Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jeje, vlastizrádce v TV.
    • A blbec furt říká, my tam jednali, my tam rozhodovali, my ..... bóže to je kkt
      • Celou dobu něco plká ale neřekl vůbec nic. Toto je naše reprezentace! Ještě že už tam není ten nedostudovaný dřevař!
        https://www.youtube.com/watch?v=r4KffVWxA5Y
      • Soudruha Putina jste popsal dobře BTW. *2* *2*
    • Upřesněte který Český komunista má projev. *2*
  • Černoch se nezapře a zůstane vždy na úrovni černocha a což teprve když je to bývalý feťák. Co pak ti černoši tam na ulici v Afroamerickém státě ( bývalé USA ).
    • ... a co teprve ty, co jsi vznikl mr*áním tapíra se pštrosem, ty primitivní degene :)))
  • ... takový slet nevzdělané špíny jako zde je i na podřadnou "diskusi" na tiscali něco :)))
    • Proč se přezdíváš antiblb, když se tady celou dobu prezentuješ jako úplný blb?
    • Tak sem přestaň psát a hned to bude o 100% lepší.
      • ... pravda, ty se mezi tyt trosky hodíš mnohem víc, ubožáku, čau :)))
  • Zlej Trottle zase ukazuješ kdo má pravdu urputným klikáním ?? *15* *15*
    • Ne. Poctivým překladem materiálů přímo z místa. Máš s tím problém, blbečku? *1* *12*
      • spletl jsi jeden z tvých nicků,na tebe jsem nereagoval,udělej si v tom pořádek *15*
        • Mám jenom jeden.
          • Zlej Trolle ,to víš že máš jenom jeden nick
            • Zlej Trollíku,9 mínusů za minutu ?? nějak jsi vyměknul ty rudej bobku *3*
            • Zlej Trollíku,9 mínusů za minutu ?? nějak jsi vyměknul ty rudej bobku *3*
            • Nasr si.
      • Vidím, že už ti došli instrukce z Kremlu. Děkujeme soudruhu.
  • Jestli se soudruhovi Putinovi nepodaří tu světovou válku vyprovokovat, tak ten komunismus nevybudujeme, to je jasné!
  • Putin se bojí že když dá Ukrajině svobodu tak budou chtít svobodu i ostatní národy federace
    a z Ruska bude malá chudá země protože ropa a plyn jsou na území jiných národů.Rusové
    uznávají buď přátelské státy pod jejich nadvládou nebo nepřátelské které jsou bez jejich
    nadvlády.Všechny pokusy národů získat svobodu potírají vojensky:Čečensko,Gruzie,Jižní Osetie a Československo.
    • Člověče, Zemane, Ukrajina snad neměla svobodu? Ona to nebyla suverénní země?. Pravda, ve skutečnosti ji ovládali oligarchové, kteří ji rozkradli ještě důkladněji, než naši privatizátoři rozkradli naši zem. No a pak, když je země takhle totálně zničená, je snadnou kořistí jiných zemí, např. USA, které se chtěli dostat k jejím přírodním zdrojům a hlavně vojensky co nejblíže Rusku.
    • No právě. líný Rus umí jedině válčit. A chlastat vodku.
      • Na to je moc liný.Jedinej kdo posledních 25 let válčí ve světě je USA *9*
  • Náš všehoschopný Vůdce nadsoudruch degeneralisismus Putin tů válku rospoutá a potom bude komunyzmus a každý si budeme dójit svojeho kozla aby sme se mněly dobře. Čest!
  • Zase kradete nick soudruzi a šíříte Kremelské pohádky!!

Mc Cain by měl poslat Americké rakety na dovolenou. Podle Putinovské logiky za ně
    pak nenese žádnou odpovědnost. A na dovolenou mohou letět kam chtějí
    - třeba do Ruska. *2* *2*
    • Co Vám na tom vadí? Tak nepište jako inkognito, když tak "veřejně" jak píšete vystupujete a nikdo Vám nick nevezme!
      • Mě? Vy jste tu krádeže nicků tak dojemně odsuzoval. Když ho ukradnou
        odpůrcům Ruska tak mlčíte. Podobně se chováji úplatní rozhodčí ve sportu. *15* *15*
        • A jak to mám Vy blbe poznat? Pokud ho nevezmou mě? Jste normální! Mimo to, krádeže niků jste zrovna Vy ohajoval!
          • Mě je tu kradou neustále. Jinak když už tak jsem obhajovala!!
            • Vy jste s tvdým "Y" Hermane! Pokud vím Pusinka jste ukradl Vy! Tak se tu nerozepisujte!
  • šerif Obama konečně tasil demokratický revolver a přitlačil desperáta Putina
    ke zdi. *14* *14*
    • Kdože ti to včera v noci vyhrnul baloňák a přirazil tě ke zdi? *1* *1* *1*
      • Já v práci nestojím ale ležím. Nejsem dělnice ale dáma. *14*
        • bordel dáma
        • Jasně ty kluku *14*
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano pratele Spojeny staty USA sve spojence ve stychu nenechaji!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit