Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S osudy České republiky se obchoduje na Tržišti:
    Důstojník CIA straší soudruhy novináře.
    Půlka Čechů prý brzy emigruje.
    Dolary na sledování nezávislých médií

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1492-s-osudy-ceske-republiky-se-obchoduje-na-trzisti-dustojnik-cia-strasi-soudruhy-novinare-pulka-cechu-pry-brzy-emigruje-dolary-na-sledovani-nezavislych-medii.htm
  • Já myslím, že je ta fotka stylizovaná...
    Asi tak:
    Bezpečnostní prověrkou prověřený režisér: Pane prezident, bylo by dobré udělat pro veřejnost nějakou fotku jak dáváte Putina do latě. Mohl by jste dělat, jakože zrovna telefonujete? Obama: asi takhle? Režisér: Promiňte, ale chtělo by to něco co by čtenářům naznačilo že si na to Rusko došlápnete.. Obama: To mám jako po něčem šlapat. Cain vtipkuje: třeba po úmluvě OSN. Obama: To abych si vzal jinné boty, sakra do čeho jsem to ráno šlápnul? Režisér: Pane prezidente to je přesně ono, jak si to otíráte o tu hrnu stolu, teď ještě prsty naznačit co by si měli od nás země v evropě koupit.... Cain: jako pistolky jo, nebuďte naivní... *14*
    • ... degen pusinka a jeho soukmenovci nikdy nepochopí, co jsi chtěl :)))
  • Co je to za jednání když se Putinovi vyhrožuje dalšíma sankcema??Diktát není jednání!Doufám že to pan Putin ustojí se ctí?
  • Ty vosloj v tývý ukazujou "bojové úspěchy" ukrošistů a video použijou ze "Silnice smrti" u Černuchina, kde fašouni dostali přes čumák!!! Není na fundované a objektivní zpravodajství!
  • Lidi místo hloupecj řeči se modleme aby se dohodly.Tohle smrdí a já nechci aby moje dcery zažili válku. *9*
    • pardon chybka
      • Přesně!
  • Při rozpadu SSSR,to jest za éry p.Gorbačova,se osamostatnilo více sovětských republik.U některých se hladký průběh osamostatnění nepodařil.Můžeme jmenovat Čečensko,Gruzii,Moldavsko a hrozným příkladem je Ukrajina.Přitom si myslím,že v Evropě je více potencionálních míst,kdy dříve či později dojde k dělení republik,nebudu je jmenovat.Ale když k tomu dojde,tak snad mateřské státy nebudou ta odtrhnutá území tak barbarsky ostřelovat a ničit,jak se to děje na Ukrajině.Občanské yálky propukají naplno v Africe,ale v Evropě?To je opravdu unikát k pohledání.A co je nejhorší,polívčičku si na Ukrajině přihřívá hlavně USA kvůli svým geopolitickým hrátkám.
  • Bacha!!! Transvestita soudružka komunistka Pusinka o5 perlí!!!
    • Putin je malý takže to sedí. Jistě dělá statným vrahům z KGB ženu. *2* *2*
      • Neškrtí tě podvazky, babochlape??
        • Se zmizením nicku Herman, zde začali nicky Hans, Fred.... atd. Po té nám z tohoto muže vznikla anorektická soudružka Pusinka. Těsně před tím ovšem ukradla jiné pusince nik. Tenhle fakt je dohledatelný.
  • Nereagujte na nik soudružka Pusinka, zjevně prožívá agónii. Je tu H24 a měsíc v kuse by to nevydržel ani slon. Alespoň vidíte, co platíte z daní!
  • To bylo jinak: Noční telefonáty Bílého domu. Válečný zločinec hovořil s Válečným zločincem a Putinem *13*
    • No jo , ale uváděné válečné zločince Haagský tribunál nemůže soudit.
      • To nemůže. Protože by Amerikáni měli důvod vtrhnout do Haagu a konečně by s tou Evropou mohli zatočit.
  • Čeština má tolik krásných slov a zrovna a to je zajímavé, se zde sejde několik stejných niků. Například Pusinka nebo třeba soudružka Pusinka. Je to ohromně nápadité.
    • Zase jste našel nepřítele lidu! Jsem agentka CIA a v kapse nosím imperialistické
      brouky které komunistickým sousedům házím na zahrádky. *2* *2*

KGB vám placku: Leninova fusekle za třídní bdělost
      • Jediný, kdo zde píše o agentech neexistující KGB a Kremlu jste Vy. Já o agentech CIA nic nepsal. To opět svědčí o tom, že nejste zcela při smyslech.
      • brouky máš v hlavě ale neva my ti rozumíme...vycházky máš opět do 17 hod?
        • Tsss. Mě najdeš venku na ulici ještě po půlnoci. *2* *2*
          • Po půlnoci v domě *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit