nehraboše jako jsou oni dívají s pohrdáním.

        Havel odsuzoval paneláky - králíkárny. Nyní je režim rád že je má protože výstavba
        bytů pro lidi neexistuje. Díky tomu že zde máme almužny místo platů na luxusní
        baráčky lidi nemají peníze. Havel tvrdil že zde nebude nezaměstnanost ač dobře věděl že v tržních režimech je to zcela běžný jev. Takže lhal!!!!
  • Jak může vůbec někdo uvažovat o tom, že by tuto cenu měl dostat Havel , který schvaloval a podporoval bombardování Jugoslávie tedy i civilistů !
    Největší úlet nebyl Arafat jat tvrdí některá media ( ten bojoval pouze o práva Palestiny možná i ne zrovna jen mírovými prostředky), ale Obama, který bombarduje civilisty hlava nehlava a nemusí přitom trefit žádného teroristu .
  • Pokud nějakou "cenu" získá podobná zrůda jako VEŠKRNA, který šukal hérečku ještě ve chvíli, kdy Olga umírala v bolestech na rakovinu, pak to u mě není cena, ale sponzoring západních tajných služeb, které chtějí odměnit kazišuka, který rozvrátil alespoň částečně fungující a hlavně SOCIÁLNÍ režim pro obyčejné lidi a který byl pro obyčejné pracující lidi stokrát lepší než tenhle kapitalistický asociální bordel.
    • No vidím,že Havel byl opravdu blázen když v této společnosti nechal žít a dýchat takový smrad co tady píšou příspěvky,škoda,že Vás všechny bolševiky nenechal pověsit nebo nevyhnal za soudruhama do Ruska,brečí tady jen ti co byli z totáče nemakat a chodit si jen pro výplatu a pro povýčení lezli soudruhům do zadku,táhněte pryč když se Vám tady nelíbí.
      • Jsi v mensine. Tahni do SSA sam, at uz tady nemusime cist ty tvoje smradlavy sr.cky.
      • já vám řeknu, kdo za totáče nemakal a chodil si jen pro výplatu a ještě o tom skládal opusy, chcete?
  • Jako úpadek společnosti po 25ti letech musím jmenovat Václava Havla, který se zavděčil svým chlebodárcům z dob totality. Tenkrát jsem to ještě nechápal jako spousta dalších vrstevníků a zvonil klíčemi. A jeho lavičky pana knížete ?
    Už je čas skoncovat se starými časy.
    • jen jste zapomněl dopolnit "svým zahraničním chlebodárcům"
  • Ano, je to fraška. A nejen Nobelovka, jsou i další, rádoby významné ceny. Dnes je to komerční mediální událost (a tomu musí scénář vyhovovat), často i zpolitizovaná, přednost mají dlouholeté zásluhy (služba) a pokud možno vysoký věk. Jednou se možná bude přidělovat posmrtně, a to ještě bude muset být dotyčný nejdřív kanonizován. Je to trapárna. Skutečný význam pro lidstvo ustupuje stranou.
  • Ožralecké absintové plky buržoazního synka Veškrny o, štítícího se práce stejně jako cikáni, už evidentně ve společnosti přestávají fungovat, a to je dobře. Frenetickým uctívačům tohoto howada bych POVINNĚ naordinoval v rámci terapie shlédnutí některého z Veškrnových veleděl, a to všechno bez plechových spoďárů a kýblu na zvracení.
    • Ty jsi opravdu fašobolševický pacient. Vem si Lexaurin, když máš hlad nejsi to ty. *1*
      • Neobtěžuj myslící lidi oždibováním jejich kotníků, HNIDO VEŠKRNOVA! Padej do dívadla na Veškrnův hnůj, dřív s tebou vůbec nemíním diskutovat.
        • Tobě musel někdo moc ublížit! Šacuji to na velké natržení a velkou ztrátu krve!
        • ta nenavist uz musi uplne tohoto blba fyzicky bolet
  • Proč má pořád někdo potřebu věnovat články mrtvýmu alkoholikovi Veškrnovi, největšímu morálnímu bahnu, co tenhle stát pomohl rozkrást a rozprodat. Dejte si novináři pořádnou ránu do palice, aby se vám konečně rozsvítilo.
    • A proč se staráš o Havla, střízlivý ignorante? Patříš mezi tu spodinu, o které se ani nemluví!
      Sklapni, zalez, spláchni se!
    • Hm! O Tobě, klaus-putinovský blbe, nebude nikdy nic známo, jen to, žes patřil k těm, kteří často
      vyhledávali služby na zašívání pudelí, bylo to období "renesance" kultu osobnosti Purtlera!
      Přečkalo to jednu krutou ruskou zimu.
  • nobelovky jsou zdiskreditovaném rozhodně, ale kdyby byla jedna udělana Havlovi,byly by už úplně vedle,byla by to pro ně rána z milosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit