Přejít na výpis diskuzí
Noční telefonáty Bílého domu. Obama hovořil s Porošenkem a Putinem
11.2.2015 | art
411 příspěvků
-
Pokud se má nastolit na Ukrajině mír, tak musí Rusáci nastoupit a do 5ti hodin dobýt Kyjev a do 8.hodin se dostat na západní hranici pseodustátu Okrajina. Jinak ti fašisté budou otravovat ovzduší ještě dlouho a to se jim přeci nesmí 70 let po vítězné válce povolit. Putin udělal chybu, že to nepodnikl už, když fašisti začali vyvražďovat vlastní národ. Nemuselo být tolik obětí.
-
Včera mi pan doktor diagnostikoval kapavku, syfilis a chlamydie.
Cítím se tedy velmi zranitelně a jsem podrážděná. Prosím tedy zdejší neomalence aby si svůj vztek vybíjeli na někom jiném!! -
Žádný Obama nebo Putin. Jedině komu patří vláda nad světem má patřit proletariátu.
-
-
Soudruhu Peppone, doporučuji zdržet se komentářů. V 21.století v době postindustriální informační společnosti takové řečičky z 19.století vypadají dost trapně. *2*
-
-
Tady je live z Minsku:
https://www.youtube.com/watch?v=ZxrnlfXYo30
a na ČT 24 kecá krawiny klump Fištejn a navážel se do pana Petránka -
-
To jnudný jak koukat na akvárium.
-
-
To jak v tom pánu prstenů ty stromy. Jak jsem psal, mohou být dva výstupy. EU nebude poslochat USA a pojede svou línii, potom opa trefí, nebo mohli jít místo toho divadla na pivo a je to zbytečné.
-
-
OP se tam bál letět, nebo v kongresu hájí další vraždy!
-
-
Má bobky Vláďa by mu dal O Soto Gari
-
-
Kamaráde, když se na to tak koukám, tak mi není jasné, jak mohl a za čí peníze diktátor Lukašenko nechat postavit takový palác. To přeci umí jen demokratický kapitalista.
-
-
Budeme věřit, že je to tam od cara.
-
-
To by šlo.
-
-
-
-
Ve včerejších zprávách psaly agentury o tom , že Obama s Putinem hovořili o nutnosti řešit "vnitroukrajinské "problémy mírovou cestou - diplomaticky. o tom nějak článek pomlčel - PROČ???
-
-
No proč? Všimněte si že jednal "se svým kolegou a šéfem Kremlu." Už zde je jasně vidět, co se nám snaží podsouvat!
-
-
Pozor ono to ušatý torpédo už umí i telefonovat a při tom dupat nožičkami.
-
-
-
Jé černej makak má nožky jak hůlky. V emérice teď prej moc jídla nemají *13*
-
-
Jaké má to zvířátko latinský název? A já myslel, že je to Obamovič.
-
-
Správní soud v Kyjevě dnes zrušil rozhodnutí ukrajinské vlády o nevyplácení důchodů a sociálních dávek pro obyvatele žijící v zóně vojenské operace na jihovýchodě země, jako nezákonné.
První vicepremiér samozvané Doněcké lidové republiky Andrej Purgin:
Pokud bude dosaženo dohody o zavedení mírových sil v zóně konfliktu na Donbasu, republika má zájem na tom, aby to byli Rusové a Bělorusové.
Dále dodal, že vytvoření úplného příměří v pásmu konfliktu na Donbasu v dopoledních hodinách 12. února není možné. -
-
Ruská okupační armáda na východní Ukrajině nemůže mít nárok na sociální dávky. To dá rozum. Co nám to tady píšeš za nesmysly? Jací separatisti ? Normální ruská okupační armáda !!!
-
-
makak obama musí jednat rychle, v kotli uvízlo tisíc jeho žoldáckých vrahů
-
-
"Komický" na tom je, že jeden ukrošist důstojník prohlásil, že u Delbaceve nejsou v obklíčení, jen se nemohou pohnout žádným směrem! Tak nevim.
-
-
Není to totéž *1*
-
-
-
Bude svatba Makrela a Čokoládový král! *1*
-
Milión fotodokumentace, u některých ze všech stran do svodky!