Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A už je to tady. KGB v akci přímo zde na Tiscali.

Jeden soudruh moralizuje a hrozí stíháním každému kdo je proti Ruské agresi.
    Druhý se mě pokouší předělat na kluka a třetí mě ukradne nick.

Pořád dokolečka. Trapné nudné a směšné. Tak se dá popsat vaše práce soudruzi. *15*
    • KGB není už se to nauč transexuále *16*
      • Tobě nestihli vyměnit odznak. Agente!
      • Vy se naučte oslovovat ženu nezdvořáku!!

Banda vrahů se může přejmenovat z KGB na FSB ale stále zůstane jen bandou vrahů.
        • nejste ženská to tu ví každý a není KGB ale Svr
        • To hodnocení Mašínů docela sedí. Vrazi jsou vrazi.
          • řeč je o KGB. Pokud neumíte číst nelezte na debatu. *15* *15*
        • Správně Hermane
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano pratele neni mozne jiz ustupovat ruske AGRESI a naopak musime UDERIT tvrdym uderem!!! Ted je k tomu vhodna doba nebot Rus je jiz na kolenou!!! *5*
    • A přeji Vám všem, co chcete válku, vleklou a pomalou smrt, se všemi "slastmi" co přináší!
      • My komunisti chceme válku, protože jinak se nám ten komunismus nepodaří vybudovat. Soudruh Putin dobře dělá, když se ji snaží všemi způsoby vyprovokovat.
    • Tak šup šup, do hadrů, kvér do pazour a můžete vyrazit! Hrdino od kláves!
      • "Hrdino od kláves" ? tak Brzdiči od tebe to vyloženě sedí, král místních poseroutků co usíná s myšlenkou kdy k nám dorazí ruská armáda osvobodit bolševické nýmandy od zlých demokratů,burcuje někoho do boje *15*
        • Tak za první magore jsme si nepotykali, a za druhé, já tu za válku nelobuji ty obrčuráku! A za třetí s jinými nicky nemám nic společného, ale jestli bude válka, budeš první komu tu palici ustřelím magore nacitický, vemeno blbá.
        • Jen klikej schízo *15*
  • Fašista z Kremlu nechce respektovat hranice státu Ukrajina. Obamu to zvedá ze židle.
    • Pan prezident Putin respektuje práva separatistu né nároky Kyjevských vrahů. *3*
      • ... čau, zdegenerovaný dvojníku :)))
        • Čau říkej svým soukmenovcům -kolaborantům.
          • ... asi tušíš, co si dělám z tvého ubohého poroučení, blbe :)))
      • Separatisté jsou ruští okupační zelení mužíčci bez označení. Poznají se podle toho,že mají po kapsách pravou ruskou vodku.
  • Nejednalo se o dialog!

Pan Obama si prostě zavolal soudruha Putina na kobereček a ten ihned
    přiběhl k telefonu jako poslušný školáček. Dostal pořádné kapky.
    Prý se ze strachu zmenšil tak že ho personál přes stůl neviděl.

Rubl leží na smrtelné postelí a soudruzi v Kremlu marně prosí svého Boha jménem
    Vladimír Adolf Lenin o zázrak. *2* *2*
    • chá chááá jaderná velmoc a na kobereček...raději nechtějte rusa nasr.t.
      • Ten fašistický psychopatický skřet s aspergovým syndromem (vyznačuje se především potížemi v komunikaci a sociálním chování, které jsou v rozporu s celkově dobrým intelektem a řečovými schopnostmi. Jedná se o celoživotní handicap) se domnívá, že může vydírat nukleárními zbraněmi. Nedochází mu, že ve 21.století by vyvolání válečného konfliktu bylo celosvětovou katastrofou, ale znamenalo by to definitivní konec ruského rádobycarství. Anebo si to uvědomuje a jen tak vyhrožuje v domnění, že ostatní se ho budou bát.
      • Já to dělám a žádné Ruské jádro jsem ještě nedostala. *15* *15*
        • Nedostal, správně je nedostal *7*
          • Já jsem žena a dostala jsem už ledacos ale Ruské jádro opravdu ne. *2* *2*
            • Co tam mám? Dívčí pracovní nástroj na vydělávání peněz. *2* *2*
            • To že se malujete a máte prsa neznamená nic. Jde o to co máte v kalhotech.
            • Ale tak dobře chlapče.
        • buďme rádi *3*
  • Vladimíra prej taky vytočili až rozlomil pero:
    https://twitter.com/Thoreau_H_D/status/565605668628209664/photo/1
    • Měl ho tomu nacistovi píchnout do oka.
      • Máš na mysli fašistu Lavrova ? Světového sedmilháře. OK
    • http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/zive-streda-11-unora-ukrajina-rusko-separatiste/r~a2a479d8b14211e4ab15002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-18
  • http://www.vesti.ru/onair/
  • škoda že stejně neodsuzujete Ruské vraždění Čečenských civilistů soudruzi.
    • Aby jste stihl modrou ústřici, je deset. Tyto problémy nejsou pro Vás!
      • Seš nějakej chytrej . Kolik máš semestrů VUMLu?
        • My si tykáme? Od kdy?
          • Od té doby co jsi na seznamu bolševických důchodců.
  • Tak co, profašističtí vlastizrádci z KSČ? Už máte ty instrukce z Kremlu, nebo se tamní fašouni ještě radí?
  • Soudruzi! Putinovci a jiní zločinci!

Přiznejte se! Jak to bylo se smrtí masového vraha Josefa Vumla Stalina?

1. Zemřel přirozenou smrtí?
    2. Byl otráven svojí Rudou bandou kterou chtěl ve velké čistce poslat na smrt?
    3. Nebo byl pouze schválně hodiny ponechán bez lékařské pomoci aby zemřel?

Jak to bylo. Agenti KGB překonejte se a řekněte poprvé v životě pravdu. *2* *2*
    • Puso, historické prameny uvádějí bod 3. Ovšem ve jméně máš chybu. Když se snažíš diskutovat na úrovni, tak se drž ověřených skutečností. Čest.
    • Soudružko Pusinko-soudruh Stalin byl Gruzínec,stejně tak jako jeho pravá ruka Berija.Oba dva byli ostudou tehdejšího SSSR.Zvláště Beríja měl na rukou krev mnohých politiků SSSR-samozřejmě na rozkaz Sagašviliho.
    • Sice nevím co KGB zjistila a tají, ale podle všech historických zpráv to vypadá na bod 3. Možná mu tak trochu i pomohli (sub 2.), Uvádí se, že jeho nejbližší spolupracovníci se dlouho báli vstoupit do jeho pokoje, kde ležel a teprve po dlouhých hodinách tam vstoupil (snad Berija) a zjistil, že ďábel si už jeho černou duši odnesl.
  • Pokud Putin nestáhne své vojenské dovolenkáře ze sousedního státu padne
    Rusko pod tíhou demokratických sankcí na kolena.

Rusko si posílá na Ukrajinu nákladní auta které neprocházejí hraniční kontrolou a
    nemají povolení tamních úřadů - zločin pašování a vojenské agrese.

Soudruhu Ištváne případ je jasný. Konec lelkování a seberte Putina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší