Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano pratele neni mozne jiz ustupovat ruske AGRESI a naopak musime UDERIT tvrdym uderem!!! Ted je k tomu vhodna doba nebot Rus je jiz na kolenou!!! *5*
  • Vy mě urazit nemůžete!
  • V CCCP jistě ne, Ale koukám že internet už má kdekdo.
  • Obama má jistě instrukce od kamarádů z nadnárodních společností vraždění co nejdéle udržovat. Jinak by celé divadlo nemělo smysl. Takže Minsk bude buď o vymanění Evropy z Amerického vlivu a nebo nebude ničím jiným, než jako když zajdou na pivo.
  • Tak nám ho napište, konečně Vám odstavíme železo *16*
  • Ty už máš taky instrukce z Kremlu, soudruhu? Já na ně teprve netrpělivě čekám.
  • Obama: USA mají právo "dát nůž na krk" celému světu

http://www.novarepublika.cz/2015/02/obama-usa-maji-pravo-dat-nuz-na-krk.html

Prezident USA řekl, že cílem jeho zahraniční politiky "je svět, kde Amerika zaujímá vůdčí postavení a zůstává toutéž nepostradatelnou zemí, jakou byla v minulém století"...
    ..."Spojené státy opakovaně dávají nůž na krk zemím, které nechtějí dělat to, co od nich potřebujeme," neočekávaně řekl vůdce USA.
    ...a pak se posral *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ty už máš instrukce z Kremlu? Pošli mi je zas mailem soudruhu.
  • to závisí na tom, jak kvalitní alkohol jste před tím vypil. Pokud z Vás při telefonování létá nevstřebaný Johnny Walker, 12 letý Chivas Regat nebo nedej bože nějaká single malt dobrota, tak je ten "telefonát do Austrálie" možná dražší než hovor do USA... *1* *1* *1* I když po jednodruhové sladové se snad ani poblít nedá...
  • A co o tom lže ten fašista z Kremlu?
  • Hm, tak to tipuji, že Donbas a Luhansk dnes získají konečně jejich občané pro sebe, Ti, co rozumně nechtějí pod pařáty EU, USA a NATO, jinak fakt bude válka. EU má včetně všech ostatních přisluhovačů na rukou krev, sami to Majdanem vyvolali a teď se sem ještě nakvartýrujou vojáci Usáci. Tu americkou zemi by měli naprosto oddizolovat 50 km vysokým betonovým plotem nebo bouře a hurikány vymazat, to je nejhrubší imperialistická osa zla na světě, neuznávají jiné režimy a zřízení a oni jen zlé prezidenty a zabíjení po světě volí. Snad se politici ze Západu konečně chytnou za nos co způsobili, jinak jestli tam USA nalezou a vyvolají 3 světovou válku , tak Němci i Francouzi vědí, že to odnesou taky a pokud přežijí, budou včetně nás poslouchat strýčka Sama...Je sranda, jak se Ukrajině hodí ruský plyn, nafta apod. do dodávaných i slibovaných amerických zbraní a společně pak vyrazí proti Rusku!!! Jo, jinak, kdo asi ničí letiště, nemocnice, železnice apod- "separatisté"???, asi ne, když to chtějí aby jim to zůstalo ve vlastní budoucí zemi- je nabíledni, kdo má zájem při ústupu vše spálit a zničit a my bychom to platili ze svého za EU???? Nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ufňukanej Trotlík *15*
  • Kdo nemá VUML jako já, není vzdělaný komunista!
  • V CCCP už mají telefon?
  • To je váš problém ale piště ho laskavě pod vlastním nickem. *16* *16*
  • Už se my dobří komunisti a vlastenci nemůžeme dočkat, až přijdou instrukce z Kremlu.
  • Soudružko, na Mars bychom tě rádi vyslali. Ale na druhou stranu, pak by se tu na diskusích člověk ani nezasmál.
  • No dobře. Přiznávám, původně jsem byla Bc. Kak, ale skalpel zapracoval a nyní jsem pěkná holka .
  • Víš soudružko, podle úrovně tvé inteligence, bych snad ta tvá odvažná fota ani vidět nechtěl.
  • Náš mylovaný Vůdce nadsoudruch degeneralisismus Putin stejně tů válku vihraje a vihraje aji všecky ostatní keré potporuje!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší