Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čistému vše čisté. Když naházíš všechny naše politiky do jednoho pytle zamícháš s ním a vytáhneš jednoho, bude čistější než křišťál a je úplně jedno, zda je to žena, muž a z jakého politického spolku je. Oni totiž nejen že kradou, ale oni i strašně lžou, lžou tak, že tomu sami věří. Případným zvolením Němcové premiérkou, se tato dáma v očích lidí totálně znemožní, budou si před ní odplivávat. Ze staré Vrány, Slavíka neuděláš. Stydím se za naší vládu v demisi a její přisluhovače.
  • Tak to je velice smutné čtení.Jestli nemá ODS nikoho jiného v zásobě,tak to znamená úplnou vyprázdněnost.
  • Zase židovka, po dvou teplouších co nám nabízela ODS je to zpestření. No a to nadšené hýkání židovských novin.
  • Kabatnice.Minulý týden se bila za Petříka že za ním stojí.A že zemi nebudou řídit státní zástupci.Nyní obrátila na státotvornou ODSačku která to musí vzít do rukou.Přeci z nás nemůže dělat blbce.Mluvit pokaždé jinak.Jsou to prostě šmejdi v barvách ODS.Jen když budu u korýtka.Zatleskám si sama.Já bych moc rád právě téhle zatleskal.Oběma rukama na obě vrácsčité tvářičky!
  • deniky jsou zkorumpovany vic než cela vlada....je mi z toho na nic,....zkorumpovana nemcova to je něco........měla by sedet ...všichni jsou zloději......a lhaři,,,,
  • ať ji rakovina sežere,je úplně mimo realitu.Kolik peněz už ODS tomuhle státu tihle šmejdi
    prošustrovali.
  • Poláku,být traktorista,neznamená ještě nutně být pitomec. Vlček byl především zkorumpovaný traktorista. Ministr financí jest také chemik. Kdo dnes ze sněmovny má kvalifikaci solidního politika?
  • Skvělý nápad. Hodný pravicových pomazaných hlav. Oni místo toho aby zalezli a byli rádi, že jsou rádi takhle vyskakují.Ktristepane, v kterých hlavách se něco takového vůbec zrodí. Proti s.Němcové je Nečas mercedes proti trabantu. To jsme takoví ubožáci, že tohle má být v čele? Z jedné hrůzy do ještě větší. Vždyť ta osoba je plněna jen ubohou antikomunistickou záští poplatnou antikomunistické moderně, za kterou se pravice snaží schovat kdejakou pravicovou lumpárnu. Neviděl jse ji nikde v 89 když se tady "boural" komunizmus.
  • Tato zkrachovalá podnikatelka má kvalifikaci leda tak na mistra a proto nemá ve vládě co dělat stejně jako spící dědek.
  • Ano,je přijatelná pro všechny.Vždy vše papouškovala od ostatních a svůj názor když už nějaký měla potom musela změnit.Takže Němcová bude taková loutka kterou budou za provázky vodit jiní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit